![]() |
Citiraj:
|
To je to rekao bih, oko 4-5 eura procesiranje do 5kg i gls oko 10 eura.
Nemam iskustva s naručivanjem s te stranice, povlačim paralelu s X sličnih paketa koje sam preusmjeravao s amazona. |
Postoji li neki sličan servis za Austriju?
Ili iz neke druge EU zemlje, trebaju mi ručke iz Ikee koje naravno sad nisu na stanju, a rupe su napravljene po njima. |
Pošiljke iz Austrije najčešće idu gratis u DE tako da možeš koristiti Mailbox.
Ikeu imaš i u IT u mjestu Villesse blizu Palmanove. Nama je ona čak bliža nego ona u ZG i ima debelo nižu cestarinu (cca. 5€ tamo i nazad). |
Imaš D-A Packs za AT, ja sam PS5 shippao preko njih.
|
Citiraj:
Dobar info, nisam znao da je tako blizu Ikea. Problem je što mi treba cca 50 eura robe i za to mi je tlaka pičit 300+ km. U Grazu još to iskombiniram s nekim izletom jer prijatelj ide u Maribor po nešto pa se zaletimo, pojedemo kebab i popijemo pivu i nazad. Citiraj:
|
Jel netko uzimao nešto preko mediamarkt u zadnje vrijeme? Probao sam prvo da mi ime bude mailboxde, pa sam negdje vidio da to stavim pod firmu, a idem prezime i id da budena početku i opet su mi odbili narudžu i ne žele poslati na mailboxde. Čak sam probao i na adresu starog od frenda i to su mi odbili.
|
Jel ide sa saturna na mailbox ???
Ukucao sam tamo adresu, ali ima neko prakse ... ??? |
Nope.
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Koliko dugo mailboxde moze kampirat 1 paket
Jer amazon mi razdjelio paket |
Citiraj:
Pred kraj stranice: https://www.mailboxde.com/faq.html |
Tražio sam po postovima ali nisam našao pa da pitam. Prvi puta koristim mailbox i zanima me da li moram imati dovoljno love na accountu za slanje paketa prema meni ili mogu uplatiti kada dobijem obavijest kad stigne kod njih?
|
ne moraš imati love na accountu. kad paket stigne, onda naravno
trebaš uplatiti lovu da bi ti oni poslali paket. jer u protivnom paket stoji kod njih. |
thx na odgovoru :chears:
|
Šta smo ono rekli - Saturn ne dostavlja na Mailbox.de?
|
Nope.
Saturn i Mediamarkt su sestrinjske firme, ista politika. |
A na neki drugi forward servis?
Ima par tih servisa u Njemačkoj. Možda ovi "manje poznati" prolaze |
Naručio sam jednom preko forward2me servisa. Po defaultu nemaju DE opciju, ali ako zatražiš, dobiješ 'pravu' DE adresu. Jedini zaheb je bila skupa dostava - 40€ za mob. Volio bi naći neku jeftiniju opciju.
Koristio sam i Shipito za Austriju, ali vidim da su i oni osjetno poskupili. |
Imate i D-A-Packs, dobijete AT i DE adrese.
Jedino su skuplji od Mailboxa i sistem im je arhaičan, dakle nema plaćanja karticom nego samo uplata na račun, ali su pouzdani, tako sam PS5 s AT Mediamarkta uzeo. Jeste probali stavit HR billing adressu i Mailbox za dostavu? Recimo Notebooksbilliger koji je prije instant cancellao ako je forwarding servis ovako šalje uredno, čak imaju i u FAQ-u to. Meni je kad sam uzeo PS4 Mediamarkt poslao bez problema na MailboxDE iako recimo Saturn nije dao ni da platim s HR karticom a doslovno su ista firma. |
Takve narudžbe obično plaćam Revolutom tako da nemam problema sa odbijanjem kartice.
|
A revolut ti ima koji tocno bin i prolazi li ti na mediamarktu? :)
|
UK - prošao je na Otto.de
|
Otto.de bez problema ide Paypal i Mailbox, evo bas mi sat stize tako.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk |
|
Ove sam koristio kad mi Mailbox nije htio nešto poslat
https://mygermany.com |
Citiraj:
[IMG]https://thumbs4.imagebam.com/13/aa/82/ME44XTC_t.jpg[/IMG] |
mailbox ukinuo Consolidation ?
imam 3 paketa na 1 po 1 .. bedasti amazon .. pa sigurno necu plačat 12e x 3 dostave nudi mi samo godisnju Consolidation a one time više ne postoji, tj custom polje da napišem .. može tko potvrdit ? ili ču morat lupit godišnju |
Bogme ukinuli tu opciju
Samo godisnja sad ide, 14,5€ Pitao ih na mail, tako sa povjerena informacija |
Ja tak i tak lupio godišnju, tak da mi se nije dalo ni klikat :-)
|
Jel ima u austriji alternativa mailboxde?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:25. |