![]() |
ima netko ideju zašto nije gysnc aktivan kada je na fullscreen?
Kad prebacim na window mode on se synca. Driveri ažurirani te sve je ok u postavkama svugdje. Mislim da ću pričekati jedno pola godine da se sjete popravit bugove. |
jel zna netko u kom obliku bude ova igra sto se djeli sa grafama?
uzeo rx6800 u mindfactory-u i vidim da se to dobiva snjom. hvala. |
Preko amd rewardsa redeemaš kod za steam
|
aha, ok. to me zanimalo, znaci to je steam verzija igre.
i to nije vezano na neki nacin za specificnu grafu/sistem? ocu reci mogu nekome dat tu igru kad odradim sta treba odradit za dobit? |
Citiraj:
poslije toga nema nikakve veze . |
Završio.
Žali Bože vremena. Todda Howarda treba streljati. |
Što te motiviralo da odigraš do kraja?
|
Odigrao i ja prije nekoliko dana
https://i.postimg.cc/Mc4jzy8r/Screenshot-1.png 82 sata za glavnu misiju i dosta sporednih brijem da sam odigrao sve ili većinu frakcija. 43 level. meni odlična igra, deinstalirao jer čekaju druge igre. Vratim se kad izađe ekspanzija...istina nadao sam se istraživati i duže ali završetkom igre dobiješ fakat jak brod kojim kosiš sve živo po svemiru pa nije neki motivator. Brijem da ću je igrati od početka ovaj puta kao svemirsko zlo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Preko 100 sati trenutno. Mislim da ću bit level 90 i preko 200 sati do kraja. Nadogradio sam ship pa sad bez problema dobijem 2 starborn shipa. |
Oof |
Kakav shit storm od igre natjerao sam se 30ak sati i to je to
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk |
Haha pljuvanje po starfildu postalo nacionalni sport na jubitu.
|
Hhaah ja ga tek naćeja 2,3 sata aj skoci tamo po zadatak pa se vrati nazad pa skupljaj zeljezo to jest opet skaci po planeti ....bolje alan wake nacet da si ne gubim vrime dragocjeno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Ima li tko ideju kako dobiti ovaj Starfield? :D
Znači uzeo sam novi 7900X3D cpu ali nigdje ne vidim kupon za Starfield. Grafu 6800XT također ali isto tako ništa... |
Odavno je to prošlo. Ne možeš više.
|
|
|
Čime se oni bave.. igra je u kompletu bzvz, a oni dodaju vozilo :D
|
Citiraj:
https://i.redd.it/r3ig32ml3n3b1.jpg |
Citiraj:
Bethesdu ionako godinama spašavaju moderi koji im fixaju igre… Taj studio bi u suprotnom davnih dana propao da nema community kakav ima. |
Kod mene se nakuplja želja za novi prohod od nule....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:25. |