![]() |
Ma znam, nije mi los skor protiv njih, ali ima ih ko dreka ( ono 5 partija za redom sa priestom igram ) i stvarno mi dignu zivac sa onim shadow wordovima:D.
Cekam neku posteniju kartu sa disechant i craftam sve sto mi treba. Trebam poboljsati card draw, cesto ostanem bez karata posto je vecina manje <5 drop. |
Pfff koliko je lakše igrati kad izcraftaš 3 poštene karte ( ali doslovce 3 sam craft )
Automatski mi je win ratio porastao na 82% :) |
Kolko me ovi krvavi priestovi živciraju, igram arenu samo protiv njih -.-
|
Citiraj:
The Light shall burn you!!! The Light shall burn you!!! The Light shall burn you!!! The Light shall burn you!!! :roller: |
Ma priestovi su mi još ok, živciraju me OTK Hunteri u Constructedu, i Rougeovi sa onim ManaCrystall into Defias Bandit...
To kad nerfaju igra će biti bombon :) |
Evo i ja sam dobio key. Nego ljudi što preporučate za početnika??? :beer:
|
Ima netko key viška sad?:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moj savjet ti je odigraj sve klase do 10lvla, skupi sav gold koji mozes na hidden questovima, upoznaj se sa igrom, nauči value karte, onda odi u arenu inače ćeš waste gold.
|
Dobio prvi legendary, Yseru:D.
Odigrao 15-tak partija od toga jedno 70% je protivnik concedeao od nemoci. Najdraza partija kad sam razvalio priesta u 5 poteza:). This was a good day:D. |
Citiraj:
Meni jos ostaje u sjecanju partija u areni gdje sam s druidom dobio opening hand 2 innervatea, coin i venture co merca. I onda drugi turn dobim mark of the wild. Tu partiju nisam skidao kes s lica...kratko koliko je trajala:goood: |
Da, jedan od boljih legendarya :)
Ja odjednom muku mucim u areni, daje mi tako lose karte za pick da je to tragikomicno, i jedva struggleam sa 3-4 wina :( |
Evo neke korisne stvari za znat
Skriveni questovi u Hearthstonu(ako vam je kojim slucajem to spoiler nemojte otvarat:nono:) http://hearthstone.blizzpro.com/2013...ne-quest-list/ Secret cheat sheet http://imgur.com/r/hearthstone/45JkaMM |
Na koju foru oni dijele te beta ključeve? ja sam od početka prijavljen na bnet-u da zelim kao testirat igru, al nista -.-"
|
random
|
S kojim likovima najvise igrate?
Nisam igrao par dana radi nekih obaveza pa bi veceras mogao malo udarat. :kafa: |
Uglavnom sa paladinom, kad slozim njegov deck do kraja budem izabrao neku drugu klasu; svidaju mi se warlock i shaman.
Iako ce to potrajati sa obzirom da ne uzimam packove za $, samo gold od questova i winova pa ide sporo ( jedan useless golden leg bi me spasio:) ). |
Sa svima :D
Iako mi je najdosadniji i odvratniji Hunter |
Ja imam složene deckove Preista,Huntera,Mage....Mage mi je u zadnje vrijeme šouuu. Cijeli deck je spell damage :D
|
Igra li ovo jos netko, ja dobio key jucer, pa su svi savjeti dobrodosli
|
Citiraj:
|
Imam vec magea na lvl 13, i unlockanog druida i paladina koje podizem na lvl 10, dao bih vam nick ili ne znam one brojeve haha
|
Citiraj:
|
Ma ja nikako ne planiram arenu igrat tako uskoro, gledao sam dosta streamera i vec sam shvatio dobar dio igre, uglavnom svaki savjet ce dobro doci, a s vremenom i arena ce ici super hh. Za sada u planu sve unlockat i podici na lvl 10, pa budemo vidjeli dalje
|
Ma ja nikako nemogu dobar deck u areni craftat....najbolji skor mi je bio 5-3...što je jako loš ....al nadam se boljem :D
|
meni je najvise pomoglo gledanje streamova od trumpa, ek0pa i krippa. vidis koje se karte vrte u arenu i puno je lakse sloziti neki ok deck. 4-5 puta sam uspio doci do 9 winova.
|
Citiraj:
|
Jedino se arena i isplati igrat, nazalost nema turnira, patch se ceka vec dugo sa nerfovima, grindanje bez questanja je zamorno, cini mi se da im je jako slab marketing...
Sad ako ne navuku igrace, neznam kad ce, igra je super, ali jebemu mater kad jedino sto mozes igrati je grindanje... |
Igrao par dana, i od monotonosti odustao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:57. |