PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   T-Mobile (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=227940)

segregator 17.06.2014. 14:25

Citiraj:

Autor Juice (Post 2615138)
Taj paket je cista pljacka u kombinaciji s Max 3.
Max 3 je pljacka isto cim je dostupan netko drugi ti no to je druga prica.

Kaj trebas ti, tj koliko trosis poziva, poruka i interneta i naci cemo ti najpovoljniju kombinaciju?

Ima u T-mobileu akcija sad do 22.6.. Sve flat za 97,50 kn

Imao sam obiteljsku L (tj još uvijek imam, jedan OTPO je još 1 mjesec, a drugi 8) za 200kn mjesečno (plus onih 10kn za RF), meni su nudili neku pojedinačnu tarifu ali 135kn, a ne 97kn

Juice 17.06.2014. 14:32

Nisi u toku :D

Pogledaj temu Koju tarifu odabrati, zadnjih par stranica prolistaj.
To ti je promocija na PZS L. Dobijes 50% popusta na tarifu i 100% na flat opciju. U onoj temi je sve receno kako dobiti to.
Tih 97kn je sa svim nametima.

segregator 17.06.2014. 14:46

Citiraj:

Autor Juice (Post 2615150)

To ti je promocija na PZS L. Dobijes 50% popusta na tarifu i 100% na flat opciju. U onoj temi je sve receno kako dobiti to.

Eto sad jesam, pročitao sam 87-mu stranicu :D

što je tih 15kn razlike od 82,5 do 97,5kn?

boy005 17.06.2014. 15:00

5 radijska + 10 novi namet

cyclone 17.06.2014. 18:24

Nego, danas u T-centru sam dobio informaciju da ne mogu zadržati broj koji godinama koristim ako želim raskinuti ugovor zbog povećanja cijena operatera. Točnije, oni broj ponište/stave u karantenu. Ne znam kako ste vi prebacivali te brojeve sa pretplate na bonove tj. Simpu na koju sam i ja htio preći nakon raskida. Ima li veze što se radi o poslovnom a ne privatnom korisniku, ili im je ovakvim informacijama cilj samo zadržati korisnike pod svaku cijenu?

segregator 17.06.2014. 18:40

Citiraj:

Autor cyclone (Post 2615292)
Nego, danas u T-centru sam dobio informaciju da ne mogu zadržati broj koji godinama koristim ako želim raskinuti ugovor zbog povećanja cijena operatera. Točnije, oni broj ponište/stave u karantenu. Ne znam kako ste vi prebacivali te brojeve sa pretplate na bonove tj. Simpu na koju sam i ja htio preći nakon raskida. Ima li veze što se radi o poslovnom a ne privatnom korisniku, ili im je ovakvim informacijama cilj samo zadržati korisnike pod svaku cijenu?

Vjerojatno ovo zadnje

http://www.hakom.hr/default.aspx?id=342

"Korisnici mogu odabrati za sebe optimalnog operatora sukladno svojim potrebama i navikama. Služi li se korisnik uslugama jednog operatora i odluči prijeći u mrežu drugoga, to može učiniti na jednostavan način uz zadržavanje dotadašnjeg broja.

Operatori i davatelji usluga moraju omogućiti korisnicima zadržavanje istog broja i predbroja, bez obzira na mrežu u koju prelaze."

Pokaži im ovaj link i galami da ćeš im hakom dovest :D

MAGARAC 17.06.2014. 18:53

Meni su htjeli broj ukinut jos pred par mj. kad sam htio otplatit par zadnjih rata ugovra i napravit novi. Nema veze sa mozgom. Ocu novi ugovor, skuplji i jos im otplatim stari a oni mi broj hoce ukinut skroz. Problem je kao da je to vec jako star ugovor bla. bla, kao nije taj neki HOF pa to ne moze. Taj broj imam valjda 6 godina sa pretplatama. Tak da nebi rekao da zele pod svaku cijenu zadrzat pretplate nego jednostavno da su glupi ko k..

NeooS 18.06.2014. 05:16

Citiraj:

Autor segregator (Post 2614385)
Izgleda da ću trebat biti uporan onda, jer nije puno vremena preostalo. U toku sam, al oni očito muljaju (i ne samo mene, jer
su i nekim kolegama u firmi isto rekli)

Pročitaj moj post #182 ... Muljaju,tj.zaštitili su se u slučaju raskida. Mobitel kao daju povoljnije ali ti ga fiktivno na računu prikazuju kao da ga plaćaš,a popust su ti kao dali na naknadu za tarifu. I dok si pod ugovorom sve ok,ali ako hoćeš raskinuti kaažu kao uređaj treba isplatiti. A prije toga kažu dobili ste popust na mobitel,niste oštećeni,plaćen je u cijelosti.

nathan.fake 18.06.2014. 12:09

Citiraj:

Autor cyclone (Post 2615292)

odi i reci da zelis raskid ugovorne OBAVEZE, kroz 24h ti skinu ugovornu obavezu i nakon toga si "slobodan" tj. mozes sa svojim brojem sta hoces.. mozes ostat na postojecoj pretplati, uzet novu pretplatu (mozes cak i uzet novi telefon - ako to nova pretplata dozvoljava), prec na bonove ili prebacit broj na drugu mrezu...

ja sam proslu srijedu oso u t-centar i za 5min rijesio raskid obaveze, doso prekosutra (u petak) na isto mjesto da me prebace na bonbon... i evo danas sam na bonbonu ;)

segregator 20.06.2014. 13:46

Citiraj:

Autor Juice (Post 2615150)

Nisu mi htjeli dati tu promociju u t-centru, ali su me danas nazvali iz službe za korisnike i ponudili čak i bolju stvar, bar za moje potrebe...165kn (sve uključeno) za Obitelj L sa FLAT opcijom...sad se samo moram nadati da mi nisu nešto prešutjeli, tipa "flat vam vrijedi samo prva tri mjeseca" ili neka slična fora :D

Juice 20.06.2014. 13:51

Pa uvjeri se tocno u ponudu i sto ces potpisati. Zasto se nadati kad se mozes uvjeriti.

segregator 20.06.2014. 13:53

Citiraj:

Autor Juice (Post 2617092)
Pa uvjeri se tocno u ponudu i sto ces potpisati. Zasto se nadati kad se mozes uvjeriti.

Pa to sam i mislio, nadam se da će na papiru za potpis pisati ovo što sam čuo preko telefona :)

A i vidim da je kod dosta ljudi slučaj da uopće nikakav papir ne dobiju, nego i razgovor preko telefona vrijedi kao i ugovor

trpi 30.06.2014. 12:10

zafrkavao sam jednu djevojku preko smsa (nista lose/strasno/ilegalno/pedo da ne pomislite) i uglavnom jako ju je zanimalo tko sam, nisam rekao, da bi danas ona meni poslala sms sa mojim imenom?? na koju foru je saznala? nisam registriran i online imenici me ne izbacuju, pada mi na pamet jedino da ima vezu u tmobileu? ali ni onda nisam siguran kako bi jer jednostavno nisam registriran... osim ako sustav pamti, vlasnik sam ovog broja 10ak godina, bilo se po raznim operaterima i pretplati/bonovima...

adaksinjo 30.06.2014. 12:23

ili jednostavno imate zajednickog prijatelja, odnosno netko te ima u imeniku?

Juice 30.06.2014. 12:43

Čim si preabcivao broj može se saznati tko si i što si, sa poznanstvom normalno.
Ili ovo što je kolega adaskinjo rekao.

Uostalom, jak si frajer kad na takav način zajebavaš cure. Takve bi odmah kaznio.

sandokan111 30.06.2014. 12:53

Citiraj:

Autor trpi (Post 2622206)
zafrkavao sam jednu djevojku preko smsa (nista lose/strasno/ilegalno/pedo da ne pomislite) i uglavnom jako ju je zanimalo tko sam, nisam rekao, da bi danas ona meni poslala sms sa mojim imenom?? na koju foru je saznala? nisam registriran i online imenici me ne izbacuju, pada mi na pamet jedino da ima vezu u tmobileu? ali ni onda nisam siguran kako bi jer jednostavno nisam registriran... osim ako sustav pamti, vlasnik sam ovog broja 10ak godina, bilo se po raznim operaterima i pretplati/bonovima...

Pa mogla te prijavit policiji za uznemiravanje i to je to (tebi je mozda zabavno, njoj ne mora bit). Ako si bio na tom broju na pretplati tvoji podaci su negdje u sustavu..

trpi 30.06.2014. 13:05

znao sam da ce biti dezurnih moralista:dobartek:

Citiraj:

Autor sandokan111 (Post 2622239)
Pa mogla te prijavit policiji za uznemiravanje i to je to (tebi je mozda zabavno, njoj ne mora bit). Ako si bio na tom broju na pretplati tvoji podaci su negdje u sustavu..

da je actually bilo uznemiravanja da mogla je, rekao sam fino gore nista lose i strasno, bilo joj je cak drago kladim se

nista ekipa hvala

sandokan111 30.06.2014. 16:05

Kao sto sam napisao, tebi mozda je, njoj mozda nije. Dok ti osobno ne kaze da joj ne smeta samo nagadjamo. A svejedno moze ona to prijavit pod uznemiravanje bez obzira "sta u sebi misli" cisto da dozna tko je to...

Hamm 30.06.2014. 17:43

Možda radi u telekomu čiji broj imaš. :D

coconut 02.07.2014. 15:13

Laganini sam lud od njih. Prešao sam s VIP-a na njih sa 5 službenih brojeva. Jučer su mi trebali biti dofurani skupa s novim mobitelima. Naravno da nisu. Ljudi nas zovu, ali dobijaju poruku da je broj isključen. Katastrofa. Zvao danas 2 puta SZK da mi kažu gdje su SIM kartice i mobiteli. Povratne informacije dobio nisam.

Guls 02.07.2014. 15:43

Mene još nisu prebacili na bonove, a trebali su 30.06. prema ugovoru :) Ja im račun za srpanj ne planiram platiti.

Juice 02.07.2014. 15:45

Odgođen ti je prijenos vjerojatno.
Nisu te ništa obavijestili?
Provjeri da nije storniran čak

Na koju mrežu si radio prijenos?

Guls 02.07.2014. 15:48

Radio sam klasični raskid pretplate i prelazak na bonove unutar HT-a.
Sad mi odgovaraju da nisu zaprimili moju dokumentaciju, a poslao sam im sve mailom. Javio sam im detalje kada sam slao i što te pod kojim subjectom pa će potražiti. Možda je spam zaštita zablokirala moj mail, premda sam slao s gmaila. Vrag će ga znati.

Juice 02.07.2014. 15:50

Čija spam zaštita? :D
Nema toga na njihovom mailu

Daj im mail adresu i nek iskopaju ak je stigo. Po subjectu neće ništa nać

Guls 02.07.2014. 15:51

Pa moj mail server isto nekad zna blokirati gmail mailove jer u tom času od sorbsa ili nekog drugog spam databasea primi info da je gmail domena inficirana, koliko god to bedasto zvučalo :)
Javio sam im sve relevantne informacije, brzo odgovaraju na poruke, izgleda da im je ovo frkovito sad. Treba vidjeti koja su mi prava sad u ovoj situaciji :)

Juice 02.07.2014. 15:54

Nema blokade ovdje

Guls 02.07.2014. 15:55

A onda se netko zaigrao s primljenim mailovima :) živo me zanima kako će se razviti ova situacija. Pretpostavljam da će tražiti da ostanem pretplatnik do 01.08. :)

webstartm 02.07.2014. 17:25

pocelo je...koji kreten...nije jadna zaposlenica kriva ...a mlatimudani kolege stoje ukipljeni
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...ti/757767.aspx

mamutarka 12.07.2014. 13:05

Na moru sam u Brelima, bas zbog toga sto nemam wifi uzeo sam 4G 2GB prometa za 30kn. Naravno ne hvata mi 4G iako su na mapi pokrivenosti cijela Brela roza. Imam ajfon 5S. Ima netko mozda ovdje blizu da mi kaze dal hvata, jer neznam, mozda s mojim ajfonom nesto nevalja, a to ne mogu znati dok ne usporedim s nekim. Pa ako tko ima bilo kakav info, share :)

Juice 12.07.2014. 13:25

Ako pogledaš bolje vidjeti ćeš da nisu cijela Brela pokrivena već neke ulice samo. Zumiraj pa pogledaj svoju ulicu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31.