![]() |
Citiraj:
|
Ako igra na hard mora prvo uništiti gornju bazu jer će ga tenkovi odozgo uništiti.
|
Citiraj:
Preferiram normal :stoopid: U multiplayeru je definitivno najjaca stvar tank rush sa jeftinim scorpionima kolko sam skužio do sad... :stoopid: |
Ima li neko neki link za nove mape za skimrish jer mi idu ove vec na zivce ..:stoopid: ?
|
Citiraj:
Daaaj javi se na icq da te pwnam jednu partiju ^^:fiju: |
ste uspjeli u hrvatskoj sačuvat sve tornjeve oko baze da bi dobili komplet bonus? i u albaniji, jel dobijete komplet bonus? tamo uredno moram jednog inžinjera potrošit na početku za zauzimanje gdi war factory s donje strane mosta pa mi taj isti fali za zauzimanje air depota s gornje strane mosta lijevo. ak ne zauzmem taj war factory i napravim još unita, skrše me pri zauzimanju onog depoa di dobijem dva aerodroma (s gornje strane mosta desno).
|
Citiraj:
|
Supreme Commander mi je nekako bolji...
|
Citiraj:
|
igram sarajevo level...kako ga najlakse i najbezbolnije proci?
|
Imas stranicu prije detaljan tutorial tog levela ;)
|
Citiraj:
|
dakle,rjesio problem ali pojavio se novi..uglavnom,ground zero level..sto napraviti da se ne aktivira onaj blast nakon cca 5 minuta iznad moje baze jer mi shebe skoro cijelu bazu
i ako je netko presao level da da koji savjet kako ga najelegantnije preci:goood: |
Zarobi/Uništi rift generator.
|
Aaaaa Mar nas brutalno owna u multyplayeru :D :)
|
Ajde pico, kempas i u strategijama, neviđeno!
U bazi se posadiš i gradiš mamute :p |
A ovaj ima neke divlje taktike gradi baze na sredini mape lol :):D
|
Pojela sam Nod jucer na skimrishu_hard_ sa 9 mamuta i ion topom , suza mi je izasla na oko ...bilo je predivno :suicide:
@ ljudi,gradite harvestere ko ludi i u 5 min imate stotinu hiljada trupa :D |
Citiraj:
Ma pih, moš tu pisat šta oćeš kad se bojiš nabacit 1v1 protiv mene :P:D |
Stvarno, ajde javi se na icq da bacimo 2v2 veceras.
Kontaktira sam Ostu, ali je javlja se :stoopid: |
Citiraj:
Citiraj:
no,bum mu rekla pa da ti se javi kad |
hamachi?
|
ja zabrijala gamespy commrade :D
|
Njubacha :D
|
Citiraj:
za temple of nod ista taktika ,zaleti se s par mamotha na kraju (kad sam igrao scrin su zgazili nodovce) poruši bazu nadesno od njihove glavne zgrade(scrin) ,dofuraj snajpere i tuci artiljerijom(ak se dobro sjećam to je zadnja misija s GDI) ILI napravi 20 mamotha :D p.s najbolji način za riješavanje hrpe nodove elitne pješadije(izuzev kamikaza) ti je da se jednostavno zaletiš s par predatora i pregaziš ih |
Citiraj:
uglavnom,presao s gdi-em ali sam upotri***io nuklear blast tako da moj nadredjeni nije bas bio odusevljen u zavsrnom filmicu...hehe ali tko ga hebe...game over s gdi-em sad cu probati s nod-om preci igru :goood: |
Patch 1.05 Balance changes
Evo za sve vas koji igrate online ili u LAN-u.
Koncem ovog mjeseca izlazi veliki patch i mišljenja sam da stvarno donosi odlične promjene, iako rani tank rush još nisu najbolje riješili, ali bilo tko iskusniji zna kako spriječiti to (pješadija je ojačana). Lista promjena: http://www.commandandconquer.com/com...mh=dm24.107646 |
Ima li tko da bi igrao malo preko hamachija ili (još bolje) online?
Neka mi se javi. |
Da ne otvaram novi topic...
Prešao sam GDI kampanji i sad sam pri kraju NOD kampanje ali sam zapeo na misiji "Operation Stillento" ili tako nešto (u Italiji). To je ona kad imaš samo comandosicu, inžinjere i shadowe pa moraš uništiti/zauzeti 4 baze. Pokušao sam puno puta, pokušao sam i sa popravljanjem tripoda i artiljerije, ali ne mogu je preči nikako. Ima li tko kakav savjet? |
@Vido, ta je zeznuta.
Moja preporuka ti je da shadowsima ideš okolo one lijeve GDI baze i porušiš elektrane da im onesposobiš struju. Sa nekoliko inženjera zarobi one huskove tripoda i juggernauta po bojištu i povuci ih u svoju bazu. Nakon toga pošalji komandosicu i inženjere u tu bazu (tamo će biti par tenkova koji nemogu ništa protiv pješadije) i zarobi warfactoryje, mcv, rafinerije i ostalo, a sa pješadijom odvlači vatru dok te tenkove unište tripodi i juggernauti. Nako toga što brže idi na mamute i zarobi onu bazu gore (nije baš baza, više rafinerija) ali se potrudi uništiti kule u blizini tako da GDI gornja baza ima struje jer će je napadati scrin, a tamo ima par sonic canona bez kojih će teško preživit. Nakon toga kreni sa shadowsima na središnju scrin bazu i uništi koju građevinu i izvidi situaciju da možeš mamutima uništiti sve osim Drone shipa. Nemoj zaboravit graditi rafinerije i harvestere u zarobljenoj bazi, ali i u svojoj nod bazi (koju ti je najbolje prodati jer ionako nista osim pjesadije nemos gradit tamo). Zadnja baza koja ce ostati ce ti biti gornja GDI (koja je nemocna) i Scrin (koji ti preporucam da prvu zauzmeš/napadneš artiljerijom i mamutima). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:22. |