PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Upgrade, popravci, debugiranje... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34120)

Vuco 02.03.2006. 23:33

Citiraj:

Autor IP9
e, ovak....ima previeš odgovora po stranici...stavite 20 max!!!

Po meni je ovak super. Nek skinu mod koji omogucuje da si svatko narihta kolko oce (tak je bilo prije).
Meni je i 40 premalo :D

atha 03.03.2006. 09:07

Citiraj:

Autor Jelc
Pa kaj nemaš u opcijama "Physically Remove Message"???

jedina opcija koja postoji je soft delete - leave deleted message i don't delete. gledao sam i "okolo" po raznim opcijama, no jedini delete koji imam je soft delete. tooooooooor!! :) :)

tor 03.03.2006. 09:44

Samo Super Mod i admin imaju opciju za stvarno brisanje poruka.

atha 03.03.2006. 16:46

to sam i pretpostavljao, ali nevjerni toma ostaje nevjerni jeltz... :p ;)

E.T. 03.03.2006. 20:17

Al mogli bi dobiti moc (sila je jaka u nama) : sweating...barem da ankete mozemo mijenjat...: pirate : : stoopid

csx 03.03.2006. 22:56

neznam jel tko vec to spomenio ali kolacici nerade svoj posao. Svaki put moram upisivati username i pass.
Sto se tice dizajna, sve traži privikavanje.....

domy_os 03.03.2006. 23:23

Jel se može povećat broj znakova u sigu? Ne mogu strpat cijeli kod...

Vuco 03.03.2006. 23:44

Citiraj:

Autor csx.evolution
neznam jel tko vec to spomenio ali kolacici nerade svoj posao. Svaki put moram upisivati username i pass.

Sad si nahebo kad ti dodje neko od admina :D, to im je bolna tocka ;)

Nego, ja imam firefox 1.0.7 i sve mi radi super, nisam nis moral novoga delat (brisat kukije itd.) i svaki put mi se uredno log-ina

domy_os 04.03.2006. 03:18

Dosta više s tim cookiejima. Ja vratim image pa imam cookieje i logiram se bez upisivanja...

tor 04.03.2006. 11:05

Citiraj:

Autor domy_os
Dosta više s tim cookiejima. Ja vratim image pa imam cookieje i logiram se bez upisivanja...

....: cheers2

atha 09.03.2006. 22:49

nooooooooooo.....razmaziti chete me...... :) :)

na podforumima koje pojedini mod moderira,
dvostruki klik na naslov teme unutar podforuma mijenja naslov. windoza style. :)
vjerujem da mnogi ne znaju, pa eto... ja sluchajno otkrio. ali svakako, za pohvalu,
kao i cijeli forum koji mi je vech pred 10 dana legao kako treba. ;)

JC Denton 15.03.2006. 01:39

Nesto je trulo..u search engineu....

Nesto vam ozbiljno ne valja u search opciji..ili barem u New Posts opciji.

Nakon klika na New Posts, uredno sam dobio rezultate..i zacudio sam se kad se na vrhu liste pojavio moj post od 15.3. (tj. danas) na temi na koju sam odavno odgovorio, ali ne i pred par minuta... u prvi tren sam pomislio da sam ja mozda mjesecario pa sam skocio pogledat sto sam ja to napisao pred par minuta na tu temu... i imam sto i vidit... link vodi ravno na zadnji post na toj temi - moj post od pred 10 (!) dana!

Nemam pojma zasto je search izbacio tu temu pod New Posts, ali ocito nije dobro odradio svoj posao.

Evo, prilazem i sliku (dokaz) problema...

ilustracija problema

Emissary 15.03.2006. 01:44

To je zato šta kad neko glasa na anketi thread dođe na vrh. Tako je bilo i na starom forumu.

JC Denton 15.03.2006. 01:49

Citiraj:

Autor Emissary
To je zato šta kad neko glasa na anketi thread dođe na vrh. Tako je bilo i na starom forumu.

Aha... a jel se to moze nekako "popravit"? jer je stvarno debilno... :D

P.S. ili bar da ne pise da sam ja postao taj dan, nego da bar prikaze ispravan datum zadnjeg posta......... ako vec mora temu izbacit na vrh... ovako je to teska debilana... A.I. Bananko :D

atha 15.03.2006. 09:01

ne pishe da si ti zadnji postao, vech biljezhi zadnju aktivnost,
a poshto je tvoj post bio zadnji
(ili od nekoga drugoga, nije bitno, primjera radi...)
prikazan je i kao zadnji,
a zadnja aktivnost je ustvari bio vote na anketi.

JC Denton 15.03.2006. 13:04

Citiraj:

Autor atha
ne pishe da si ti zadnji postao, vech biljezhi zadnju aktivnost,
a poshto je tvoj post bio zadnji
(ili od nekoga drugoga, nije bitno, primjera radi...)
prikazan je i kao zadnji,
a zadnja aktivnost je ustvari bio vote na anketi.

Pogledaj moj link (ilustracija problema) i onda mi kazi sto pise pod rezultatom search-a? Pise da sam ja zadnji postao 15.3. u 1.02, sto je notorna laz i neistina! :D

atha 15.03.2006. 13:37

hehe... :D
da, on registrira vrijeme posljednje izmjene, a kako je u pitanju samo glas,
to vrijeme zauzima zadnji napisani post na tu temu. funny. :D

Emissary 15.03.2006. 17:19

Je li se može sredit nekako brži subscription?

Pomo 20.03.2006. 22:16

Ovako nije mi jasno koji je limit na signature, mislim po broju znakova. Svoj stari sig sam obrisao, i sad pokušavam stavit novi, kliknem save signature, ali mi se ne pojavi ispod postova, a stvarno nije velik- ispod 100 znakova. Jel u pitanju bug ili?
EDIT: sad vidim pojavljuje se samo ispod novih postova, ali čini mi se da to tako prije nije bilo...

