![]() |
Prodajem 0.95 ZCasha.
Zg/kt na ruke ili uplata na racun pa saljem. Edit: ako je potrebno, mogu pretvoriti zec u nesto drugo, s bittrexa, krakena ili cryptopie. |
Prodajem 20k kuna BTCa. PM.
|
PM. TY :)
Citiraj:
|
Prodajem altcoin Tron - TRX. Imam ih 1995 komada,na ruke ili uplata na racun. Zagreb i okolica :)
Edit : nemam vise |
Ima li netko višak Binance račun? Ako je tako nešto moguće kojim slučajem da je netko otvorio pa da se eventualno samo ime korigira. Hvala.
|
Citiraj:
|
jako bedasta moram priznati. oces rizikirat da pocnes trejdat pa te iz nekog razloga blokaju i traze potvrdu verifikacije, slike tebe i dokumenata i sta ti ja znam :fiju:.
|
Prodajem 1600kn vrijednog ETH-a.
Samo na ruke,Zagreb i okolica. |
Prodajem jedan eth. Zg solarno
|
Citiraj:
|
prodajem do 200€ ETH ili coinova sa bitrexa. Zagreb zapad a moze i na paypal
|
...
Obrisati molim |
Prodajem 0.7 ETH ili u ETH ili u bilo kojoj drugoj kriptovluti (Bittrex). Solarno u Splitu i okolici ili uplata na račun pa slanje.
|
Kupujem BTC u vrijednosti 4000eura, Osijek na ruke i samo do nedjelje.
Kupljeno :) |
jel dosta ovih replijeva majstore, sta mislis :fiju:?
|
Prodajem crypto. Može se shapeshiftat, ali imam
ETH 3 trenutno $1284 = $3852 = 24.591,09 kn ZEC 0,5 trenutno $698 = $349 = 2.228,01 kn ETN 344 trenutno $0,15 = $51,6 = 329,41 kn ZEN 8 trenutno $54,46= $435,6 = 2.781,37 kn LBC 567 trenutno $1,18 = $669,06 = 4.271,26 kn PIRL 364 trenutno $2,45 = $891,8 = 5.693,23 kn U nedjelju sam na putu Gračac - Zagreb pa ako gdje kome treba nek se javi. Tko zna kakve će cijene biti do nedjelje, ali evo stavio sam kako to izgleda danas. I da, jedan ETH mi je na Krakenu i ako im održavanje ne završi do nedjelje, onda 2 ETH. |
dali ima netko 15 risera za posudit na 10dana dok mi ne dodu iz kine?pocastim nesto....
|
prodajem 5 eth, razmjena vz ili remote
|
Prodajem ethereum, Osijek i okolica solarno
|
prodajem eth, bwk, xzc, btc.
Lokacija Split/Zagreb |
zasad riješeno
|
Prodajem crypto u vrijednosti do 2000 $
Bittrex, protuvrijednost srednji tečaj $ (HNB) Prednost Rijeka, solarno, ali može i uplata na RN, pa prebacivanje, ima me u dobrim, nema u zjoćestim ;) |
Prodajem Ethereum ETH
Prodajem Ethereum ETH .
Minimalna kupovina 5 ETH. Nalazim se u Zagrebu na javnom mjestu te na obostrano zadovoljstvo obavimo transakciju. Primam samo KEŠ . [/B] :chears: |
Prodajem 1.09 ETH
Lokacija Zavidovici-Sarajevo BiH. |
Prodajem eth
|
Slucajno post napravio umjesto PM-a, moze delete
|
Citiraj:
je li prodaješ u komadu svih 0.7 ili može i manje? slao bi na račun.... |
Kupujem 3-4 Btca. Ako tko hoće prodat po ovim akcijskim cijenama
|
Prodajem 2000kn vrijednog etha. Samo Zagreb i okolica na ruke.
|
Kupujem jedan cijeli BTC. Ne ispod 0.1BTC po transakciji.
Uplaćujem na račun nakon vidljive transakcije na blockchainu. Za vas najbolje da je € devizni račun zbog provizije u vašoj banci. Cijena s obzirom na timestamp transakcije i srednji ECB tečaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:38. |