PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Elder Scrolls V: Skyrim (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203816)

ShanTech 08.11.2011. 12:32

kasper_sky 08.11.2011. 12:57

BSA
pa kakv ti to posao imaš?
ja bum dal otkaz i išo igrat igrice :D

BSA<AK-47> 08.11.2011. 13:03

zajebani:) tehnička zaštita...
ali dodaj još i ženu i malo dijete u kombinaciju ,treba sve prvo namiriti :)
pa onda tek ja imam mira pošteno...

ja bi najradije "pauzirao" posao jedno dva-tri mjeseca ,poslao svoje u goste,ugasio telefone i posvetio se dušom i tijelom igranju :D , što Skyrima što ostalih nadolazećih naslova...

TheProfiler 08.11.2011. 13:14

Citiraj:

Autor BSA (Post 2020511)
zajebani:) tehnička zaštita...
ali dodaj još i ženu i malo dijete u kombinaciju ,treba sve prvo namiriti :)
pa onda tek ja imam mira pošteno...

ja bi najradije "pauzirao" posao jedno dva-tri mjeseca ,poslao svoje u goste,ugasio telefone i posvetio se dušom i tijelom igranju :D , što Skyrima što ostalih nadolazećih naslova...

Potpisujem, sve isto kod mene hehe....da mi je pobjeć na neki pusti otok samo sa kompjuterom, internetom i jednom palmom.
Uz manjak vremena mene hebe i nadolazeći Star Wars MMO koji ću definitivno zaigrat, tako da Skyrim svakako neće moć dobit punu pozornost. A onda i novi Batman....pa ovo, pa ono...grrrrr.
Toliko dobrih igara, a samo jedan život imam. Sve počnem, a niš' ne završim :hitthewal:

kasper_sky 08.11.2011. 13:32

slažem se. poslo bi sve na godišnji i daj te mi mira da se igram malo.
zapravo sada kužim svog starog.majstor isto puno radi i onda kad je doma j....e al poludi kad ga netko zove il treba. stari je precviko kablove od zvona na vratima tak da nemože nitko zvonit, a telefon je stavio na mute i locko ga :D . pa ti zovi i zvoni, btw stari mi ima tak 50g. i igra cod tj ubija ga :D cod 1.51 uo bas . ili cod4 i ima xfire i steam i sve :D
sory za off topic.

Drvoje 08.11.2011. 20:05

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2020536)
...stari mi ima tak 50g. i igra cod tj ubija ga :D cod 1.51 uo bas . ili cod4 i ima xfire i steam i sve :D
sory za off topic.

Kakav tata takav sin :D
Jel bar igra RPG-ove - možda mu se Skyrim svidi (iako čisto sumnjam)?

Inače ja doma imam slobodan PC i net, jer se moj tata rađe igra s Franchi polautomatom cal. 12mm (za sitnu davež) http://www.pohrani.com/t/1J/l2/Z6PET...itypiccola.jpg i Rade Končar karabinom 7,62mm uparen sa Swarowski optikom (za krupnu "stoku") :)
Taj "dedica" od 56 god. gleda u lovni kalendar, ka ja u Gamespot najave PC igara. :D
Mod sorry na OT

GodsKiller 08.11.2011. 20:16

izgleda da cijena bolje grafike će biti manji prostor za gejmanje jer,igra prije instalacije na disku zauzima 5,1GB,ako uzmemo da večina igara sada prilazi 10Gb

vjerojatno poradi X360 konzole su napravili kompromis jer računaju da če ona pokupiti najviše prodaje

donbon 08.11.2011. 20:46

Ništa revolucionarno što se tiče grafike. Ja osobno ne vidim.
Ili je tako na konzolama? I ovo kontroliranje lika sa gamepadom.
Užas, pa ljudi kako možete igrati tako?
iako nikada nisam gledao grafički dio, igrivost mi je uvjek bila na prvom mjestu.
Ako kažu da je Skyrim veći od Obliviona. Ja sam zadovoljan.

blava 08.11.2011. 20:49

Citiraj:

Autor donbon (Post 2020874)
Ništa revolucionarno što se tiče grafike. Ja osobno ne vidim.
Ili je tako na konzolama? I ovo kontroliranje lika sa gamepadom.
Užas, pa ljudi kako možete igrati tako?
iako nikada nisam gledao grafički dio, igrivost mi je uvjek bila na prvom mjestu.
Ako kažu da je Skyrim veći od Obliviona. Ja sam zadovoljan.

