![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
kako maknuti ovaj search bar dole kod windows gumba?
|
desni klik na njega -> search box -> disabled
|
Ne reagira na desni klik samo se otvori stupac
rjesih,nesto je zastekalo Thanks |
|
Citiraj:
|
Radili su i na Win8.
Mogli su se ubaciti gadgeti iz Win7 u Win8. |
da, a na desetki ništa :(
a šta ćeš, možda se modding zajednica potrudi enivej, nisam znao da već dx12 imamo http://i.imgur.com/WFuQIJL.jpg |
ja cu ovih dana probat instalirat windows 10 jedno jedino pitanje je da li podrzava printer hp 1020 koji je brat bratu star 10godina... ako njega podrzava onda bi mogao probat 10-tku bez da ista izgubim jer imam jedan disk potpuno prazan za ovakve akcije.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
odlično, hvala ti, sve radi osim za GPU, to ne prepoznaje, al inače sve 5 :)
|
Citiraj:
|
|
Evo probao okinut prek steam-a left4dead2 i uđe mi na mapu i čim nekaj stisnem izleti van.
I recimo povećam si dole taskbar za 2 polja i lock-am ga, ali na idućem dizanju windowsa opet vrati na staro |
Da, rekli su da još imaju problema sa crashanjem Steam klijenta, navodno da će sa sljedećim buildom riješiti ostatak crashanja.
Definitivno se manje crasha nego b9913 :) |
safe mode ne radi baš najbolje ?
|
pitanje kada je firefox u fullscreen modu kako mogu pozvat preko njega neku drugu aplikaciju. imam osjecaj kao da je nastiman na always on display
EDIT : update je zezao..... sad radi |
|
Citiraj:
- Novi tableti diagonale manje od 8" ce vrtit "Windows 10 for phones and small tablets", ARM arhitektura (to bi bio ekvivalent danasnjem Windows phone OS-u). - Novi tableti diagonale vece ili jednake od 8" ce vrtit "prave" Windows 10, x86 arhitektura. Citiraj:
Jedino se jos tocno ne zna sto ce biti s tabletima ARM tabletima koji vrte Windows RT 8.1 (nebitno koje diagonale). Oni nece dobit punu nadogradnju na Windows 10, nego ce dobit "samo neke" feature, nisu rekli tocno koje. |
Citiraj:
i meni to najvise fali ali iskreno ovi windowsi su puno smisleniji od 8-ice i mislim da cu u potpunosti preci na preview samo da sve poslozim. Za sada sam jako zadovoljan sa windowsima. |
Vać sam 3-4 dana na Win10TP i nijednom se nisu srušili osim mojom krivicom.
Naime, ne preporučujem paliti alternativni login screen jer ima problema sa unlockanjem kad komp ode u sleep. :D BTW novi sat i kalendar u Sys Tray-ju: http://i.imgur.com/7rxmSPW.png |
hmm otkud taj sat? meni je onaj klasika win7 sat još uvijek
|
dzizs zauzme pola ekrana
sta ce mi to... gdje je nestao minimalan UI koji prikazuje sve potrebno ? |
Jel moguće napraviti upgrade iz winsa 8.1 pro na win10? ILI ide samo clean instal?
|
Ja isto imam klasika w7 sat.
|
Citiraj:
...ima i ovo Call of Duty Advanced Warfare runs on Intel HD 5000 No,nisu dali nikakvu usporedbu da li je to i prije radilo na tom intelu sa dx11. edit: ""Of course the game didn’t use any of the fancy DirectX 12 features as Intel HD Graphics 5000 supports DirectX 11 feature level 11.1. " -.- |
Citiraj:
•Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ImmersiveShell •Right click and select New - > DWORD (32-bit) and call it UseWin32TrayClockExperience with no spaces, exactly as written. •Click on the clock in the system tray Citiraj:
|
Installed RAM: 4,00GB 2,47GB usable.
APU grafika u biosu dodjeljeno 500 MB, gdje mi je ostatak? Ovo se desavalo i u prijasnjim buildovima, Win7 normalno prikazuje ram. |
Citiraj:
Meni je pokazivao 3GB usable kad sam nadogradio sa Win8 na Win10. |
Clean.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:50. |