Emissary 22.03.2006. 12:56

Citiraj:

Autor Emissary
Je li se može sredit nekako brži subscription?

Znam da istina boli, ali ne držite me u neznanju.

atha 22.03.2006. 14:25

se mozhe kako storiti da se ne vide ove ikonice od icq, msn i slicnih, prilikom samog postanja, ispod avatara,
vech samo da budu vidljive u profilu...na taj nachin bi se recimo dosta "stisnuo" post.

JC Denton 22.03.2006. 15:39

Jel jos netko ima problema sa otvaranjem foruma ovih dana? Zna mi se desit da po 5 minuta uopce nece otvorit forum ili se jako sporo ucitava. Ili nikako nece postat... isto kao sto je bilo prije postavljanja nove verzije foruma....

zippo 22.03.2006. 19:37

Citiraj:

Autor JC Denton
Jel jos netko ima problema sa otvaranjem foruma ovih dana? Zna mi se desit da po 5 minuta uopce nece otvorit forum ili se jako sporo ucitava. Ili nikako nece postat... isto kao sto je bilo prije postavljanja nove verzije foruma....

Meni je bilo isto tako prekjucer, na kraju sam odustao jer sam nakon 269 sekundi cekanja bio :grrr:

JC Denton 22.03.2006. 19:53

Citiraj:

Autor zippo61
Meni je bilo isto tako prekjucer, na kraju sam odustao jer sam nakon 269 sekundi cekanja bio :grrr:

najbitnija stvar koju smo htjeli u upgradeu foruma je brzina i dostupnost...... i izgleda da to necemo dobit.. ili se radi na tome? :confused:

horza 24.03.2006. 03:17

vjerovali ili ne, radi se (pssst... ne recite nikome) još jedan server. za ovaj nam je Vodatel ljubazno ponudio kolokaciju, tako da bi sve trebalo biti okej. eh sad... obzirom da taj ekstra server i uopće cluster/rsync điđarenje/replikaciju baze/sve ostalo radi nitko doli mene maloga, a ja mali upravo gulim 20-i sat u komadu na poslu, nemamo pojma kada će to biti gotovo. uglafnom, ako sve bude kak smo planirali, biti će i više nego dobro. datum? ne znaju ga ni šefovi, ni ja, a bome neće niti šira publika dok ne vidimo kak se to sve ponaša u testnim uvijetima (č: doma u ormaru na 512kbps linku). tek kad to bude u pogonu, moći ćemo nešto predviđati.

i dajte ljudi blago oladite s komentarima tipa "ni meni neće postat u 10 navečer" i "kak se sporo otvara" jer nije bash okej. itekako znamo da je sve u banani, svi logovi pokazuju da je upgrade foruma riješio gro problema, ali jednostavno se nema para za zakup servera koji bi to fino odvrtili.

JC Denton 24.03.2006. 09:19

Citiraj:

Autor horza
i dajte ljudi blago oladite s komentarima tipa "ni meni neće postat u 10 navečer" i "kak se sporo otvara" jer nije bash okej. itekako znamo da je sve u banani, svi logovi pokazuju da je upgrade foruma riješio gro problema, ali jednostavno se nema para za zakup servera koji bi to fino odvrtili.

Pa gledaj, nije da ja vas napadam... daleko od toga.... samo mi je radilo sve kak treba cca. mjesec dana i sad je poceo zezat. Buduci da ja ne znam da li ste vi svjesni problema ili ne, ja to tu postam u nadi da cu dobit bilo kakav odgovor. Nije da cu prestat postat zato, ipak sam ja jedan ovisnik o forumu :D

Ispricavam se na malo (pre)sarkasticnom tonu u mojem zadnjem postu, bit ce da mi nije bio bas neki dan.. pa ispada da ste jos i dobro prosli :D :D :D :p

I BTW, horza, THX na izvjestaju ;)

atha 24.03.2006. 09:59

Citiraj:

Autor horza
vjerovali ili ne, radi se (pssst... ne recite nikome) još jedan server. za ovaj nam je Vodatel ljubazno ponudio kolokaciju, tako da bi sve trebalo biti okej. eh sad... obzirom da taj ekstra server i uopće cluster/rsync điđarenje/replikaciju baze/sve ostalo radi nitko doli mene maloga, a ja mali upravo gulim 20-i sat u komadu na poslu, nemamo pojma kada će to biti gotovo. uglafnom, ako sve bude kak smo planirali, biti će i više nego dobro. datum? ne znaju ga ni šefovi, ni ja, a bome neće niti šira publika dok ne vidimo kak se to sve ponaša u testnim uvijetima (č: doma u ormaru na 512kbps linku). tek kad to bude u pogonu, moći ćemo nešto predviđati.

me happy. :) svaka novost, i svaka promjena na bolje je odlichna,
kada god se dogodila. :)
pohvale za trud horza.

atha 28.03.2006. 22:23

zashto ponekad img code radi, a ponekad ne radi...nije mi nikako jasno, i vech duzhe vremena pokushavam napreaviti poveznicu zashto sada bi, zashto sada nebi. postoji li kakav odredjen razlog ili?

tutix 28.03.2006. 23:28

a jel se može srediti ovo vrijeme zadnjeg posta, sve je pomaknuto sat unazad, pa sam u vremenskoj konfuziji malo, moram preračunavat i to....

Tooma 29.03.2006. 00:42

jesi namistija vremensku zonu
odi u svoj control panel tu na forumu (imas ga u quick linksima gore desno)
edit options, malo scroolaj dole i stavi ga na GMT +1 hour

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33.