![]() |
ono gdje je ocigledan napredak odmah je pouzdanost kod Honde, motori rade i ne crkivaju kao sto su crkivali u mclarenu godinama
dat ce redbull glavobolje ove godine svima, pa gledaj kakva vremena toro roso radi samo bit ce ekstra zanimljiva sezona |
Citiraj:
|
RB bi mogao biti ozbiljna prijetnja Mercedesu i Ferrariju.
A Merc radi na pola snage ove testove. Toliko loši definitivno nisu. |
Mercedes je i prošle godine na testiranjima bio sporiji skoro sekundu i po od Ferrarija pa smo vidili kako je to završilo...
Ugodno iznenađenje mi je Alfa(Sauber). U drugoj polovici prošle godine imali su dobar napredak, a izgleda da se tako nastavilo i ove godine. |
Ako nekog zanima F1 store ima rasprodaju prošlogodišnjih stvari. Dostava je cca 10$ dodatno na cijenu (za majicu)
https://f1store.formula1.com/stores/...of-season-sale |
|
|
I eto, jučer malo odvrnuli motore svi pa evo koliko tehničkih problema kod skoro svih.
Sent from Usreo Mobara |
Zanimljivo kakav je update Mercedes napravio… novi nos, krilo, sidepods, krilce ispred zadnjeg spoilera… moglo bi biti svega u Australiji. Siguran sam da ce eventualno isplivat na sam vrh poretka, ali prvih par utrka bi moglo biti puno iznenadjenja :D
|
|
Citiraj:
regao se, mogli bi neku PCE F1 ligu napraviti, bilo bi fora? |
Loš taj Renault motor u McLarenu :D
Sent from Usreo Mobara |
Uf Vettel je fino zakuco Ferrari danas u zid/gume :(.
|
Citiraj:
trojici. Još je rano, ali izgleda ni Honda neće praviti probleme. Izgleda drug da ti možda i ne bude trebala alternativa u navijanju (Lekrelc). Zadnja dva dana će nam još dosta reći, očekujem i mod za kvalifikacije. Sve u svemu čeka nas puno uzbuđenja. |
Najviše me brine Renault team. Nista do sada nis pokazali, a tako bi htio da riciardo bude konkurentan red bulu.
Mclaren obecavajuce definitivno |
Citiraj:
|
nije los reanault navodno imaju dobar racepace, za mcl govore da su ova dobra vremena napravili sa praznim bolidom i da testiraju quali mode
|
Nadam se da ce se Vettel ispucati sa zabijanjem u zidove sad za vrijeme testiranja pa nece morati za vrijeme utrka :D
|
Pitanje za ekipu sa F1 TV pretplatom. Jucer i danas mi na njihovoj stranic nudi samo opciju Highlight-a, nema vise live prijenosa.
Tako je za jucer i danas, prije je normalno radilo. Nesto sam propustio ili :zdero: EDIT: Tnx Tex Willer, sad stima :) |
Citiraj:
"There will be no live coverage for Week 2 because the camera and equipments were needed for the Australian Grand Prix which is in about 2 weeks.The review show is only listed for Friday I think. This coverage was a test and it was a success so hopefully it means that next year we get both weeks" izvor: https://www.reddit.com/r/formula1/co...t_on_f1tv_the/ |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
ma i to je vec ogroman uspjeh da uspjevaju odvoziti pripreme bez nekih krepavanja i da su u rangu ostalih sa vremenima.
vec sam govorio, ako se mclaren uspije ugurati u Q3 to je vec ogroman uspjeh u odnosu na par zadnjih sezona. Samo da bi se ugurao morat ce biti bolji od Alfe (tesko), kanadskih inijanaca, renola... alfa tako lijepo radi i vozi, ima onboard kimija, bas klizi smireno stazom... a i kimi koji rijetko komentira auto je cak neka 2 polukomplimenta izjavio :D do sada su redbull i mercedes podbacili... vidjet cemo... |
Po cemu je rb podbacio? Race pace na c3 je isti kao i ferkanima(isto c3) jucer bio, izmjenjivali su se u top vremenima svako malo sa min. razlikama.
Za rb se zna da ce tesko fulati u sasiji i aero paketu, jedini upitnik je masina, za sada honda radi bez jebemti, i u rb i u tr. Merc moguce podbacio, navodno opet imaju problem sa grainingom, no ima jos do australije i sve se moze promjeniti. |
Po priči Marka, (ako nije posenilio), RB je trenutno ispred Mercedesa. Ako se brzo stvari ne promjene, Ferari mi izgleda najozbiljniji kandidat za titulu konstruktorsku.
Imaju jak bolid i dva brza vozača. Od RB očekujem da smanje razliku za vodećim, u odnosu na prošlu sezonu. Ne treba još otpisati Hamiltona, obzirom na brzinu, staloženost i iskustvo. Ferstapen ove godine 2.-4. |
Citiraj:
pukla je felga u sred zavoja https://www.formula1.com/en/latest/a...AtjqlrEuv.html a bogme je gasly danas zajebao, otisao je van staze i izbacilo ga posteno u ogradu, skrsio bolid https://www.formula1.com/en/latest/a...rC71Iwxm8.html |
Citiraj:
I meni se čini da je Mečka izgubila dah i da je Ferrari taj ove godine sa najboljim bolidom. RB bude u vrhu sigurno, ali mislim da još ove godine ne budu mogli napadati titulu. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
Ferkan je evolucija proslogodisnjeg bolida pa samim time nema tolko mjesta za razvoj kao merc koji je osjetno razlicit naspram proslogodisnjeg bolida odnosno dosta toga je ganz novo, zato vjerojatno i ne mogu nastimati tak brzo sve kao ferkan
|
Meni je Ham ok ali čim nekaj nejde na njegov mlin, počinje seruckati. "They are faster on the straights than us. Is that because they have their flexi wings that they have had in the past that drops drag..."
|
hamilton udara na C5 gumama, ide po rekord vrijeme, sad je na 0.003 iza vettela :D
sandbagging at its finest :D sad ce zadnjih pola sata svi van sa 10 litara goriva i C5 gumama :D ajmoooooooooo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |