![]() |
Citiraj:
Kako znaš da si ga dobio? Slika ti malo posvijetli, i ima neki zvučni efekt. Eto, najbolji primjer ti je na samom početku igre, kad ustaneš nakon što Ulman i Khan odu, zasviraj gitaru. Onda ćeš vidjeti taj svjetlosno-zvučni efekt. Zapamti ga i svaki put kad ti se to pojavi, to ti je jedan korak bliže alternativnom/dobrom endingu. Gubitak moralnog poena ti je kad ti slika izgubi boju uz također zvučni efekt. E sada, koliko ih mora biti, to se ne zna, ali mislim da nebi trebao imati niti jedan izgubljeni i barem 2/3 moralnih poena iz cijele igre. Vrijedi za obje igre. Ja uglavnom znam sve kako ide situacija iz prve igre, pa znam otprilike kako i gdje bi trebali biti. No ima i novosti. Neke treba poštedjeti, pogotovo one koji se predaju. budeš skužio tijekom igre. Ako se ne varam, postoje i tutoriali. No ako si istraživač kao ja npr., onda puno tunelića, prolaza, prostorija van linearnog kursa igre ti uglavnom daju moralni poen. |
Hvala, Druže Brko! Što se tiče istraživanja, tu smo isti, svaki kutak ovog remek djela treba biti istražen! :D
Baš me zanima koji kraj ću dobiti... :) |
Bemti, pa nisam ni znao da ima alternativnih krajeva! Poštedio sam svu onu ekipu kad imaš izbor za knock out ili kill, a i dalje sam dobio bad ending (koji mi je bolji od good endinga, baš je bad ass). Valjda sam jednostavno previše toga pobio. :D
Edit: Hahha, nisam znao ni da Metro 2033 ima dva endinga :D Ali, ako je bio recimo good ending u Metro 2033, da smo poštedjeli Dark Ones-e, onda cijela radnja Metro LL-a nema smisla? :stoopid: |
tako ispada. ali zato su tu dva endinga gdje na bilokoji mozes nastaviti igru.
|
Kad su radili Metro 2033, nisu znali da će biti nastavka. Zato su stavili 2 kraja. Valjda :D
U Metro LL također oba kraja jesu, a zbog same priče, pitanje je koji je sada pravi kraj. Zašto? Zato što će knjiga Metro 2035 biti priča iz ove igre, ali poprilično proširena. A Gluhovski baš i nema neke hepi-endinge pa može biti svašta u toj knjizi. Ali sumnjam da će se samo tako odreći Artyoma. Ima je on chosen-one :D Manite priče o "štednji" ekipe. Bitni su vam moral points. Ako mislite naravno završiti sa alternate endingom. Eto, ja sam "bad" ending vidio samo na YT, inače sam 2 puta prolazio igru i oba puta sam dobio "good". Ali sama scena i muzika na bad endingu mi je super. Baš ono, skoro pa filmska. Umalo mi suza zbriše :) |
Na netu sam našao da moraš sve poštedjeti koje možeš ako želiš good ending... ono, najgore što im možeš napraviti je knock-out. Ja sam se već pripremio na bad ending, s obzirom da sam pobio sve što je podiglo kuku i motiku na mog Artyoma. :D
Ali gdje sam mogao pomoći ili udjeliti koji metak (u svakoj drugoj igri bio ovo bila loša stvar po primatelja rečenog metka :D), to sam i napravio... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bez brige i meni se to desilo, ali kako sam igru posudija nisam bija siguran je li možda do verzije igre. Ajde ne komentirajte više, jer ćete me navuć da je ponovo probam s novim AMD driverima i mogućim drugačijim završetkom. :) |
Citiraj:
|
Brkenzi, zahvaljujem na pdf datotekama.Jedna mi je skratila dvanaest sati na poslu.Nisam se dao prekidat, cak ni klijentima. :D
|
Citiraj:
|
Daj mail na PM pa ti ja samo proslijedim što mi je Drug Brko poslao :)
|
Citiraj:
nema na čemu :D Citiraj:
|
Ufff ja jućer nadogradio igru glede poboljšanja grafike za ATI 7xxx grafe i više nisam mogao krenuti tamo gdje sam stao već moro sve iznova:fuming:
A taman sam uspjeo pobjeći onima što u me dobro ispizdili nakon teatra:hitthewal: i sve nanovo i ponovo jbg. :fuming: Inaće igra je cool:goood: pa se ide dalje tamaniti sve što se kreće i od koga dolazi ugroza:D |
Citiraj:
|
Ma odigro sam već do tamo gdje sam došao ali sam naravno sebi zagorćo život glede težine i opcija jer sada nevidim koliko dobijem municije kad skidam sa leševa:fuming: i imam samo 2 pljuce, a inaće imaš 3 kom, neka restrikcija valjda glede težine same igre:hitthewal: a pošto odlićno kontam engl.:fuming: sam sam se zahebo:D ja reko da probam kad ono pljuga ali dobro idemo dalje:D
|
|
Citiraj:
|
Pas *ater kako me ona mocvara nazivcira,prvo oni *ebeni leteci sismisi pa onda oni mutirani krokodilski zohari pa onda upadanje u vodu i na kraju dodjem pred sami kraj i krepa nema filtera zraka vise :fuming:
jos igram na medium tezini,sta da igram na hard,laptop bi odavno letio kroz prozor :D jesu sta driveri digli fps ili patch ? |
U principu, igra je odlična, ako ne i najbolji single player ove godine. Manje zahtjevan od prethodnika, ogroman plus, jer sam mislio da će se jedva vrtit na mom kompu, ali baš mi je naslov vratio vjeru u dobre stare 5850 :)
Jedino mi je malo "čudan" bio onaj dio koji prelaziš sa The Dark One-om, nemam konkretnu kritiku, ali to su po meni mogli nekako bolje,mističnije i atmosferičnije izvesti, ali nećmo cjepidlačit sad. I pitanje, kakva je ono puška što puca onaj ammo čiji je simpol papirnati aviončić? To nisam koristio ni u Metro 2033, a nastavio sam ga odbijati i u ovom naslovu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Morat ću odigrat bar jedan chapter s time :) |
Ja isto zapeo sa onom živinom ispred "church" hebena krvopija:fuming: igra je superiška na momente teška(kad upaneš u vodu nema van odma se stvori gamad i the-end zagarantiran jbg.):fuming: ali interesantna pa idemo do kraja išo malo vidjeti na you-tube šta kažu za tu beštiju izgleda samo pomaže par kila olova razlićite vrste:D
I ja imam taj aviončić i eto opet nešto novo od oružja jedino što tu pljucu nisam našao.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hellsing puška (za strelice) ti bude kasnije dostupna u trgovaca. |
Umlatio sam živinu zapaljivim mecima iz AK-47:D ali sad se patim sa onom drugom u katakombama dolje u podzemlju ajme jesu ga "zapaprili igru":fuming: ali tu sam kratak sa streljivom jbg. nisam se skoro tako napatio i zaginuo xy puta:hitthewal: nemam više živaca:nono: pa beštiju ostavljam za sutra:fuming:
|
Njega samo mamit da kad krene rushat se zabija u one stupove, i onda kad je ranjiv ga tamburaš :)
|
Ja sam se najviše iseksao sa tim škampima u nivou "marshes". Dok nisam skužio taktiku. Samo treba bježat na suho i ne pucat u njih kad spoje one ruke svoje. To im je oklop.
A i onu leteću gamad je lakše ubiti nego u prvoj igri. Majku mu, par put me digo i bacio u vodu. Taslačio sam mu majku sa mgr mecima i pa se i on okupao :-) |
Citiraj:
Ode sad probati ponovno,najvise me *ebe nedostatak filtera zraka |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |