![]() |
Mene iskreno trenutno stanje opće ne zabrinjava. Nenormalno je bilo da ETH skoči sa 80-120-220-300-420 u tako kratkom roku i da ostane stabilan. Tržište se jednostavno mora korigirati. Za one neinformirane prije 4 mjeseca je ETH bio na 13$ a bitcoin na 900$. Istina je da svakim danom sve više kapitala ulazi u crypto valute, ali tko ne želi riskirati na kraju neće ni profitirati. Ove valute koje sam izrudario će čekat neka bolja vremena, odnosno kraj godine jer vjerujem u BTC 3000+ i ETH 500+. Živi bili pa vidjeli ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja gledam ETH/EUR |
Citiraj:
Citiraj:
Pa ljudi su uzimali kredite za razno razne budalestine, kupovina rigova mislim da nije niti u top 20 tih budalestina. |
evo ja hvala Bogu neman kredit, a ulozia bi do nekih 20k kn.
sad samo nezz da li se uopce isplati uzimat sada i majnat kad uskoro dolaze mining graficke. ?? jel bolje pricekat? cua san da je bolje |
Citiraj:
A ako je to netko napravio onda ga žalim jer taj kredit treba vraćati, i nemaju vremena za "čuvanje"... Ako se pojave one Nvidia mining grafe s 60 MH/s za 350$, cijelu farmu ću dignut :D Citiraj:
|
Citiraj:
Barem su mene tako učili :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda su skužili posljedice toga, i ukinuli tu opciju :D |
Kod nas je 14 dana rok za raskid. :D
|
Kod nas bi te svaki normalan trgovac odj... nakon što bi mu vratio karticu drugi put :)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ključna je riječ "in a couple of months"..... |
Ja da nisam zaglibio sa krivo postavljenim tradeom sad bi krenuo u kupovinu BTC-a, pod sadd mislim sad odmah po 2145 eura jer po mojoj racunici: "We are about to fly to the sky!"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zašto misliš da krećemo opet put gore.? Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
huh ak se ne pocnemo dizat nakon 2081 eura onda nam se grdo pise, haha
|
Keep calm and HODL :D
|
Mislim da bi sutrašnje jutro mogli dočekat sa etherom ispod $200
|
Keep calm and short on?
Jutro? ujutro je na 100$ :D :chears:
|
Citiraj:
Ja krenem shortati, a Ether krene rasti. Kakavo vam se stanje čini danas ? |
Citiraj:
|
Gle cuda, najednom se napunio i njuskalo i ima graficki i rigova na prodaju pa cak i na njuskalo.
A interesantno je da smo sa 3 mjeseca da povratis rig spali na 10 mjeseci i jos padamo... Pa mozda i cjene opreme padnu? https://www.cryptocompare.com/mining...ostPerkWh=0.12 Ovaj kalkulator je prije nekoliko tjedana prikazivao 600$ na mjesec. |
Samo nek se prodaje, neka difficulty ostane što je moguće dulje isti, pa neka svi počnu majnat kad se ponovo ETH digne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |