PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   C&C Tiberian Wars (Dawn) najavljen (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37932)

Sand 06.05.2007. 11:46

Citiraj:

Autor Bugger (Post 715984)
hoćeš reći NOD...

Ne, neću reć. :stoopid:

Mar 06.05.2007. 12:02

Ako igra na hard mora prvo uništiti gornju bazu jer će ga tenkovi odozgo uništiti.

Sam Fischer 06.05.2007. 18:17

Citiraj:

Autor Mar (Post 716240)
Ako igra na hard mora prvo uništiti gornju bazu jer će ga tenkovi odozgo uništiti.

Preferiram normal :stoopid:

U multiplayeru je definitivno najjaca stvar tank rush sa jeftinim scorpionima kolko sam skužio do sad... :stoopid:

Jelan@ 07.05.2007. 09:13

Ima li neko neki link za nove mape za skimrish jer mi idu ove vec na zivce ..:stoopid: ?

Sam Fischer 07.05.2007. 10:36

Citiraj:

Autor Jelan@ (Post 716943)
Ima li neko neki link za nove mape za skimrish jer mi idu ove vec na zivce ..:stoopid: ?

Daaaj javi se na icq da te pwnam jednu partiju ^^:fiju:

fanATIk 07.05.2007. 10:54

ste uspjeli u hrvatskoj sačuvat sve tornjeve oko baze da bi dobili komplet bonus? i u albaniji, jel dobijete komplet bonus? tamo uredno moram jednog inžinjera potrošit na početku za zauzimanje gdi war factory s donje strane mosta pa mi taj isti fali za zauzimanje air depota s gornje strane mosta lijevo. ak ne zauzmem taj war factory i napravim još unita, skrše me pri zauzimanju onog depoa di dobijem dva aerodroma (s gornje strane mosta desno).

Jelan@ 07.05.2007. 11:42

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 717005)
Daaaj javi se na icq da te pwnam jednu partiju ^^:fiju:

:lol2:

Sa_Stilom 07.05.2007. 11:55

Supreme Commander mi je nekako bolji...

Matth€w 07.05.2007. 14:04

Citiraj:

Autor Sa_Stilom (Post 717056)
Supreme Commander mi je nekako bolji...

Treba prvo imati sposoban komp za SC :D :(

zec 07.05.2007. 14:44

igram sarajevo level...kako ga najlakse i najbezbolnije proci?

Matth€w 07.05.2007. 14:51

Imas stranicu prije detaljan tutorial tog levela ;)

zec 07.05.2007. 14:54

Citiraj:

Autor Matth€w (Post 717210)
Imas stranicu prije detaljan tutorial tog levela ;)

nemas tog nego hrvatske:D

zec 08.05.2007. 21:21

dakle,rjesio problem ali pojavio se novi..uglavnom,ground zero level..sto napraviti da se ne aktivira onaj blast nakon cca 5 minuta iznad moje baze jer mi shebe skoro cijelu bazu
i ako je netko presao level da da koji savjet kako ga najelegantnije preci:goood:

Mar 08.05.2007. 21:53

Zarobi/Uništi rift generator.

Sam Fischer 08.05.2007. 23:47

Aaaaa Mar nas brutalno owna u multyplayeru :D :)

Mar 08.05.2007. 23:50

Ajde pico, kempas i u strategijama, neviđeno!
U bazi se posadiš i gradiš mamute :p

Sam Fischer 08.05.2007. 23:54

A ovaj ima neke divlje taktike gradi baze na sredini mape lol :):D

Jelan@ 09.05.2007. 09:24

Pojela sam Nod jucer na skimrishu_hard_ sa 9 mamuta i ion topom , suza mi je izasla na oko ...bilo je predivno :suicide:

@ ljudi,gradite harvestere ko ludi i u 5 min imate stotinu hiljada trupa :D

Sam Fischer 09.05.2007. 11:01

Citiraj:

Autor Jelan@ (Post 718669)
Pojela sam Nod jucer na skimrishu_hard_ sa 9 mamuta i ion topom , suza mi je izasla na oko ...bilo je predivno :suicide:

@ ljudi,gradite harvestere ko ludi i u 5 min imate stotinu hiljada trupa :D

Ma pih, moš tu pisat šta oćeš kad se bojiš nabacit 1v1 protiv mene :P:D

Mar 09.05.2007. 11:57

Stvarno, ajde javi se na icq da bacimo 2v2 veceras.
Kontaktira sam Ostu, ali je javlja se :stoopid:

Jelan@ 09.05.2007. 12:16

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 718753)
Ma pih, moš tu pisat šta oćeš kad se bojiš nabacit 1v1 protiv mene :P:D

Vrlo rado ali fakat nisam imala vremena ovih dana navecer,isla sam spavat u 1 jer pisem radove,a u subotu sam zaspala u 9 navecer,il sam na vijecu,ili pisem radove ili skupljam sponzore za koncert u Tvornici:smoke:

Citiraj:

Autor Mar (Post 718794)
Stvarno, ajde javi se na icq da bacimo 2v2 veceras.
Kontaktira sam Ostu, ali je javlja se :stoopid:

cuj,postoji samo jedan problem,samo je 1 validation key a trebaju nam dva,tako da ili on moze igrat ili ja,osim ako neko ne mejla (pm.a) neki drugi,ili da se svi nademo na nekom lanu,ja sam mislila organizirat ovih tjednova ;
no,bum mu rekla pa da ti se javi kad

Sam Fischer 09.05.2007. 12:23

hamachi?

Jelan@ 09.05.2007. 12:57

ja zabrijala gamespy commrade :D

Sam Fischer 09.05.2007. 13:19

Njubacha :D

Deathwish 10.05.2007. 09:39

Citiraj:

Autor zec (Post 718363)
dakle,rjesio problem ali pojavio se novi..uglavnom,ground zero level..sto napraviti da se ne aktivira onaj blast nakon cca 5 minuta iznad moje baze jer mi shebe skoro cijelu bazu
i ako je netko presao level da da koji savjet kako ga najelegantnije preci:goood:

Dobiješ komandosa na početku s njim i mamutom mošeš odma napasd rift generator na lijevo(ak se sjećam),mamutom tamani vozila ,komandosom pješadiju. Kad ti javi da ide onaj veliki brod ,uleti s par mamuta i zgazi mu stealth generatore /opcionalno s komandosom raznesi ali meni su ga zgazili tenkovi
za temple of nod ista taktika ,zaleti se s par mamotha
na kraju (kad sam igrao scrin su zgazili nodovce) poruši bazu nadesno od njihove glavne zgrade(scrin) ,dofuraj snajpere i tuci artiljerijom(ak se dobro sjećam to je zadnja misija s GDI) ILI napravi 20 mamotha :D

p.s najbolji način za riješavanje hrpe nodove elitne pješadije(izuzev kamikaza) ti je da se jednostavno zaletiš s par predatora i pregaziš ih

zec 11.05.2007. 10:01

Citiraj:

Autor Deathwish (Post 719569)
Dobiješ komandosa na početku s njim i mamutom mošeš odma napasd rift generator na lijevo(ak se sjećam),mamutom tamani vozila ,komandosom pješadiju. Kad ti javi da ide onaj veliki brod ,uleti s par mamuta i zgazi mu stealth generatore /opcionalno s komandosom raznesi ali meni su ga zgazili tenkovi
za temple of nod ista taktika ,zaleti se s par mamotha
na kraju (kad sam igrao scrin su zgazili nodovce) poruši bazu nadesno od njihove glavne zgrade(scrin) ,dofuraj snajpere i tuci artiljerijom(ak se dobro sjećam to je zadnja misija s GDI) ILI napravi 20 mamotha :D

p.s najbolji način za riješavanje hrpe nodove elitne pješadije(izuzev kamikaza) ti je da se jednostavno zaletiš s par predatora i pregaziš ih

tnx
uglavnom,presao s gdi-em ali sam upotri***io nuklear blast tako da moj nadredjeni nije bas bio odusevljen u zavsrnom filmicu...hehe
ali tko ga hebe...game over s gdi-em
sad cu probati s nod-om preci igru :goood:

Mar 13.05.2007. 12:45

Patch 1.05 Balance changes

Evo za sve vas koji igrate online ili u LAN-u.
Koncem ovog mjeseca izlazi veliki patch i mišljenja sam da stvarno donosi odlične promjene, iako rani tank rush još nisu najbolje riješili, ali bilo tko iskusniji zna kako spriječiti to (pješadija je ojačana).

Lista promjena:

http://www.commandandconquer.com/com...mh=dm24.107646

Mar 24.05.2007. 01:17

Ima li tko da bi igrao malo preko hamachija ili (još bolje) online?
Neka mi se javi.

Vido 25.05.2007. 11:39

Da ne otvaram novi topic...

Prešao sam GDI kampanji i sad sam pri kraju NOD kampanje ali sam zapeo na misiji "Operation Stillento" ili tako nešto (u Italiji). To je ona kad imaš samo comandosicu, inžinjere i shadowe pa moraš uništiti/zauzeti 4 baze.

Pokušao sam puno puta, pokušao sam i sa popravljanjem tripoda i artiljerije, ali ne mogu je preči nikako.

Ima li tko kakav savjet?

Mar 25.05.2007. 11:57

@Vido, ta je zeznuta.
Moja preporuka ti je da shadowsima ideš okolo one lijeve GDI baze i porušiš elektrane da im onesposobiš struju.

Sa nekoliko inženjera zarobi one huskove tripoda i juggernauta po bojištu i povuci ih u svoju bazu.

Nakon toga pošalji komandosicu i inženjere u tu bazu (tamo će biti par tenkova koji nemogu ništa protiv pješadije) i zarobi warfactoryje, mcv, rafinerije i ostalo, a sa pješadijom odvlači vatru dok te tenkove unište tripodi i juggernauti.

Nako toga što brže idi na mamute i zarobi onu bazu gore (nije baš baza, više rafinerija) ali se potrudi uništiti kule u blizini tako da GDI gornja baza ima struje jer će je napadati scrin, a tamo ima par sonic canona bez kojih će teško preživit.

Nakon toga kreni sa shadowsima na središnju scrin bazu i uništi koju građevinu i izvidi situaciju da možeš mamutima uništiti sve osim Drone shipa.

Nemoj zaboravit graditi rafinerije i harvestere u zarobljenoj bazi, ali i u svojoj nod bazi (koju ti je najbolje prodati jer ionako nista osim pjesadije nemos gradit tamo).

Zadnja baza koja ce ostati ce ti biti gornja GDI (koja je nemocna) i Scrin (koji ti preporucam da prvu zauzmeš/napadneš artiljerijom i mamutima).

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:22.