![]() |
Citiraj:
|
Da može, fala na hintu...
|
a jeste tuzibabe
jedva cekate da neko nes zezne joj joj , bas smo Hrvati .. |
Nije bit u tome, ovo je stvarno prešlo sve granice ekrana...
|
Jel ovo sa ovim botunima u sigu konacan rezultat nakon ovog razglabanja i ove ankete? :rolleyes:
|
Citiraj:
ispričavam se na OT, i'm done |
Citiraj:
Forum mora biti pregledan, i to nema nikakve veze sa narodom ni hrvatima zato se okani tih prica. |
Zagorci onda?
|
Citiraj:
khmkhm :rolleyes: .. kaj s njima? |
Ajd dosta OT.
|
Nego ljudstvo ovi gumbici kolko sam skuzio ne ucitavaju se (mislim slike u njima npr. ) prije nego kaj ga stisnes? Il sam u krivu? : stoopid
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
sve kaj god neko metne u sig se učita kliknuli vi ili ne ..
|
mogli bi neki test napraviti ?
treba mi netko sa 56k modemom ja stavim sliku od 500kb pa vidimo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
efo kaj tvorac "the gumba " veli o svemu tome .. samo stranicu prije ove :burn: |
Ako je tome tako, ovaj gumb je veliko sranje, jer otežava posao adminima u traženju glupana sa prevelikim sig-om, taj gumb bi po meni onda trebao sadržavat samo čisti tekst sa konfom, bez slika. Uostalom to je i bila ideja iza gumba.
|
Ma dobro onda, nisam znao, meni se ta slika učitava koju sekundu i onda se tek otvori. Reći ću mu da makne to iz siga.
|
... kolko se meni čini ... nisam siguran ..ali jenput kad nekakvu sliku učitaš onda ona ostane negde vu kompu i više se ne učitava ... tak da vas to netreba brinuti ..
|
To ovisi o browseru...
|
Citiraj:
|
Ma ljudi koji vam je. Svaka slika se učita, bez obzira jel iza gumba ili ne. "Hide" je ključna riječ. Budem banao svakoga s takvim glupostima.
|
Dovoljno je ograničiti veličinu slike (ako već nije) na jedno 20Kb i stvar riješena...
|
pa zato treba ukinuti grafičke sigove......ostavite ovaj button i samo teks i drugo nist
|
Citiraj:
|
Ma ja bi uveo batinanje za takve zločince :D ...ma daj oladite malo, ako se može ograničiti veličina avatara zašto ne bi mogla i veličina slike u sigu i 'mirna bosna'...
|
ne vjerujem. a kad smo zabranili slike prije kakvih godinu dana, imali smo totalni revolt i 2-3 čovjeka su stala u obranu zabrane. svi ostali su protestirali da se vrate. mislim da je jedan čak prijetio da će demonstrativno otići s foruma :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |