![]() |
može bit manja i sve ali u pubgu kad žena počne vrištat od metaka je veselo
|
https://www.battlefield.com/news/art...-and-additions
Citiraj:
|
Znači laseri sa bullet dropom...
|
|
Lik je pogodio u sridu, odličan video!
|
pubg? btw. eto i sam developer igru zove bf 5, bitno da vama smeta :D |
|
Battle Royale bude :D
A i oni su debili... U samom logou igre piše BF V, i onda oni napišu BF 5. Dosljednost na vrhu... U videu od 15 sekundi se vidi i BF5 i BF V, a kao official je. |
mislim da je u svakom textu ''5'' a na svakoj slici ''V'', vjerojatno kao ljepše izgleda
znači na jutub video textu piše 5 a na ovakvim slikama V http://cdn1.expertreviews.co.uk/site...?itok=Qn9wJnvD eto nek smo i to riješili :D |
Znači večeras u 8 je...šta točno ?
|
ea play na E3, od fife i takvih igara do BF5 novosti, možda kakav trailer novi
mp trailer |
Citiraj:
Valjda mapa koja je slična Port Valdezu i boje... ne znam. Čak mi ne izgleda loše. |
yep, port valdez filing
reko sam ja da su zajebali sa onim prvim kaotičnim trailerom |
I sta je bilo u 8?
|
najavljen je i betl royal |
Citiraj:
Nice, thx za gameplay video :goood: |
Citiraj:
Nabijem ih :) Ali okej, bit će i drugih modova za igrati, pa koga briga. EA je generalno prezentaciju zajebao samo tako .. nisam mogao izdržati do kraja od količine preseravanja, pa sam tek kasnije vidio C&C glupost .. :hitthewal: Anthem izgleda sjajno što se audio-vizualnog dijela tiče, ali dugo već nisam naletio na igru koja me manje privlači. Zanimljivim se donekle čini tek Access premium, iako i to u potpunosti ovisi o igrama koje se misle igrati. |
Toliko zanimljivih mehanika...pucanje me zanima i dalje djeluje puding kao smeće od bf1. čekam betu, ništa prije toga. |
Jadna majko na sta ovo lici fpalm,jos malo pa necu ni imat ista igrat od mp.
|
Žalosno je da je BF jedina igra koja ima destrukciju zgrada i vozila.
WTF. Pa nemaju copyright na to? Da se nitko od velikih studia nije sjetio napravit nešto slično, ne ide mi u glavu. |
blueasshole odmah tužbu, bez obzira što god samo tužba baki moj |
evo još malo
|
|
Recoil izgleda dobro odrađen....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
raznih pištolja, hvala na pitanju. Puding je kretanje i pucanje u bf1, sve je nekako čudno i pudingasto, vrati se u bf3 i sve je čisto uredno, snappy, brzo, i zabavno. Bf1 je smeće u svim mogućim segemntima praktički osim u grafici. |
Citiraj:
Citiraj:
U BF3 kretanje vojnika je presporo, kad pucam po protivniku imam osjećaj da ispucavam plastične kuglice, predug TTK (nekad i po pola spremnika) totalno usporava gameplay, problemi sa netcode-om, umiranje iza zaklona tj. totalno sjebana lag kompenzacija itd itd. BF1 mi se generalno ne sviđa, ali je puno brži i zabavniji i s tehničke strane puno bolje napravljena igra. Zašto ti imaš osjećaj pudinga ne znam...da nisi mjenjao hardwer u međuvremenu (i periferiju)? Ja koristim isti miš/monitor/tipkovnicu od BF3 do danas pa ti mogu potvrditi da BF1 ima vrlo dobar "odziv" |
neznam zašto su u EA p*cke, vidi kako to bethesda radi
|
Citiraj:
|
Šveđani, najveći cuckovi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:09. |