![]() |
Opet hvala svima na pohvalama :)
Ako još niste, lajkajte našu stranicu na fejsu, i sherajte među prijateljima, uskoro ćemo imati i nagradne igre za sve naše vjerne pratitelje :) https://www.facebook.com/futurait |
Me like it very mucho!!! :D
Samo molim te bac ta slova u crveno da mi bude u boji sobe :D |
Citiraj:
A mi na PCE smrdimo? Nemaju svi "fejs"... |
Citiraj:
|
Citiraj:
fejs niti ikakvo drugo slicno g*vno nemam niti cu ikad imat :chears: |
Budemo i za Vas nešto organizirali. Ne zaboravite da je prva nagrada koju je Futura dijelila išla za članove PCE foruma ;)
|
Ma kada krenu nagrade i vi ce te imati face
A ako ni dalje necete...onda ljepo curu,zenu,baku,djedu nagovorite da lajka umjesto vas :D Ali, i ovako i onako, te nagrade mi nista puno ne znace, vazno je da ti zagy i futura ostanete s nama te ostanete takvi kakvi ste! Drugo je irrelevant ;) |
Hvala @Fripper, radi takvih kao ti nam je drago što smo tu :)
|
Citiraj:
:chears: |
Baš mi je drago da futura još uvijek radi. Puno je prošlo od kada samo smišljali ime :D.
|
Brzo, jednostavno... Sve pohvale! :chears:
|
Nisam još kupovao u futuri, ali planiram. Sve mi se čini super ali me web totalno zbunjuje. Fali filtera po kojima bi se artikli sortirali. Osim po vrsti komponente trebalo bi omogućit filtriranje i po brandu. Također ne mogu naći opciju sortiranja po cijeni po silaznom redosljedu, defaultno je po uzlaznom...
|
Opcija sortiranja po cijeni je nepotrebna, jer je to ok napravljeno (od najmanje prema najvecoj) tako da je to sasvim ok...Ako trebaš obratno, klikni na zadnju stranicu i idi prema napred :)
Po brandu je glupost,bar meni, nepotrebno.... Jedi sto je je, trebalo bi malo bolje napraviti naziv komponente npr http://www.futura-it.hr/proizvod.asp...Id=ASR-H61M-GS to mi se nikako ne svidja...a ima puno takvih... Trebalo bi umjesto "M-B s1155 Intel H61" da bude "Asrock H61M-GS" ili još bolje " Matična ploča Asrock H61M-GS" i ako su vecina sa "matična ploča" da tako i ostalo bude... |
Nemam riječi,ali napisati cu koju, zagy svaka čast!
Danas još jedno ugodno iskustvo u meni jedinoj i najboljoj FuturaIt! Izašli mi u susret, zapakirali robu ljepo u kutiju da frend moze podici i poslati mi vlakom. Predao paket frendu a mene sačekao da mu uplatim lovu. Za poklon koji sam dobio...ma samo, HVALA IZ SRCA! Naravno da se cujemo opet! |
Šta znači izaći u susret kupcu, danas stvarno rijetkost i neprocjenjivo !!! ;)
|
"Izaći ususret kupcu" ne bi trebalo postojat u "rječniku", to je njihova dužnost i posao ako žele lovu. A svatko kad tad napravi faktap..
|
Citiraj:
|
.. ništa negativno, svakako. Već da se zbog "izaći ususret kupcu" ne treba dizat u nebo određenu trgovinu :) Svaka se imalo ozbiljnija firma/trgovina bori za svakog kupca. Postoje razni drugi "parametri" procjenjivanja kvalitete usluge.
Osobno nisam kod njih ništa uzimao, ali iz iskustva od frenda znam da bi mogli biti malo brži kada je, recimo, u pitanju vraćanje novca. |
Treba dizati ako ona to sasluzuje, bar u mojem pogledu, jer kupujem cc 10godina it opremu. I imao sam posla sa svim trgovinama sto su danas poznate. Ali eto nikada nisam imao toliko dobrih iskustva sa niti jednom. Svatko ima svoju, ja imam Futuru! I dizati u nebo,preporučivati svima i kupovati kod njih cu sigurno dok god oni postoje! Jednostavno,nasao sam trgovinu koju sam trazio pola svojeg života...Zato vrijedi
|
Također sve pohvale Futuri, sve korektno odrađeno, non stop u kontaktu... zbilja sam prezadovoljan dućanom.
|
Je li to na kraju isključivo webshop ili se može doći i kupit komponentu osobno u trgovinu?
|
webshop, klasicni.
mozes doc pokupit, ali ne mozes usetat kao u links i razgledavat police sa stotinama kablova. |
Citiraj:
otić na posljednju stranicu i listat unatrag nije rješenje, već samo stvar koja kupcu može smetat, obzirom da se to sve skupa može vrlo lako implementirati, ne kužim zašto ne bi se moglo filtrirati po svim mogućim parametrima... |
Osobno, filtriranje po brandu mi najviše i fali. Pa izgubim volju za životom dok pretražim cjenik sa napajanjima ili memorijama ili kućištima ili bilo kojom malo većom kategorijom. Nebi bilo ni zgorega i po cijeni, po mogućnosti da sam staviš donju i gornju granicu, al nećemo sad pretjerivat :D
Nije ovo nikakva posebna kritika, ionako često upišem u tražilicu koju komponentu želim pa ju nađem, nego (nadam se barem) konstruktivan prijedlog... Kao što w0lfram_ gore kaže, na taj način možeš samo privuć kupce, a nebi (barem neke stvari) trebalo bit veliki problem implementirat ;) |
Evo i mog iskustva...
U nedjelju poslao upit o dostupnosti komponenti i čak isti dan(!) dobio odgovore i potvrdu narudžbe! Roba u njihovu trgovinu stiže u rekordnom roku! Danas primjetim da mi za grafičku piše jamstvo 12 mj. umjesto 36. Šaljem mail i u roku nekoliko minuta u odgovoru dobivam novi račun gdje je sve ok. Što reći osim svaka čast za komunikaciju i uslužnost! Najbolje iskustvo kupovine informatičke opreme do sada. Prilikom sljedeće kupovine, prvi su na listi ;) Još jednom, svaka čast :chears: |
Citiraj:
U mom primjeru ( hitnosti nabave jedne komponente ) i popodnevno nedjeljno javljanje, sto posebno cijenim !! :respekt: |
@zagy
ova 6870 za 700+kn i hddovi jeftinini,vidim da imaju kratku garu i bili su na RMA dobra su ponuda pa me zanima sta je bilo sa njima? |
To ti zagy ne moze znati, to je popravljana roba iz ezya, oni poprave i onda vrate u prodaju...Prije sam kupovao gro matica i grafika preko njih,tako rma, i sve jos dan danas rade...
|
Cijene im jesu povoljne, ali je garancija smiješno mala (3 mjeseca). Da je barem 6 mjeseci, čovjek bi razmislio o kupnji. Malo mi je simptomatično što se kod grafa radi isključivo o XFX Radeonkama. Nije li Links njihov uvoznik?
|
koliko znam xfx je iz ezya i mislim da su oni glavni za njih
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:44. |