![]() |
ROBERTO citiram: Sve što sam napravio je da sma nakon instaliranja patcha dodao fix za Rostok (Bar), jer mi se bez obzira na patch krešao na putu za Bar od Garbagea.
S kojim fiksom si to riješio? Svaki put kad idem za Garbage pokraj autocisterne uredno krešira. Mogu otići lijevo prečicom i u redu, ali ko za vraga krenem tim putem pokraj cisterne. |
Riješio problem ključa. Sad mi je žao sirotih bandita i mutanata što sam ih bezveze poubijao. Nakon ulaska s ceste u glavnu zgradu (zgrada gdje je na katu sef) odmah lijevo je nešto kao portirnica, na stolu radio, a pokraj radija ključ.
|
1 privitaka
Citiraj:
Može biti da se meni preko stola bandit opružio nkon killanja pa sam i ja sa stola pokupio a mislio da je s njega, ne sjećam se točno :D |
Citiraj:
|
Dok sam obavljo misije u Army Warehausu i nosio doktoru artefakt isti mi popravio PDA i kad sam dobio poruku da se javim u bazu da ih napadaju Mercy dok sam stigao preko 3 hebene mape došo kad ono skoro sve pobijeno:wtf2::fuming: Lete 2 helića i deru sve živo:fuming: jedva sam ušo u bazu:care:
Samo Petrenko preživio i još 2 duty-a:hitthewal: Jel imo tko sl. slućaj ili..... probao razgovarati s zapovjednikom kad misija stoji da mu se javim a on zaglavio za neka vrata prema bar-u:fiju: Baš sam se trudio da sve obavljam po redu ali zakasnio sam hebemu sve..... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@BSClocked, ja sam igrao tetris :D |
Citiraj:
|
Vratio sam se unatrag i nanovo prešao taj dio jbg. i našao sve pobijene osim zapovjednika i 2 djutia ali sjedili su zajedno pa sam mogao obaviti misiju sad sam upravo pred zgradom gdje je "navodno barmen" i tražim ulaz:D
Ma ima dosta novosti i nije barem dosadno jest da se ponekad sruši i sl. nesra ali ide pomalo. |
Citiraj:
Moze bela, za briskulu i nisam bas :D Doso do doktora, neki ludi snovi od njegovih trava . Odem do armywarehouses i odma nakon kaj mi loada pocetak mape lik puca na mene s pol metra. Morao sam ponavljati desetak puta dok ga nisam uspio sredit. Krenem dalje i... Evo me na desktopu, dugo je bilo bez CTD-a :D |
Jel imao tko problema s pokretanjem igre? Mene odmah izbaci na destkop s porukom:
Expression : assertion failed Function : CLocatorAPI::ProcessArchive File : LocatorAPI.cpp Line : 337 Description : hdr XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "F:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\bins\xrCore.dll" at 0023:5E904168, xrDebug::backend()+168 byte(s) Ako netko zna o čemu se radi, thx i5 8GB HD 7700 |
32 bitni windowsi?
|
Čitajući ovo imam par pitanja :D
- Mogu se vozit auti? Očito da, ali to mi je prvi glas. Btw, benga im se troši? - Onaj helić što stalno nadlijeće, treba ga stalno izbjegavat jer puca na vas ili? Može ga se skinut? I što kada ga se skine, nakon koliko se pojavi drugi? |
Da, mogu se. Ali nemoj autom iz mape u mapu ulazit iz prve. Znade nestat :D Izađeš van, odeš pješice par koraka u sljedeću mapu i vratiš se nazad u auto i onda s njim dalje. Na taj način izbjegneš bug da ti auto random negdje nestane.
|
Citiraj:
|
Je li ko bio u Chernobylu ? Trazim barmena, vidim ih na mapi, dodjem u zgradu (ni)su ali su vjerojatno u podzemlju. Sve sam pretrazio za ulaz ali rog. I neke sirote bandite sam posjetio :D ali ulaza nema. Ili treba prije obaviti misiju sa Radarom pa tek onda barmen ?
|
Ja sam našao "svog izbjeglog barmena iz Bara" i treba se javiti Petrenku ali dobijem samo ovo:
http://s11.postimg.org/jj5akme7z/ss_...bar_rostok.jpg Ništa se nedešava kad mu se javim jbg.:fuming: |
ulaz ti je uz zgradu
hodaj okolo i nacices ga |
Citiraj:
Također, reci mi što ti se nalazi u gamedata folderu? Unutar gamedata\textures foldera obriši sve thumbs.db fileove ukoliko ih ima. (za svaki slučaj ih smo "makni" van i spremi negdje ukoliko u tome nije problem). Edit: Prije nego to napraviš, preporučio bih ti da instaliraš patch 1.30013 i tek onda kreneš s brisanjem. |
Di popraviti stalker suit i nadograditi,ne mogu u baru niti kod dutyevog,ne mogu kod onog u rookie villagu :/
|
Primjetio sam jednu bedastoću. Sa svd snajperom ne može se trčati!!! To nisam doživio ni u jednoj igri, a bome ni u stvarnosti. I te kako sam trčao ako je prigustilo. Ako netko želi to promijeniti, putanja je: gamedata\config\weapons\ i otvoriti w_svd.ltx (ja otvaram s notepadom). Pronaći gdje piše sprint_allowed = false i false zamijeniti sa true.
|
Citiraj:
|
:hitthewal:
izlaz iz X-16 u tunel mi se ruši dal je ko prošo taj dio |
Misliš x-14? Gdje se ulazi i izlazi kroz onu rupu u zemlji?
Ja sam tu iz drugog ili trećeg pokušaja uspio izaći, morao sam pogoditi pravi kut izlaska, ali mi se niš nije rušilo... |
Citiraj:
|
Joza ti si to nabrzaka predaleko doguro saćekaj ekipu i neulazi sam:D nismo stigli do laba X-16:D
|
Citiraj:
mrzim vremenska ograničenja u igrama :fuming: |
U jebote, tu fakat ima puno misija i puno igranja :)
Ja sam jučer došao do drugog bara u pripyat outskirts. Nije mi se dalo s monolithovcima zajebavat kroz Radar mapu, jer sam bio umoran pa sam platio prolaz. Danas idem opet proć, ali ovaj put ne plaćam, samo pucam :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39. |