![]() |
|
|
Fook me, trazio jesam, uocio nisam :)
Osjeti se Stalker i to poprilicno, nadam se da ce radit barem otprilike kao Reduxi |
|
85 EUR-a... kak da ne :D
|
Kakvi će biti hw zahtjevi?
|
i9 9900K i RTX 2080Ti :D
Poznavajući 4A studio i njihov engine kojeg su ispeglali do jaja, bit će to dobro optimizirano. Tj trebalo bi biti :) Ali ono što sam siguran, igra sa DLC bude 100+ GB. Sent from Usreo Mobara |
Ha, onda je vrijeme u nabavku SSD-a. Dva slobodna porta još imam :)
|
Raytracing gpu...
Ova igra će biti seller tehnologije - ono nešto tipa - inače 10% jača gpu će sa uključenim raytracingom imati tipa 50% bolje performanse od pascala. |
Malo je igara koja će me natjerati da kupim jaču GPU, ali Metro je jedna od njih.:)
|
|
Ajmo, tko je dovoljno lud da na temelju 60-sekundnog trailera iskrca 1400 EUR-a za RTX high end i ovu igru :D ?
Izgleda impresivno... ali jednako impresivno izgledale su i prethodne Metro igre u svojim najavama :) još 6 mjeseci do izlaska, daaaaaleko je to. |
Ma pih, kakve stotine ojra za nadograđivanje konfe, doci ce i na plejku :D
|
Staviti na med/high i filtere off pa će raditi zadovoljavajuće na 1680x1050 :D
|
1024x768 4xAA i sve na haj! #retroordie :D
|
|
|
Ne mogu nikako povezati taj okoliš sa Rusijom odnosno okolicom Moskve. Izgleda mi malo steam punkasto i wild west, okoliš kao mix mad maxa, fallouta i call od juareza. Ovi likovi koje rješava izgledaju kao indijanci, kuće nisu komunističke od cigle, nego neke amerikanske od drveta, pogledaj te prozore, kao da su u virđiniji, interijeri su malo previše nakićeni, kao da su u svakoj drugoj kući bili "grafiteri" i sakupljači/squateri. Također i ono što sam prije spominjao iako je open world brobe su ili prsa o prsa ili napucavanje na 2-10m, kao da su i dalje u klastrofobičnoj podzemnoj.
Grafika i moddanje oružja su s druge strane brutalni |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Kad to bude vani,onda? Drugi mjesec, 2019?
|
22.02.2019.
Sent from Usreo Mobara |
Nisam mislio da cu rec ovo, ali fali mi malo klaustrofobije i ruskog štiha :D
|
|
|
Citiraj:
|
|
Valjda sigurno igra izlazi u drugom mjesecu nagodinu. Da ne bi bilo kakvih odgoda. Odigrao prve dvije pa bilo bi red da se i ovo uzme samo da ne budu preveliki hardverski zahtjevi barem što se odnosi na grafičku karticu.
|
Citiraj:
|
RT off i bog da te vidi :)
|
Brko nešto za tebe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |