![]() |
Ma da, znam da se ne flashaju engo sam krivo se izrazio. htio sam reci da ako stavim 0 overclock odnosno da ih ne overclockam, znaci onakve su kakve su kupljene, a kad ih overclockam u SMOSu za jos malo daju samo 1MHS vise bez obzira kako jako ih overclockao ali postanu nestabilne.
Pa me interesira dali je netko jos naletio na takve kartice? Radi se o 1060 6GB Ztoac Mini, e sad neznam dali imaju OC kraj imena predpostavljam da imaju. https://www.zotac.com/us/product/gra...1060-mini#spec Evo te, nevidimd a pise da su vec overclockane. |
Citiraj:
Neke GTXice su bolje za clokanje, neke lošije. Npr. MIS Armor (OC) na stock postavkama daju oko 19-21, clockane do 24-25. Ostale modele nisam osobno testirao, no čitao sam po forumima da dosta njih ne možeš clockati na puno veće vrijednosti od onih koje dobiješ stock postavkama. Nisam još stigao isprobati SMOS na svom rigu sa GTXcama. Kad pokuša, javim rezultat. |
Citiraj:
|
Vidimd a vi imate lagane clockove, pa sto sam ja onda ove neke moje overclockao na +1400, rade stabilo radi se o gygabite 1060 6GB. I o palit 1060 6gb.
|
https://thumb.ibb.co/i4cMLx/12.png
Reported hashrate 170, 2 h SMA uvijek debelo ispod. Ali samo na rigu koji je na SMOSu. Na windozama sve ok. Pokušao promijeniti verziju minera, core clock, mem clock... malo se popravi ali se uvijek vrati na isto. Any ideas? |
Citiraj:
Postavio si pitanje i odmah nakon toga si sam dao odgovor :D |
3 privitaka
Molim pomoć.
Gdje upisati konfiguraciju minera. Moja je EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444... Ne nalazim "miner options" iz slike 1 Na global options ima samo BTC i ETH adrese. |
idi na "Rig Groups" pa +Add Group Otvorit ce ti se odabir minera pa tu pises konfiguraciju
|
Citiraj:
|
Pokušavam otiči sa windowsa i isprobavam SMOS i HiveOS.
HiveOS sam uz pomoć sa foruma uspio upogoniti i radi uredno. Nisam još isprobavao sve varijante, ali polako. SMOS ne pokreće kada stavim više od 4 GPU. Kod boota zapne na treperavom kurzoru u lijevom vrhu monitora. Kada isključim pola riga, boota uredno. Konfiguracija klasična. Asus Z270P i 8×sapphire radeon rx 580 pulse 8gb (samsung + micron. Htio sam usporediti ova dva OS-a da vidim na kojeg da odem sa svoja 3 riga. Ili ja nešto krivo radim (bios postavljen prema uputama) ili SMOS još nije ispeglan. |
Integrirana ti je primarna i imaš uključen 4G decoding?
|
Citiraj:
|
Jel ima neke basic upute za connection, ja se ne mogu spojit, javlja mi grešku da je krivi login, krivi email... očito nešto krivo radim iako sam pratio youtube upute.
Kako treba izgledati onaj file gdje se upisuju ti podaci s kojima se spaja? |
Citiraj:
Citiraj:
I regaš se na simplemining s tim mailom, potvrdiš mail i logiraš se... |
Citiraj:
Na https://simplemining.net/ vidi od 8 samo 6 kartica. Nešto ne valja. Mislim da ostajem na HiveOS. :amen: |
Citiraj:
Radio sam po uputama na njihovoj stranici,znači onaj ETCHER,pa image i stick,pa promjeni email adresu i ništa (postavke u biosu su već za win podešene) ... Izgubio sam 3 sata ... Neki help |
A što ti točno javlja?
|
Citiraj:
|
:roller:
|
Citiraj:
Popularni artefakti ... |
A koje su komponente uopće?
|
Citiraj:
4560 8gb ram 6x1060 3gb |
Meni 6x1060 3gb rade uredno na SMOS, doduše Gigabyte H110-D3A... SMOS za nvidiju... moralo bi raditi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel imate i vi prekid na mineru? Ne pokazuje da se restarto rig ali imam prekid od 03:00-03:30.
|
Meni je sve normalno, bez ikakvog prekida.
Ja imam problema sa GTX 1060 karticama, kao da izgubi OC postavke pa mi padne brzina. Moram par puta restartati rig da opet pokupi OC. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |