![]() |
Je, lijepo sve na mapu velicine Kamenke i po mogucnosti da svi startaju sa M249 :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ingame nick je Sandy :D Javim ti na PM kasnije podatke za kontakt. Nije problem koliko glasno ćeš pričati, samo neka info budu pravodobne i točne :D Svi koji žele se okupiti neka mi PM-aju i svi koji su odustali od igre neka se rejoinaju na TS i barem budu u afk kanalu :chears: |
S bugovima se nosim. Ali hackeri su me, eto, natjerali da pričekam standalone. Jučer dođem do Berezina, nakon skoro 2 sata skupljanja stvari itd...4 čovjeka na serveru....okrenem se i skužim da su se dva hackera teleportirali meni iza leđa...AS50 termo, ghille itd....ovo je sad previše, takve stvari ti ubiju svu radost igre. Šteta.
|
ako bi dali solidan popust ovima sto imaju sve arme ne bi bilo lose. Dotad odu i vecina bugova i hakeri pa ce biti zabavna... vidje cemo.
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=ry45y...eature=g-all-u Volio bih probati igrati kako je to sacriel docarao, ali ni jedna igra nikad nece biti potpuno bez citera i bugova. |
Ja se trenutno zabavljam na ovom private hive serveru: http://dayzmod.com/forum/index.php?/...h-1h-password/
Nažalost u USA je ali nije prevelik problem. Igrača nema baš puno (moglo bi i više), ali je zabavno i ima dosta vozila. Pass je danas maknut... EDIT: Hm, trenutno samo dvoje ljudi :/ |
Nedavno sam od frenda saznao za Dayz, igram trenutno preko Tunngle ali planiram nabaviti key da mogu igrati na legalnim serverima pa me zanima dali moram imati Armu II i Operation Arrowhead originale ili mogu skinuti Armu FREE verziju preko Steama ili negdje drugdje na netu i kupiti samo original Operation Arrowhead i igrati ili kako već..??
|
Mozes kupiti samo OA. Potrebno je samo kopirati jedan folder iz ARMA 2 Free koliko se sjecam. Naravno, imat ces nesto losije teksture ali radi sasvim normalno, frend tako igra.
|
Dovoljna je ARMA free ali će ti teksture biti očajne i negledljive.
Za 20$ se nađe ARMA CO pa se ne isplati imati ARMA free i kupiti OA za 15$. |
Probao mapu Fallujah... Ne znam, jos mi nije sjela kako spada, ali bar mogu neke +/- strane nabrojat:
( + ) - ogroman grad, gotovo u sve zgrade se moze uc, iako nemaju sve back door za bjezanje kad te stisne 10ak zombija - cini mi se da je mapa velicine ~40km2, na serveru sa 30 igraca sam u 2 sata sreo - nikog :D, dobra stvar, moze se super igrat u timovima ili bit lone sniper guy, stil igre je totalno drukciji nego u DayZ Chernarus/Lingor - drugaciji gameplay - fora je u squadu ic cistit kvart po kvart, ima gro vozila/helica/pi_darija koje se mogu koristiti, sanse da nadjes auto su valjda 5x vece i slicno ( - ) - loot je so so, prosao sam 1/6 grada u nekih 2 sata zujanja, nasao lee enfield (i to u skoli, doh), zapeo u liftu i zbugo se i nisam mogo van i namjerno se ubio. Prosao jedno 50 zgrada, nista. 90% ih je 'otvoreno' bezveze, nis nutra osim mozda za zasjedu slozit - Zombijima je prelagano pobjec - zaokruzis zgradu i nema ih, pljuga, a zgrada na sve strane Bo, mislim da cu nazad na Chernarus za koji dan :D :beer: |
Nasao sam na jednom forumu da lik prodaje Operation Arrowhead za 80 kn.. Na Steamu je Arma 2: Combined Operations 25 eura. Neznam gdje se moze naci za tih 20$. Koliko vidim za kupnju preko Steama ili negdje drugdje trebam imati karticu kao mastercard, koju nemam :-( . Dali mogu kupiti na neki drugi nacin ?
|
Citiraj:
BTW sad igram ACE mod i super je..samo nema puno ekipe koja igra ali nema veze...čeka se DayZ standalone i ARMA3 koja će bit do jaja... što se tiče hackera, nije istina da ih ima u svim igrama..neke igre imaju puno bolju zaštitu od sranja koje koristi ARMA2 tipa battleye...a neke igre imaju online provjeru kod spajanja (kroz master server) itd... |
Citiraj:
Treba ti paypal. Pitaš nekog poznanika sigurno netko ima, daš njemu novce i on ti kupi. Paypal danas može imati svako. CDKeyhouse, CJS CD keys, CD key discount, neki od tih online shopova sigurno ima CO za 20$ Citiraj:
Ima cheatera u apsolutno svakoj online igri. Provjere master servera ne mogu otkriti cheat, Battleye također ga ne može otkriti tako lako. BE nije ništa lošiji od PB-a i drugih. Cheat nije stvar koja ide online sa korisnikom, pa admini i serveri mogu provjeravati u real timeu dali ti imaš neki cheat. Cheat ostaje na kompu, radi u memoriji i mjenja adrese, injecta skripte i slične stvari. BE ne može provjeravati memoriju pa tako ne može ni uhvatiti cheatere. Ima dosta private hiveova koji rade 30 minute backup, što znači ako naiđe cheater i ubije te, kontaktiraš admina i admin ti napravi restore charactera sa hive backupa. Jedan takav vrlo dobar Chernarus server je Survival Ops od youtubera DevilDogGamer-a . IP adresa servera je 199.21.113.82:2302 |
|
|
Može
|
|
Jučerašnje spašavanje vojnika Ryana sa Firestationa u Chernu. Ja pilot, i pun heli squada :D |
daj mi reci da imam takvu grafiku jeli moram kupit onu treću exspanziju ili kaj već. ili se može to ovak sredit preko modiranja?
|
Sorry ak je bilo prije :-)
http://www.twitch.tv/sacriel Live stream jednog od boljih DayZ playera, najčešće squad play. Maloprije show program, njih 6-7 kod Starog iznad tentova u šumi u crossfireu od dvojice snajperista sa north zombie čeke i s druge strane Starog. Ne znaš ko pije ko plaća, panika, skrivanje iza drveća, snajpanje... 10/10. Tip ima i youtube kanal pod imenom sacriel42 I naravno, najjaci DayZ solo player (uglavnom) - FrankieOnPCIn1080p, ko nije gledo njegove videose, to je materijal od 14 epizoda od po 20-30 min koje doslovno pokazuju zasto se igra DayZ i zbog cega je tako je-eno dobra igra. http://www.youtube.com/watch?v=oKRw3...1&feature=plcp To je zadnji video, predlazem od pocetka gledat, da skužite cijelu Bambi/Thomas spiku, skupa sa stilom igranja i na kraju koja je mana kad si popularan :D. Daleko najbolje editirani videosi, predobra mjuza (LTR94 / LTR ftw.). Smijesnih, ludih i nevjerojatnih scena ko u prici. Usput, gledam malo videose WarZ gameplaya, sorry, šminka izgleda, al' nije to to. Kolko god bi ja želio da je, nije. :nono: |
Citiraj:
Bilo još na poočetku teme. Sacriel i Squirrel, fenomenalni igrači, Frophe je lud k'o šiba, Oshi 7 je super lik. Sad imaju i novog člana squada, Ngotie, inače dobar youtuber, ima dobrih stvari na kanalu, subban sam na njega već neko vrijeme, iznenadio sam se kad je započeo sa njima. Citiraj:
Daleko najjači solo player. Frankie je legenda. Svaki njegov video sam gledao par puta, jednostavno se divim njegovoj smirenosti. A intro i outro su priča za sebe, mjuza, editing... fenomenalno. |
Citiraj:
S prvom opcijom imas us*ane teksture i tu nemozes nista. Na mom kompu combined operations vrti sve na high 60 fps, pa neznam zasto tebi nebi radilo ako imas CO. |
imam arma 2 + oper. arow. a brijem da za tu grafiku trebam comb. oper. koji sadrže taj HD pack
|
Citiraj:
|
HD teksture u dayZu dobijete ako imate Armu 2 (ne free verziju), BAF i PMC DLCove.
|
joj da da da, ja imam ovu free pa sam kupio samo ekspanziju. nisam htio bacat lovu.
ma ok. samo me to zanimalo. a vi koji igrat sa hd texturama jel šteka puno ili je ok? |
Citiraj:
|
Citiraj:
I BAF I PMC lite packove dobijete s combined operations na steamu. |
Produktivan petak i subota...
Frend i ja counter snipeali snipere po brdima Electra, plus sve playere koji su se htjeli igrat mafijaša i skidat ekipu sa krova bolnice i fire stationa. :) Overall, 7 murdera na mojem M107, 6 na frendovom AS50. Našli smo je_enu lokaciju iz koje na 2 mjesta udaljena 30m imamo pregled na komplet sve, od sniper hilla do istočnog fire stationa i pokrivali cijeli grad. Hrane i vode u zalihama i opušteno gledanje po gradu. I niti jedan shot koji opalimo ne agroa zombije, niti spawnamo svoje jer smo vise od 400njak metara od najbliže kuće/farme. :goood: Malo je je_ada peglat ekipu na prosječno 650-850 metara, ali da se, dok god nije gusta magla. Najdraža scena... neki bambi bježi od ghillie tipa koji ga pegla sa SVD-om sa klasičnog sniper hilla iznad elektrane... mi skužimo papka ispod bora, kažem frendu da ga nazeroa i cilja ga kao da je u uspravnoj poziciji... ja opalim metar kraj tipa, on se krene dizat i frend ga zvizne u glavu sa 750m :-D Bez rangefindera i tih pizdarija, imali smo ga u gearu, ali smo zeroali napamet/odoka (imali smo marker na mapi na range u centar grada, ak se to pali). 10 min kasnije, bambi nakon što je poroljao i dućkas i office building krene prema sniper hillu, skuži leš od ovog, pokupi sve... i u jednom trenu krene ciljat on po gradu :D Dali smo mu 2 min da se pokupi, al' kad je okrenuo scope prema nama, je_iga sine, šljac u njokalicu, lights out. :beer: :D U jednom trenu su kraj naših grmova/borova protrčala 2 tipa, ghillie, L85 i DMR u rukama... i macani legnu 50m niže od mene :D jedan kraj drugoga... Frend i ja kenjamo od straha i nakon šta smo se pribrali, idemo se kotrljat prema njima... dođemo na 15ak metara, point blank range uperimo one mrcine od M107 i AS50 i svak svog zviznemo uz "greetings from Frankie and Sacriel" na voice chat :D Tipovi (na ruskom :D) krenuli pozdravljat na general chatu i pričat ko ih je ubio :D ahahhaa :roller: BTW. Kad se neki cheater teleportira po mapi i teleportira kraj nekog playera... čuje se neki zvuk? nešto u stilu star trek comm-a ili tak nekak? Prije ovoga me ubio netko, jedino što sam čuo je neki zvuk koji nisam čuo prije u igri i 2 hica u tijelo... A s obzirom da su iza mene područje pokrivali squadmateovi, nema šanse da mi se prišuljao a da ga nisu vidjeli... Meh, mrzim cheatere. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12. |