![]() |
Registriran, nick sam napisao u dodatnim informacijama :)
|
Registrirao se i ja, nick u dodatnim informacijama
|
Citiraj:
http://www.uzishop.hr/content/3-uvjeti-koristenja |
Upravo tako.
Ubacio sam gornje članove u pce grupu i bježim dalje, treba delat. :D Pozdrav i hvala svima na ukazanom povjerenju, nadam se da su dosadašnji kupci zadovoljni. |
evo i ja se registrirao.
zanima me jel moguća nabava monitora LG 27EA83R i po kojoj cijen. |
Nazalost, nemam ga u ponudi. Od drugog dobavljača mi cijena izlazi oko 4.500kn...
|
Ovaj shop ima još jednog zadovoljnog kupca, sve išlo glatko i "čisto".
Želim vam puno uspjeha u budućem radu! |
Jep, super usluga. Super brzina...sve 5 !
|
http://www.uzishop.hr/ssd-diskovi/12...300-120gb.html
ako se nedogovorim sa osobom sa foruma za ssd 99 posto ubadam ovo cijena je savršena :S |
Požuri prije nego ih nestane :D
|
čekam odgovor od gospodina sa foruma ako sutra ne odgovori naručujem ovo i mir :) doista cijena je i više nego savršena a imam kolegu u Ri koji će mi dofurati to u os i mogu izbjeći i poštarinu tako da savršeno :)
|
Evo i ja sam se registrirao.
@Nino poslat ću ti PM btw. super cijene na sve stvari u ducanu |
|
g.skill memorije??i napravit podjelu memorije 2x2 2x4 i 2x8 gb.
|
Citiraj:
Bye AMD hellou Intel... |
nino ubaci Search na stranici artikla da se nemoram stalno vracat na pocetnu
|
Naručene komponente stigle u predviđenom roku, sve uredno zapakirano i fercera bez ikakvih problema. Moja preporuka :goood:
|
Pod naslovnica>moj račun>(moje informacije)vaše osobne informacije, ako ti prezime il ime sadrži š, ć, itd...izbacuje neke žnj znakove nekog koda, očito ne prepoznaje takva slova.
|
Narucena konfa, sad da vidimo brzinu :)
|
Regao se na webu, nick ubacen ;)
Cijene odlicne, budemo trgovali... |
Regao se na Webu.
@ Nino : Dali si u mogucnosti nabavit Biftenix Prodigy Case? |
Samo bijeli Prodigy za sada.
|
Pozz Nino,evo upravo sam se registrirao i slažem narudžbu,samo imam jedan prijedlog, bilo bi dobro kad bi ubacio i jeftinija napajanja tipa linkworld,spire i ekipu jer meni konkretno u večini slučaja trebaju napajanja od cca 150 kn za office konfe a siguran sam da ima još ovakvih kupaca...
Inače svaka čast na shopu :goood: |
Citiraj:
Danas vidim jedno fino pojeftinjenje od 800kn!! :) http://www.uzishop.hr/amd-ati-gpu/14...44mb-pcie.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda nije neka zarada na tim artiklima, ali bolje imati barem nešto u ponudi da ne stoji onako prazno kad se odaberu/pregledavaju te opcije :) |
Sve pohvale Nini i UZI shopu! Promptno dospijeće,preodlično pakiranje i komunikacija!
|
jučer gledam na nabava.net, najjeftinija gtx770 je MSI N770 TwinFrozr i to kod vas.
na webu svega 5 dostupno po cijeni čini mi se oko 2029kn. navečer da ću naručit kad ono više nema, a iduća na nabavi je u edigital za 2359kn. jel to bila greška ili sve otišle isti da? |
Ja danas naručio 3 "stvarčice" pa ćemo vidjeti koliko brzo će dostaviti :)
|
Također pohvala ninu na komunikaciji, promptnosti, pakiranju i cijenama.
:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:50. |