To samo isprobavaju ovi koji imaju XBOX360 da vide kakva je a sto se tice grafike receno je da je Skyrim na xbox360 jednako PC medium postavke a sada ti znaj.

Evo gameplaya jos malo :D

Danko86 08.11.2011. 23:06

moj stari skupio po 3 zvjezdice na svim levelima u sva 3 angry birdsa. uvijek kad mi to pokaže gledam se kolko je sati otišlo na to.

moj OT :)

h3lld 08.11.2011. 23:26

300kn u algoritmu box, i nije tak strasno ... mozda se pocastim kad sjedne placa krajem mjeseca :)

kasper_sky 08.11.2011. 23:40

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2020839)
Kakav tata takav sin :D
Jel bar igra RPG-ove - možda mu se Skyrim svidi (iako čisto sumnjam)?

Inače ja doma imam slobodan PC i net, jer se moj tata rađe igra s Franchi polautomatom cal. 12mm (za sitnu davež) http://www.pohrani.com/t/1J/l2/Z6PET...itypiccola.jpg i Rade Končar karabinom 7,62mm uparen sa Swarowski optikom (za krupnu "stoku") :)
Taj "dedica" od 56 god. gleda u lovni kalendar, ka ja u Gamespot najave PC igara. :D
Mod sorry na OT

moj deda lovac. i ja idem sada u školu za lovca. :D
a stari igra samo cod. skempa se i kokice i to je to. ponekad popizdi i ko mirko i slavko igra. on sam a prema njemu ide 10 i misli si on kaj sada? a niš budem ih opkolio kaže on a ja :lol2::lol2:

ivan77 09.11.2011. 10:47

jebate led :D !! Halat će se Skyrim , MW3 i LA Noire "dok se boje ne rastope!" :D

blava 09.11.2011. 10:51

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2021181)
jebate led :D !! Halat će se Skyrim , MW3 i LA Noire "dok se boje ne rastope!" :D

Vrijeme je jedini problem.
njega nikad dosta nece biti kad je u pitanju skyrim :P

ivan77 09.11.2011. 10:53

da , pričaj mi. Najradije u vremeplov da me pomladi 20 g.

doky 10.11.2011. 09:48

Preloading...:CoolRamb:

s.u.l.e.l.u.s 10.11.2011. 09:55

Citiraj:

Autor Anphonic (Post 2021935)
Preloading...:CoolRamb:

jao...ko će još ovo malo dočekat

denied 10.11.2011. 14:20

Evo jedan friški review :chears:

http://www.gametrailers.com/video/re...scrolls/723801

Ufffff, jedva čekam da izađe :nuts:

h3lld 10.11.2011. 16:01

uf, a taman imam usmeni neki u pon/utorak. Nece to dobro zavrsit...

Vragoder 10.11.2011. 20:09

Samo nemojte spoilat plot!:nono:

ante2 10.11.2011. 21:37

Citiraj:

Autor denied (Post 2022172)
Evo jedan friški review :chears:

http://www.gametrailers.com/video/re...scrolls/723801

Ufffff, jedva čekam da izađe :nuts:

Nadam se da ce teksture i grafika generalno bit bolje na PC-ju, nego na konzoloma.

Jer iz doticnog review-a se vidi da na konzoli ne izgleda bas naj naj, a prijetili su se svim i svacim.
Znam znam da ljepa slika nije osnova igre, ali opet, da mi na kompu izgleda ko na konzolitisu ne bi fala :D

Jel neko proba demo :fiju: pa da kaze koju o grafici ?

