![]() |
Ma evo ja sad igram i imam titlove i sound na engleskom, nekaj sam malo prckal pa je proradilo :D
Najbolje je pricekati eng verziju i onda je kupiti manje zezancije oko toga... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Doom 1, Doom 2, Heretic, Hexen, Hexen 2, Blood, Quake, Quake 2, kasnije Quake 3, Unreal, kasnije Unreal 2, Turok, Half Life, "Team Fortress", Duke Nukem 3D, CS, Wolfenstein 3D, Jedi Knight serijali, Terminator theme igre........ |
Za promijeniti rezoluciju odete u My Documents>My Games>Fallout 3 i tamo u FalloutPrefs nadjete iSize W= , iSize H= i tu podesite.
Eto ako nekome treba |
pa kaj nema te opcije u settingu/options u meniju igre lol
|
Vani je i normalna verzija.
|
Citiraj:
Pa sam mora ovako rucno promijenit na 1680. Sad neznam dali ce drugima biti ali eto stavija sam info tako da se zna ako nekome zatreba. :chears: |
bas cu je pocet igrat kroz kojih sat vremena...ako valja, kupujem original
|
nahvalili ga,je fallout nešto kao stalker?
|
Citiraj:
mad_duke, nebi baš rekao da je tako....ali ajde....svakako, više ima sad pucacina nego prije i vise su "ekspnirane"! :smoke: |
Avion slijeće za nešto manje od sata... pa da i ja vidim to čudo :)
|
rusku verziju je lako desti u englesku..
u nadzornoj plosči vse denes na ruski langvič,reinstal igre,odaberes inglis i voila.. bar sam tak cul,nebih znal..ne bavim se piratlukom... ps.kak da utorrent vratim na latinicu? |
nisam previše informiran o igri ali nabavljam ju pa me zanima ima li veze priča sa prethodnim nastavcima,jer ih nisam odigro...pa jel se isplati uopce pocinjat igrat ako nemam pojma o čemu se radi u prva dva???
|
Meni se pokvarila igrica , narucio sam novu lol
|
imam ju vec 4 sata na kompu, radi i sve.... ali je dosadna u pm. dosadna ko oblivion i jako me podsjetila na njega, samo sto je ovdje neki drugi svijet u pitanju (igru nakon 15tak min krase ove slicnosti: grafika, govor, lica, dosadni dijalozi...)..... mislio sam da ce ovo biti nesto vise kao fps, ali jok... No nemrem bit preobjektivan jer ne volim rpgove.....
|
Citiraj:
|
Ign 9.6 Incredible
http://pc.ign.com/objects/568/568806.html |
Malo sam ga igra jutros... di su nestali traitovi (obilježja)?
Ono je iznimno glupo kako ti odjela daju poene na neki skill - tako praktički ne moraš uopće uzimati te skillove tipa lockpick, medicine itd.. Nadalje poglupili su je s tim da više nema doctor i first aid nego samo medicine, i di je nesta Outdoorsman - najvažniji skill iz Fallouta 2. UGH.. Xbox :suicide: http://www.imagesforme.com/out.php/t...lipboard01.png |
Kako mi ovaj mrtvi pocetak ide na zivce , aj ovo aj ono , nikako izac van , i napokon se docepam utoke i pocnem pucat po svima ..... :D nemogu rezu nastimat , wtf nema opcija u igri lol
|
Citiraj:
recimo ja kad sam od frenda u to vrijeme dobio fallout 1, ušao u igru, pogledao i rekao si ma koje je ovo sranje? kao neki rpg? a ja pucam stalno po špiljama neke ogromne štakore i nikako da izađem van.....pa fak of ova igra i uninstall ja nju.....kad ono za nekoliko mjeseci probao ja opet nju i odigrao tu špilju....kad ono, izašao vani, odigrao možda sat remena i skužio da je ispred mene jedan od najboljih rpg-ova....:goood: |
Citiraj:
|
Kako je dobro napravljen početak fino sve objašnjeno,pa ono sa odrastanjem,konačno jedan noviji RPG a da valja,a još nisam ni izašao iz Vault 101 :).Igra može bit samo predobra, i baš mi se sviđa ovo iz prvog lica ko morrowind...skoro pa se vratio taj feeling...
|
Citiraj:
My Documents>My Games>Fallout 3 i tamo u FalloutPrefs nadjes iSize W= , iSize H= i tu podesis. |
litho me nagovorio da probam i 1h igrao i igra je stvarno WOW efekt ostavila na meni stvarno nisam ljubitelj RPG.a ali ovo cu igrat svida mi se kako je napravljena....
|
igra je zakon, po onome malo što sam odigrao...dobila ocjenu 9.0 na gamespotu...evo linka: http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallo...opslot;thumb;1
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da slazem se bioshock mi je bila i je jedna od najboljih igara takvog zanra a najvise radi same atmosfere... necu nista govorit kakva je fallout jer ga nisam igrao dovoljno dugo ali izgleda vise nego pristojno a igra koliko kaze drug litho nije jako zahtjevna tako da sam sve u svemu zadovoljan!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:52. |