![]() |
Ma neka brani smeće kad se Mirko razbranio. Samo nastaviti ovako dobro u obrani, i pripaziti na ove što sami na crti ostaju i nemaju šanse. Samo sad da ne izjednače poslije poluvremena. Imamo ih, imali smo ih i par puta tako ali svaki puta su nas slomili na psihu sad će oni laganini pakirenzi za Pariz na kroasane
|
TOOOOO TAKO TAKO TAKO +4 :) Ajmo samo tako. :)
Iiiii bravo. PA DVA PUTA ZA REDOM DO DIZANJA RUKE!!!! PA NEEEEE |
Gledam ovu tekmu i mislim si, francuzi su toliko losi da je za ne vjerovat i samo zato vodimo.
Nismo ni mi puno bolji. :D Hvala Duvnjaku i Mirku da imaju dan. Edit: Vidi Pimpilinica. :D |
Citiraj:
kopljar i bicanic :hitthewal::flyingey: , boze sacuvaj njih i onog ko ih doveo... |
Joj sto me nervira ovaj bezmudi Kopljar, koji choker!
Ajmooo |
I sad će opet biti ruka. :)
ok ipak nije..uzeli su nam loptu. :( I mi njima. :D :D Joj koji ćumez :D |
Svima im sve ***em po spisku. Ispraznio sam frizider, neam vise sta jest. :D
|
Sad gol i gotovo, +5.
Ovaj put za neko cudo imamo srece sto do sad nije bio slucaj protiv ovih .... To je to imamo zlato 99%. |
ĆUUUPPIIIĆĆĆĆĆĆĆ kako je maleni prošao. :D :D :D
IHHJOOOO AJMOOOOOOOO AJJMOOOOOOOO |
Cupko za pobjedu. Francuzi katastrofa od momcadi.
Sad Danci. :D |
Sve čestitke dečkima na pobjedi, Fracuzi neprepoznatljivi:roller:
|
Idemo poput TGVa prema Barceloni, legenda..
|
Hvala i Ivanu B. da ga nema. :D
|
Svaka cast i skidam kapu, plus da nam vanjski rade, ovo bi bilo +10 i vise...
|
Eliminacija Balića je izgleda bio pun pogodak.
|
To te ja pitam:chears:
|
Citiraj:
Kopljar je failo u napadu, ali u obrani je bio perfektan. Totalno zasluženo :goood: :respekt: |
Toooooooo. Volim te Hrvatsko!
|
Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Bravo bravo naši!!! :goood:
|
Proud to be Croat!
:chears: |
plitak potok :D
|
Citiraj:
Svejedno svaka čast našima. :) Ijuft goluža drži govor! :D IJUFT! :D KRELAC! :D MUTE brže bolje! :D |
Fabrika automobila Priboj žabu :D
|
Za Balića bi se uvijek našlo 5 minuta u igri a ostatak na klupi dijeleći savjete mlađima, Vori invalid je bio sam bezbroj puta i da je Ivano bio u igri našao bi ga zasigurno.
Druga stvar što je Goluža egoistična osoba koja mora biti autoritet bez obzira vodio cijelu ekipu u ponor, pa je samim time i maknuo Ivana. Francuzi loši, ponajviše u obrani. |
Citiraj:
Samo se rezultat gleda, a činjenica je da sve pobjeđujemo bez njega, toliko o tome da nam je on prijeko potreban. P.S. Nisi li ti rekao da više nećeš pratiti: Citiraj:
|
Niti nisam pratio, pogledo sam 20 minuta utakmice jer volim Hrvatsku više nego tebe.
Još nešto, čovjek koji je proglašen među najboljim ako ne i najbolji igrač IKADA na svijetu je tebi precjenjen. Dečko jesi popio lijekove? Goluža zvan Keta, a prije kreten kojem je igrački vrhunac bio stati na sedam metara i gađat golmana u glavu je osoba koja nebi trebala zvat rukometnog genija na SP? Kao što sam naveo Balić više nemože igrat kao 2003 u Portugalu ali zasigurno može odigrat 5 minuta i malo više i donjet koju svoju majstoriju za razigrat suigrače. |
jedno govorim godinama i očito ću govoriti godinama i dalje - nemojte se samo brinuti za čupića.
ako i fula, neka mu je... ali se generalno nemojte za njega brinuti :D svaka čast dečki! |
Bravo za naše. Karabaja, abalo i narcis - 4 gola. Sreća da nije bilo Bertranda.:)
Balić precijenjen...ovo je neka žešća zajebancija. |
Citiraj:
Bravo momci,tak se igra :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |