![]() |
Ocito ekipa koja radi u trgovuni nije bas na istoj valnoj duljini...neorganizirani ,a time i slampavi...
|
Kum jučer kod njih naručio skoro cijeli komp, samo su procesor imali na lageru. Ušteda otprilike 10% u odnosu na najjeftinije ostale dućane, a u konačnici čak i više jer na plaćanje karticama cijena ide gore samo 5%.
Pa ćemo vidit kad će stić :) |
sto platio si odma? hehe bas me zanima da li ce biti sve na broju :D
btw jesi pitao mozda da li sastavljaju računala oni tamo? i javi kada stigne |
Naravno da nije platio odma, samo je naručio :) Ali dobar test, s obzirom da se radi o 7 različitih stvari.
Sumnjam da sastavljaju. Mislim da je i pitao, ali sam ga zaboravio pitat šta su rekli |
Evo i epiloga priče.
Dakle, naručeno 7 komponenti u petak, sve stiglo u četvrtak i podignuto danas (petak). Unutar 7 dana, bez zamjerki. Jedino šta su u dućanu spori za popiydit, bili smo tamo više od pola sata. Okej, trebalo je radit novu narudžbu jer je jedna komponenta u međuvremenu mijenjana, ali svejedno. Pravdali su se nešto fiskalnom kasom, ali tip je samo u skladištu bio jedno 15 minuta :) I cijelo vrijeme dok smo bili tamo je zvonio telefon i nijedan od trojice se nijednom nije javio. Tako da su mi jasni problemi sa telefonskim kontaktom o kojima ljudi pričaju :) Zgodno da je garancijski listić ispisan za svaku komponentu posebno i ne znam jesu se zeznuli, ali za Corsair RAM daju garanciju 10 godina! A vidim po ostalim dućanima da je 60 mjeseci. Na kraju, sve skupa bez iznenađenja, sve je bilo točno onako kako je i dogovoreno |
Kolko sam skužio, kod njih je za sav ram po 10 godina. :D
|
kupio sam mobitel od njih, dostavljen je sesti dan od dana narudzbe. cijena je manja nego u drugim trgovinama, uredjaj uredno dosao s racunom i garancijom. dobro je i sto dostavljaju overseas expressom. moja preporuka, mislim da ce ovo bit jako dobra trgovina.
|
Išao kupit accelero xtreme 2 koji su imali za 280 kuna, i lijepo kad sam došao u dućan, a cijena povećana za 100% (560kn). Meni dovoljno za njih :)
EDIT da 100% rofl, jesam bedak :D |
To mi izgleda kao 100% poskupljenje :P
|
U pon rezervirao fotic, danas ga uredno pokupio, platit mos i u krompirima , sve prihvacaju :D . Ugl slampavi su i spori dozla boga na tim blagajnama ali osim toga sve proslo ok.
|
Zanima me zna li neko dali se može online plaćati karticom na rate?
|
nemoze se placati online - samo u trgovini mozes karticom na rate
|
Citiraj:
|
Ja ne kuzim ove idiJote u toj trgovini. Dobio preporuku za jedan ruter tu na forumu, i cura ode kupit, fino stoji na stranici da je dostupno, dodje tamo nema, kazu joj da će naručit i uzeli moj broj da će me zvat za par dana kad dodje, i nista proslo je 5 dana, ja zovem veli ženska nemože se ni naručit, pitam koji imate veli ona taj i taj, pitam na forumu, veli kolega ok, reko danas ću zvat, zvao na oba broja, kaze da se ne koriste, dobro curi usput pa ode vidjet jel ima, i naravno nema iako pise dostupno, sad zvao, zvoni ali se nitko ne javlja. Slično je bilo i sa ssd disk, malo ga ima, malo nema, zovem, frajer veli ima ih dosta na stanju, ja dodjem par sati nakon što sam zvao i nema ni jednog. IdiJoti. Vise nikad neću ni prismrdit toj trgovini, majmuni :D
|
hahah, koja drama..ja naivno gledao neki objektiv koji je poprilično jeftiniji nego u drugim trgovinama, pa sam si zamislio unaprijed naručit pa kad budem prolazio kroz ZG samo pokupit,al vidim da neće baš ići...
Al probat ću... |
Kaj se mene tiče preporuka za trgovinu, našo matičnu skoro 100kn jeftinija nego bilo gdje drugdje lijepo naručio mada su stalno na web shopu mjenjali iz na zalihi u naručiti i obratno, odabro dan i vrijeme koje mi paše i sve stiglo točno kak je dogovreno tak da pohvale bar kaj se tiče kupovine online i dostave poštom.
|
Znači i nakon pola godine kupovanje kod njih je doslovno lutrija, dakle loše...
|
To je klasični webshop koji radi za malu maržu, shvatite više da oni nemaju ništa u trgovini. Sve se mora naručiti i dođe vam poštom za 7+ dana.
|
naručio prošli petak dijelove kompa u vrijednosti 1400 kn ... Napisao im komentar da vidim da nemaju pa da ću pričekati koliko treba i ako se nešto promjeni u cijeni ili slično nek me kontaktiraju na mail ili brojeve koje sam ostavio. Svjestan sam svega da dolazi izvana pa da treba čekati malo duže , ja sam po prirodi strpljiva i razumna osoba i vjerujem da neću imati problema sa njima.
|
Citiraj:
Prije mjesec dana sam narucio procesor i graficku (u split), stiglo za 2 dana, tj onaj dan koji sam odabrao pri narudzbi. Prije par dana sam narucio slusalice, takoder dosle za 2 dana tj onaj dan koji sam odabrao. Sto se mene tice super je ducan, overseas je takoder super, placanje pouzecem + sta te zovu prije dostave da provjere jesi li doma. |
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=1043nd
edigital 5 god garancije, links 2 god garancije. pametnom dosta :) |
Ako ga uopće bude bilo, kao i sa ovim mojim tp link-om. Vec sam davno mogao kupit u linksu (40kn skuplje) al reko hoću uštedit 40kn :D Izgleda da neću :D
|
ima ovog mog u trgovini ak se ne varam :D
a ja imam jednog koji radi, i drugog kojeg sam na servis dal, vec je tjedan dana kod njih jos se nist nezna :) |
Može li se otkazat narudžba? Uletila mi dobra ponuda a ja nemogu više čekat.
|
Kad napraviš narudzbu dode ti mail i u njemu ti piše ;)
Citiraj:
|
Citiraj:
ak nije zovi ducan i reci da odustajes. :chears: preteko me brc :-) |
Nije plaćeno. Ok, hvala.
|
Frend uzeo RAT 5, kaže da je sve prošlo super.
|
naručio 17.4. objektiv, i došao jučer 8.5.. danas ga kupio i sve prošlo u redu.
malo sam duže čekao, ali je jeftiniji 650kn nego u drugim trgovinama, pa čak i kod glavnog distributera, tako da.... meni se isplatilo čekati :D i samo da kažem da kad sam došao po objektiv, unutra guuužva, kao da dijele robu :D |
Jučer naručio 32'' Samsungov TV, danas ga dostavili, dan prije zadanog roka, ja prezadovoljan. Cijena povoljnija nego u drugim dućanima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |