PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   San Andreas (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21588)

demetrius 21.06.2005. 15:24

p4 1,8 ghz
512/266
albatron gf fx 5700p 128mb
2 hdd 60 +40
meni radi ok bez aa,malo me bilo trta jer sa starom msi gf 4 ti4200 128mb gta3 uredno restartao,uvjek na istom mjestu.

csx 21.06.2005. 19:20

Citiraj:

Originally posted by Crash009
frend me pita jel bi mu mogla igra raditi na ovom kompu
P3 900@1000MHz
256 SDR
GF4mx440 64Mb

jel možda sale?

e kak mu ide pes?

Pantera-N 21.06.2005. 19:34

Meni igra super radi, malo tu i tamo zvuk zeza, ali svaki put moram brightness poštelavat! ATI :fuming: a imam Cat 5.6

Crash009 21.06.2005. 19:42

Citiraj:

Originally posted by csx_pc_info
jel možda sale?

e kak mu ide pes?

da on, pes mu dobro ide jedino šteka kad dođeš pred gol:D

vercetti 22.06.2005. 11:59

hehe.....me like tuning cars :D

Slika

SniperWolf 22.06.2005. 12:18

zakon:D ej pitao me jedan frend ima S3 karticu s 4MB memorije,32MB RAM-a i Celeron 133,zakaj mu igrica neće raditi,a prvi GTA mu je išo bez beda:D :D :D lol,ok priznajem,nemam smisla za humor.:)

DiGi 22.06.2005. 13:39

Citiraj:

Originally posted by igor001
Ja imam GTA SA iskreno igra zahtjeva u 3pm!!
Pa kakvu ti mašinu imaš?! Ne moras igrat na 1024 rezoluciji...
Ja igram na default postavkama (osim audio :D) na svojoj kanti i sve šljaka normalno...

E da htio sma pitat, jel mogu kako svojem CJ-u kupiti iPOD ili nesto sl. da slusam glazbu i kada nisam u autu?! :D. Mislim uvijek je tu šema sa upaljenim Winampom, ali to mi se onak ne sviđa...

Isto tako, jel mogu gdje postavit da mi se uvijek vrti (bez obzira u koji auto udjem) onaj moj custom user tracks?!

tnx

destroyer 23.06.2005. 12:11

AMD Athlon XP 1600+
ABIT KG7
Geeforce 2 32MB
Samsung 256MB RAM (2*128)

Igra mi radi solidno, grafika je začuđujuće dobra, ali imam jedan problem zbog kojeg sam tek na 5% nakon 5 dana igranja...
Pokrenem igru, igram 10-tak minuta i komp se smrzne. Najčešće kad uđem ili izađem u auto ili motor, ili kad se vozim s nekim pa mi on nekaj govori.
Ne znam kaj je greška, ali pretpostavljam da je grafička kriva.

Kaj se tiče smanjivanja grafike, dok dojdem u opcije za grafiku, izađe mi iz igre...

Usput da pitam kak da se s nekom tetom ........ , di je autoškola (ak je ima, neko je napisal da je ima), dobil sam nekaj respecta dok sam ubil drotove i pisalo mi je da mogu složiti bandu od 3 ljudi-kak da ih skupim...

Thanks

DiGi 23.06.2005. 13:29

Ma ja igram tek koji dan pomalo... Zapeo sam tamo na pocetku kad moram u ritmu auto "mrdat", ono sa 2-4-8-6 (hidraulika), i kada moram pokupiti one kutije od vojske... Dodjem, pokupim 4, stavim u kamijon i onda trazim jos ko budala one dvije, a ostalo mi jos pol "vremena".. a ovo za autoskolu? to postoji?! :D

nisam siguran ali znas ono kada te kurva nesto pita? probaj stistak Y :cool:

vercetti 23.06.2005. 15:57

Citiraj:

Originally posted by destroyer

Usput da pitam kak da se s nekom tetom ........ , di je autoškola (ak je ima, neko je napisal da je ima), dobil sam nekaj respecta dok sam ubil drotove i pisalo mi je da mogu složiti bandu od 3 ljudi-kak da ih skupim...

Thanks

Ako pod teta mislis prostitutka onda moras voziti uz cestu i kad te ona nesto pita stisni Y.
A ako pod teta mislis cura, onda ju moras puno puta izvoditi van da ti "da" :D (BTW nista se od toga nece vidjeti, osim ako nemas Hot Coffee mod);

Autoskola je u San Fierru;

Bandu kupis tako da sa desnom tipkom misa prvo naciljas jednog on njih i stisnes G;

vercetti 23.06.2005. 15:59

Citiraj:

Originally posted by DiGi
..., i kada moram pokupiti one kutije od vojske... Dodjem, pokupim 4, stavim u kamijon i onda trazim jos ko budala one dvije, a ostalo mi jos pol "vremena"...
Preostale 2 kutije su ispred skladista, blizu kamiona.

ZED 23.06.2005. 16:33

@ Shady Kaj ti je Verceti bolji od CJ

vercetti 23.06.2005. 17:11

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
Ne znam, ima nekako vise stila nego CJ
Vise volim Mafiju nego Da Hood :D

Ali to ne znaci da ne volim igrati San Andreas :beer:

-POP- 23.06.2005. 19:19

Citiraj:

Originally posted by Eddie
Evo,upravo sam u Control Panelu->Sounds and Audio Devices smanjio Hardware Acceleration i Sample rate conversion quality do kraja i ništa od toga.Igra se zašteka, stoji deset sekundi, opet krene pa se opet zašteka. Slika se sva "zblesi" ctrl+alt+del i win se uspore ko kad dignem drivere za grafičku pa je prvih nekoliko sekundi sve usporeno.
Uostalom, prvi put kad sam restartirao komp javio mi je poruku da je Omega kriva za nestabilnost jer nije mogla dovršiti neku radnju.Čudno, legi na nForce2 (6.14), 9200 (Omega 4.12) se to ne dešava.
Imao sam problema s još jednom igrom poput ove, riješeno prelaskom na Catalyste.
BTW,jel catalyst 5.6 otključava cjevovode?!

Stavio Catalyst 5.6 igra radi savršeno...
I bome je zarazna...

Izopaceni 23.06.2005. 19:25

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
Mani je CJ bolji veca je faca a ima bandu!

Veki-os 23.06.2005. 19:29

Citiraj:

Originally posted by Eddie
Stavio Catalyst 5.6 igra radi savršeno...
I bome je zarazna...

Igra je totalno u kurcu i ima milijun bugova tako da mi se zgadila:rolleyes:

vercetti 23.06.2005. 19:35

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
Igra je totalno u kurcu i ima milijun bugova tako da mi se zgadila:rolleyes:
Ne krivi igru ako ti komp ne radi kak spada.

vercetti 23.06.2005. 19:39

Citiraj:

Originally posted by Izopaceni
Mani je CJ bolji veca je faca a ima bandu!
Nije CJ los samo sto mi se cini da je "premekan" :D
Npr da se onaj Toreno tako postavio prema Vercettiju dvije sekunde poslije spusio bi metak u celo :D

Veki-os 23.06.2005. 21:40

Citiraj:

Originally posted by shady
Ne krivi igru ako ti komp ne radi kak spada.
Ne brini ti za moj komp,radi on savršeno(da ne ureknem).

vercetti 23.06.2005. 21:53

Citiraj:

Ne brini ti za moj komp,radi on savršeno(da ne ureknem).
Pa ne znam onda na koje bugove ti mislis, jer preko 90% problema koje sam cuo u vezi SA su rjesivi instaliranjem novih(starih) drivera ili je DVD bio neispravan.

A ako mislis na bugove u igri, navedi mi jednu igru koja ih nema.

Veki-os 23.06.2005. 22:05

Citiraj:

Pa ne znam onda na koje bugove ti mislis, jer preko 90% problema koje sam cuo u vezi SA su rjesivi instaliranjem novih(starih) drivera ili je DVD bio neispravan.

Koji bugovi:rolleyes: Ajd mi reci kakva je to igra kad trebaš sve žive drivere mjenjat,reinstalirat i ne znam ja što:rolleyes:
Izgleda da su autori igre "malo" pohlepni pa su je izbacili na tržište s "malo" bugova:rolleyes:

Veki-os 23.06.2005. 22:06

Citiraj:

Koji bugovi:rolleyes: Ajd mi reci kakva je to igra kad trebaš sve žive drivere mjenjat,reinstalirat i ne znam ja što,moraš 5 dana surfat netom i tražit rješenja kak da ti glupa igra proradi itd..:rolleyes:
Izgleda da su autori igre "malo" pohlepni pa su je prerano izbacili na tržište s "malo" bugova:rolleyes:

vercetti 23.06.2005. 22:11

Citiraj:

Koji bugovi:rolleyes: Ajd mi reci kakva je to igra kad trebaš sve žive drivere mjenjat,reinstalirat i ne znam ja što,moraš 5 dana surfat netom i tražit rješenja kak da ti glupa igra proradi itd..:rolleyes:
Izgleda da su autori igre "malo" pohlepni pa su je izbacili na tržište s "malo" bugova:rolleyes:

Malo pretjerujes, ali dobro ajd necu se sad svađati.
Uostalom uskoro izalzi i patch, pa ce dosta problema nestati.

destroyer 23.06.2005. 22:16

Ja još nisam na svom kompu otkrio neki bug i igra mi se čini savršenom, jedino kaj mi je komp preslab.
Sve igre imaju neki bug, ali ova nema puno bugova kak neki pišu...

Thanks za pomoć!

Renesis 23.06.2005. 23:19

Ja trenutačno igram Vice City. opet. :D

A jel ima u San Andreasu modificiranje postavki vozila ko u Vice City-u? (handling.cfg file)

vercetti 23.06.2005. 23:46

Citiraj:

Originally posted by Renesis
Ja trenutačno igram Vice City. opet. :D

A jel ima u San Andreasu modificiranje postavki vozila ko u Vice City-u? (handling.cfg file)

Ista stvar.
Pogledaj u data folder

nylaia 24.06.2005. 00:29

Citiraj:

Evo danas dobio igru i pocele se neke cudne stvari dogadati :D
Prvo namjestio na 800x600 i na very high, a igra pocela trzati ko luda, zatim stavio na 1024 i medium i ista stvar :fuming:
Vec sam poceo lagano piz..... kad stavim na 1280x1024 i high, a onoooooo.
Igra LETI :cool:
E da, izgleda da imam onaj problem sa nestajanjem pedestriana (nestaju teksture na njima ???), ali probat cu jos sa catalystima 4.9, kazu da to rjesava problem siguirno.

Ja imam slican problem, kada stavim recu na 800*600*16 low, steka, dignem na 1024*768*32 high radi super (grafa je ipak malo stara pa je iskljucen AA)

No evo jedno bizarnog primjera:
Kod lege na kompu:
Na pentium III 733, Radeon 9000Pro, 384 RAM, igra je I G R I V A i to na 800*600, naravno low detail i draw distance na trecini, istina ne ide jako brzo, no uopce ne steka, potpuno igrivo, a komp je vec u podmakloj dobi (grafa je neszo novija), losije ide (i to sam vidio) na P4 1.8 , 256 SDRAM + GF4MX 64 na tom kompu to uopce nije igrivo, na bilo kojim detaljima
(odgovor na zagonetku, na P4 maticna je Matsonic i umjesto DDR-a koristi se SDRAM pa sve u svemu to radi uzasno)

Meni se cini da je za tu igru najbitnija graficka i RAM-i pa tek onda sve ostalo

vercetti 24.06.2005. 01:06

Ti detalji nisu toliko bitni jer jedina je razlika izmedu low i very high u sjenama.
Puno je bitniji draw distance i rezolucija

Crash009 24.06.2005. 09:49

Citiraj:

Originally posted by nylaia
Ja imam slican problem, kada stavim recu na 800*600*16 low, steka, dignem na 1024*768*32 high radi super (grafa je ipak malo stara pa je iskljucen AA)

No evo jedno bizarnog primjera:
Kod lege na kompu:
Na pentium III 733, Radeon 9000Pro, 384 RAM, igra je I G R I V A i to na 800*600, naravno low detail i draw distance na trecini, istina ne ide jako brzo, no uopce ne steka, potpuno igrivo, a komp je vec u podmakloj dobi (grafa je neszo novija), losije ide (i to sam vidio) na P4 1.8 , 256 SDRAM + GF4MX 64 na tom kompu to uopce nije igrivo, na bilo kojim detaljima
(odgovor na zagonetku, na P4 maticna je Matsonic i umjesto DDR-a koristi se SDRAM pa sve u svemu to radi uzasno)

Meni se cini da je za tu igru najbitnija graficka i RAM-i pa tek onda sve ostalo

pa i taj p3 isto koristi sdr;)

ja sam igru prvi puti igrao na P3 1.2GHz, 2x 512 SDR, 9500PRO i igra je letjela na 1280x1024, sa AA i detaljima na high

fairy 25.06.2005. 04:23

hm..evo ja instalirala igru, a u opcijama mi postavljena rezolucija na 800x600 i što je najbolje, ne mogu ju promijeniti..a ni uključiti aa koji je off :confused:

konfa:
barton 2500+
epox 8rda+
ati radeon 9500pro
2x256 mb pc2700, corsair xms

jel bi pomogli možda novi driveri? trenutno imam catalyst 5.3

:rambo:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:08.