![]() |
Mogu istovremeno, ali staru uskoro ukidaju.
|
Sve radi na novoj app
Ja vec 6mj ne koristim staru Predlosci rade |
Tnx na info. nadam se da su je složili kako treba jer zadnji put kad sam ju koristio nije ni predloške imala bila je u kršu sva krešala se non stop nije bilo history-a od uplaćenih stvari itd.
|
Treba par dana navike, ali kad skuzis di je sta aplikacija je super.
|
Taman stigao updejt...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1ca1955cf.jpg
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
dostupna je my way app na mobitelima, isto identično zastarjelo sranje ko amexov my account, baš su se potrudili :D
|
Ma koma mi je ova nova... stara je bila totalno user friendly. :hitthewal:
|
pa identična je (ko myaccount amexov), samo žuta
|
Neki dan sam prvi puta platio sa ApplePayom. na iPhoneu sam dodao u mPBZ aplikaciji VISU od tekućeg računa u Apple Wallet. Dvostruki klik dok je mob zaključan i platio parking na automatu.
Fora stvar. Sad mi počinje biti nezamislivo mobitel bez NFC-a. |
U to ti slučaju Xiaomi automatski otpada kao budući mob
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a nisam, jedino me drže česte akcije po dućanima di sa zabom imaš i do 20%
ali malo im vremena dajem da se moderniziraju |
haha i web je isto smeće ko amexov myaccount https://myway.pbzcard.hr/MyWay/login.html :roller:
|
Instalirao aplikaciju danas, znači nisu me unaprijedili nego unazadili s njom. Za nešto šta mi je prije trebalo 3min sad mi treba 10min da platim i to najviše zato jer mi predloške neće iz nekog razloga sejvat nego baci neku 131 interna grešu. Također je glupo šta ne mogu na već odrađenim nalozima samo editirat i uplatit opet da ne moram ispočetka sve pisat ime prezime... da si olakšam, užas.
|
hmm, ja mogu
plačam zeni i susjedu dopunsko osiguranje odem na predloske, al tamo kliknem na hzzo i izlista mi koje sam zadnje plačao .. pošlih mjeseci klik na njega, editiram opis i pay |
Citiraj:
|
Hebiga
Napravi na novo jednom i onda dalje bude islo Mene vise zanima Dal tko tu ima 3d bar code Da rucno radim ja uplatnice :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel vam radi dodavanje visa kartice na gpay preko pbz aplikacije?
|
Ne može se još ova nova VISA dodati u gpay
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Dodao visu (tekuceg)preko aplikacije ,bez poziva banke.
Jednostavnije ne moze :) Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk |
Ručno dodao karticu u gpay i sve radi, isprobano :), dobra stvar kad zaboraviš novčanik ili karticu :)
|
Trenutno se nalazim u Srbiji i koristim Google Pay, od kad sam prešao granicu ugasio sam mobile data ali sam primjetio da nakon svakog plaćanja imam sve manje i manje novaca na Tele2 računu.
Da li plaćanje Google Payom forsira mobile data iako sam u romingu s mobitelom na kojem sam ugasio sve roming opcije? |
Il ti troši podatke u roamingu il ti ne radi gpay, trećeg nema. Sad, zašto ti radi gpay s isključenim podacima na mobitelu ... vjerojatno imaš uključene iznimke...
|
Citiraj:
Koristio sam ga više puta u Srbiji i Bosni s isključenim podatkovnim podacima u roamingu i nikad mi nije trošio podatke niti odbijao transakcije, ali nijednom nije bilo više od recimo 5 uzastopnih transakcija offline. Dual SIM mobitel i lokalna data kartica s nekoliko gigabajta koju za manje od 50 kuna uzmeš na kiosku i miran si, posebno ako ideš na par dana ili duže. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |