![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Vozio sam svašta no ne toliko "jako", no da se grom i polako voziti:) |
Lijep motor, ali ne i picolovac.
Ovo je picolovac. :) http://www.motorstek.nl/download/385...8440b82eea3021 |
@Pupo ma nisam bio pijan,treba jos negdje da poginem u 8 sati po mrakači hahaha
Nesto od ovo dvoje,vidit cu danas odvezem ga kod mehanicara,necu se *ajebavati ... stalno neki kvarovi s tim motorom,ulje+tablica+popravak stop svjetla =300kn,i sad ovo ako je nesto oslo kvragu,ne gine mi 200kn... valja uzeti nekog 4-taktasa,barem 250kubika,nadam se da nece biti toliko kvarova ... |
@ amd, ovaj je bolji: rsv factory :p
ima u seriji sve što R mora imati, ciklistika je vrh, a njegovih 140 ks na papiru su u stvarnosti jači i vozniju od jačih 4-cilindričnih... što se tiče tuona, mislim da je to moj motor za slijedeću sezonu, model 2008 vjerovatno... |
Citiraj:
|
Još pogotovo tko vozi (naturpijanog) cvaju. Pa to je rupa bez dna
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovo je picolovac pravi, doduše niti jedan još F4 nisan vidio u RH.
|
Citiraj:
da bi yamaha bila alpari sa gornjom rsv, trebalo bi zamijeniti prednje vilice, zadnji amortizer, staviti pletena crijeva kočnica i još par sitnica... jedino što je vožnja na r1 dramatičnija, čini ti se da ide bolje. to mi je pričao vlasnik oba motora sa dosta iskustva na motorima, na stazi i izvan nje. ja sam vozio (kratko, nekih 150 km) rsv. gledajući po kilometar-satu ide prebolesno, a čini ti se da je svaka brzina prekratka. motor daje toliko sigurnosti, osjećaj je da se voziš puno sporije nego što to brzinomjer pokazuje. možda postoje bolji motori sa više konja, ali ovo je najbolji paket motocikla koji sam ikad isprobao... |
Stavi na 29:00 i gledaj :D |
|
@kasko
to je to :D @FERRYS dobar je taj pegaso, bas bi sad ove zime buraz trebao jednog takvog airbrushat... Ja slinim na ovakvog cvaju i na ovavu voznju :) |
Jedino kaj je bolje od zvuka cvaje je zvuk 1 ili 2-vo klipnog 4t motora.
|
|
Citiraj:
Pogledaj si RedBull Last Man Standing Citiraj:
Al ja sam cvaju priznam :D |
|
Stoji vec na oglasu, 1500€ :)
|
Citiraj:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7372194_n.jpg Oldtimer. Yamaha 2T, mislim da je 350ccm. Ako se ne varam promjenjene su prednje kočnice i umjesto doboša stavljen je disk. Inače vozi prvenstvo Hrvatske sa tim motorom. |
Koja vam je fora u zvuku cvajtakta? Meni to zvuči ko jato komaraca na steroidima...
Koliko košta vozački za A kategoriju? Imam 24 godine i B od 18. |
Zvuk cvaje je zvuk snage....
Samo si usporedi, cross kategorija, 2t 125ccm je u klasi 4t 250ccm... Znači najjače mašine iz 2t i iz 4t, 2t je samo 2x jači... I onaj miris 2t, okretaji, pa ja sam volel smrdet po mješavini kad sam se vozil na svojem RS 125. (edit, rs125 aprilia ofc, ne honda XD), makar se nebi bunil niti na hondu rs125, a bogme niti na apriliu rsw 125. |
griješiš u odnosu snage 2t i 4t. 4t sa više cilindara i hrpom okretaja su nekad u gp razvaljivali konkurenciju, ali su zabranjeni zbog preskupe izvedbe, tj. da se smanje troškovi razvoja i natjecanja.
|
Citiraj:
|
Molim te opravdaj to što govoriš, da nebudem grub sad.
Aprilia RSV250 preko 90 konja. oko 12k okretaja. (95kg, 271kmh) Honda 6 cilindara gp bilo koji model nema preko 70 konja (puno sam rekao), da ne govorim da se vrti na 18k okretaja ( ?!?! ). Ajde se sad ispričaj, jer ja nisam pogriješio. Logika ti nalaže da je je 2t jači u istom rangu kubikaže, jednostavno jer ima 2x manje takta. 4t to pokušava pokrit ogromnim okretajima, neuspješno. |
Čekaj malo ti uspoređuješ snage Aprilie RSV250 sa Hondom iz '66?
|
Citiraj:
Kruške i jabuke. I da, na koliko se vrti rsv250:D (tj na koliko okretaja razvija max snagu). Kakve veze ima na koliko se vrti, to je samo tehnološko savršenstvo od strane honde dobiti te okretaje. Hoćeš reć da je bolje to što cvajo ne može radit ispod 5-6k okretaja normalno, uopće? Da ne govorim o nelinearnom razvijanju snage, što za 90% vozača završi padom, itd itd... Možemo mi o za i protiv do preksutra. Grub ne trebaš biti. Niti bezobrazan. Svatko nešto voli i to je to. Ja radije volim linearno razvijanje snage i okretaje do neba, s time i stabilnije ponašanje motora pri ekstremnom naganjanju, nego eksplozije snage u malom rasponu kod cvaje, i nekontroliranost vožnje motora pri tim eksplozijama snage. Probaj suzu rg gammu.... |
@kasko: ispričavam se na tvom mišljenju. :D
mislim da će najbolje pokazati slijedeća sezona moto3 klase, pa ćese moći uspoređivati vremena starog 250 2t motora i nove klase na istim stazama. samo uz napomenu da će moto3 agregati trebati izdržati više utrka (8 motora po sezoni, nisam siguran), a kod 2t toga nije bilo... cijena agregata također ne smije prelaziti 12.000 € itd... |
Citiraj:
|
Hvala na informaciji, tako nešto sam i očekivao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:38. |