Jel opet DX9 :(

blava 10.11.2011. 21:48

Ljudi sto da vam kazem meni na HD 4850 512mb,AMD X3 8650 2.7 GHZ i 4GB rama na XP-u driveri 10.6 mislim radi na ULTRA,2XAA i 4XAF bez problema na 30FPS-a , ja sam ostao zapanjen ;D
i grafika je odlicna samo su negde teksture muljave i low res ali prijede se .
neznam kuda bi krenuo iz riverwood-a,sve je doradeno i popravljeno,a o optimizaciji da ne pricam.
todd howard,svaka cast !

gmax 10.11.2011. 21:53

Na kojoj rezi igraš?

blava 10.11.2011. 21:55

1680x1050.
Igra mi sama stavila na HIGH,rekoh sebi ode ultra,samo su shadow na high ostalo sve max

donbon 10.11.2011. 22:46

Citiraj:

Autor blava (Post 2022451)
Ljudi sto da vam kazem meni na HD 4850 512mb,AMD X3 8650 2.7 GHZ i 4GB rama na XP-u driveri 10.6 mislim radi na ULTRA,2XAA i 4XAF bez problema na 30FPS-a , ja sam ostao zapanjen ;D
i grafika je odlicna samo su negde teksture muljave i low res ali prijede se .
neznam kuda bi krenuo iz riverwood-a,sve je doradeno i popravljeno,a o optimizaciji da ne pricam.
todd howard,svaka cast !

Drago mi je čuti da radi na takvoj konfiguraciji. Znači i kod mene će raditi.
Ja ću odigrati ¨demo¨ pola sata i uninstall. I čekati da izađe orginal ili neko bogato pakovanje. Ovakvi naslovi su vrijedni kupovine.
A što se tiče muljavih textura, modovi će to riješiti.To me najmanje brine.

Wolfblade 10.11.2011. 23:00

Upravo sam zavrsio za danas, igrao sam jedno 4 sata.
Mogu reci da sam cisto odusevljen igra je ogromna, igrao sam dosad vecinom main quest .Mogu reci da nema uopce brige za duzinu igre odigrao sam 1 dungeon i trebalo mi je jedno 30 -40 min stime da je svako malo bilo nesto za radit. Igra radi bez ikakvog trzanja, quick save je isto prisutan.
Sve u svemu prvi dojam odlican.

zhecky 10.11.2011. 23:03

ne vidim ovako bas, al koliko je engine slican il isti kao u fallout 3 i NV? izgleda mi da je relativno isti. moram sad ubost novi proc i :zdero: sta je najgore, uopce nisam toliko bija nabrijan na ovu igru, a vidi sad XD

ShanTech 10.11.2011. 23:15

Dal ima u opcijama disejbl "Death blow animations"?

s.u.l.e.l.u.s 10.11.2011. 23:17

Eto odigrao cca sat vremena i mogu reći da sam zadovoljan,igra ima neš sitno bugova,teksture su malo muljave,ali iskreno ništa što me smeta previše.Gameplay je odličan(mislim kolko može bit u tih sat vremena),tako da grafika nije ni bitna,al uopće.
E sada par stvari šta me smeta meni koji je prilagođen konzolama,i nemogućnost korištenja miša u njemu,jt početni radi samo na tipkovnicu(neznam dal to samo meni ili??)
Inventory po meni i nije neka sreća,doduše nije mi se ni u oblivionu sviđao također,trebali su vratit morrowind stil koji je bio po meni odličan.
Leveliranje nije loše,dosta je razrađen sistem,ali isto malo treba privikavanja
I jedna odlična stvar,kombiniranje magija i oružja,ili dvostrukog mača itd...fire u jednoj a sword u drugoj ruci,i oduševljenju nema kraja....Tolko o početnim dojmovima...
a sad idem na spavanje pošto je sutra novi radni dan....:-(

kyz0 10.11.2011. 23:25

Citiraj:

Autor donbon (Post 2022496)
Drago mi je čuti da radi na takvoj konfiguraciji.
Ja ću odigrati ¨demo¨ pola sata i uninstall. I čekati da izađe orginal ili neko bogato pakovanje. Ovakvi naslovi su vrijedni kupovine.

Upravo to.

A uz to, igra je single player pa baš ništa ne gubimo ako se malo strpimo, ja čak nisam niti "demo" igrao niti planiram, kada stigne orginal, a naručen je, onda se polako upustiti u priču :)

Jako mi je drago pročitati zbilja većinom dobre dojmove o igri, nakon dva velika razočaranja (pucaljke, znate i sami koje) nadam se da će Skyrim nahraniti moj novi komp :goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:59.