![]() |
a kak onda meni i dalje ne prihvaća password i username???? s**t...
|
samo da upozorim neke na jezik i izražavanje, nema potrebe za psovkama i pokazivanjem dobrog kućnog odgoja. toliko, za sve ostalo imate 08009000 birajte redni broj 2 .:D
|
Sad i meni vise nece prihvacati username i pasvord...
A radi sve ok..do sada |
Citiraj:
Znaci, tocno je...ipak ih Thitler zaje***a....nekako mi je zao tih vm mreza..ja sam svoj ugovr poslao posto su sredili brzine i nekako se stanje stabiliziralo.. A ovo da je puko link...misli da je vise namjerno nego slucajno puko..: evil : |
Vratio mi se net.Torrenti sa public trackera idu download između 60-70 kb/s i upload između 10-15 kb/s i to bez ikakve enkripcije.Valjda to sređuju laganini...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Moj dojam:
VM jasno da ima link prema t-scumu preko kojega ide promet svih koji se t-dsl linijom spoje na net koristeći VM account. Dalje se taj promet distribuira prema međunarodnim linkovima, CIX-u (Croatian Internet Exchange) i neka sića prema t-scumu ako se učitava nešto hostano kod njih... E, sad... Jasno da postoji mogućnost da t-scum zaje*** samo zato što može i zato što im ne paše VM-flat cijena. Ali sumnjam da bi se oni potrudili skresat samo p2p i surfanje omogućiti koliko-toliko normalno. S druge strane, to bi se isplatilo VM-u ako nemaju dovoljne kapacitete prema van. CARNet-ov bwm do kojeg se dolazi preko CIX-a uvijek pokazuje full speed što znači da nema zagušenja prema t-scumu niti CIX-u, a DL koji svi većinom radimo izvana štuca... Dakle, prilično sam uvjeren da oni jednostavno nemaju dovoljan međunarodni kapacitet i trude se shapeat promet tako da daju prioritet surfanju. Nadam se da nisam u pravu : hello2 : |
Meni su u Koprivnici VM Mreže proradile!:rolleyes:
Torrent leti između 95-110 kb/s zadnjih sat i pol i još k tome imam upload od kojih 5-10 kb/s.Ovisno koliki je download! Zakon! |
Citiraj:
|
A šta bi vi, spajali se bez potpisanog ugovora? LOL
|
Normalan torrent bez nekakvih kriptiranja gore spominjanih?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da,poslao sam im ugovor natrag.Promet preko torrenta mi je kriptiran.Sad baš razmišljam, puno ekipe kaže da su im ukinuli jer im nisu vratili ugovor.Možda je to jedan od razloga zašto mi je brzina tako poletjela...dosta ekipe nije poslalo ugovor natrag, pa ne koriste bandwith od VM Mreža...uglavnom i dalje mi je brzina super.Budemo vidjeli...
|
jel tko probao skidati sa irca,newsa,ftpa? i kakve su brzine?
|
Ja sam poslao ugovor i sad sam na VMu i nije se jos uvijek nikaj promjenilo :(
|
ljudi ja neznam kaj je vama ja sam na VM-u i PREzadovoljan sam : goood : sve ide super, torente bas ne skidam ali kad skidam sa nekih servera ide mi 120 kbs... ja stvarno prezadovoljan: evil :
|
Citiraj:
|
Ja poslo ugovor...cak i emailom..primili i zovem ih zasto mi ne omoguce pristup..jer veza je bila odlicna..sve je islo ko po loju...i tako ja njih zovem i javi mi se tip...pitam ja njega, on meni jel sam poslo ugovor...jesam..cak imate i na mailu...pogleda on i na to mi kaze...
Nazalost ne mogu vam ponuditi uslugu..ja njega zasto, on meni opet nismo u mogucnosti vam ponuditi uslugu...smatrajte promet koji ste napravili gratisom...a ja na to kada ce te mi moci..on kaze, neznam...poslat cemo vam maill....ja si misilim..da a prek cega cu ga primit ???? Stvarno neznam sta se desava..ali po glasu sam imao osjecaj da je nesto sto mi nsemije reci...doslo mi je da pucam.. Kasnije, sve do sada si ja razbijam glavu zasto mi nisu u mogucnosti pruziti uslugu..: bonker : : bonker : -- tko je ovdje lud I sad sam ostao bez interneta....:( |
Ljudi, evo još jedne izvrsne vijesti iz meni najdražeg isp-a VM-mreže:
Danas su počeli sa isključivanjem korisnika (pretpostavlja se onih koji su malo više skidali). Pa sam i ja tako došao na red za isključenje nakon što se od utorka nisam mogao spojiti. Danas oko podne sam ih nazvao po tko zna koji puta i nakon što sam pet minuta čekao na liniji dobio odgovor (Ljubazni gospodin je to baš onako ljubazno odbrusio): "Nismo vam više u mogučnosti pružati uslugu ADSL-a.". Na moje pitanje zašto ljubazni je gospodin ponovio svoj odgovor, a nakon toga i treći puta kad sam pitao zašto su do sada mogli... Eto uživajte u FLATU ali pazite da ne skidate previše jer ipak je to VM FLAT...: baad : : baad : : baad : Pozdrav... |
A kad se sjetim da sam pročitao ovo i bio sasvim bez brige:
FLAT samo 49,00kn uključujući i pdv za pravne i fizičke osobe. Nema nikakvih skrivenih smicalica(ograničenja brzine,promet ili slično) jednostavno FLAT kao u ostatku Europe. pozdrav... |
mislim sta su mislili kad su dali flat za 49 kn, da će ga bakice koje čitaju mailove uzimat, strašno, pa naravno da će navala biti.... sad ka su skontali da nemaju tehničkih kapaciteta za to ajmo sve isključiti.... totalni fijasko
|
Citiraj:
Znao sam da ce me ti torrenti kostati glave.....znao sam..: hitthewa |
Cek, vi ste potpisali ugovor pa su vas otkantali ili su samo otkantali one sto su previse skidali u testnom razdoblju pa vam nece dat ugovor ?
Ovo daje sasvim novo znacenje pojmu testni period :D ovo je prica za novine... |
Hm,ja sam i dalje na VM Mrežama.Doduše, potpisao sam ugovor i odmah im ga vratio,ali sam ja prešao na VM Mreže 02.01.2007.Od tada sam skinuo 13 GB, a uploadao 3 preko uTorrenta.Doduše malo sam surfao po new grupama i sl., te svugdje piše da je najbolje koristiti Azureus jer ima najbolju enkripciju.Torrenti mi idu dobro do 104 kb/s, ovisno o broju seedera, ali budem isprobao Azureus da vidim kako preko njega ide.Prva dva dana mi je brzina preko VM mreža bila koma, ali sad je OK, doduše uz povremene varijacije brzine...tako da za 49 kn se zbilja ne mogu požaliti...
|
cujte nemogu oni raskinuti ugovor ako se obje strane ne sloze.
|
Citiraj:
ja sam potpisao ugovor 28.12. sadašnjim sa stanjem zadovoljan,skidam,ali ne previše možda 1GB dnevno |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako bih na VM-u mogao skinuti mjesecno oko 40 GB, sto je za sadasnjih 5 GB suuper pomak, onda bi se prebacio. |
Citiraj:
Razmisljam da ih zovem...koja su sada moja prava...neznam..ugovor potpisan i poslan a oni mi ne dopustaju koristenje uslugom.. |
kaj vi brijete mos skidat kolko os...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:10. |