![]() |
Evo danas išao ujutro prebacit se na pretplatu, oko 10 sati to obavio, kaže lik u roku par minuta će ti biti aktivirana pretplata. 20:35h, još uvijek ništa -.-
|
Citiraj:
karticu kupiš na tisku! |
I poštom preko City expressa. Minimalno 2 dana
|
Aha, ajd jos bolje, blize mi je :)
A koja bi bila cijena kartice (bude nesto kuna na njoj)? |
Dijele se non stop te kartice, ne bi treba bit problem nabavit je
|
Na njihovim stranicam mozete narucit karticu sa 20 kn na racunu ali postoje i "promo" sim kartice sa 1kn na racunu koje oni samo posalju na vašu adresu ali im morate poslati upit na email ili tw/fb.
|
Citiraj:
|
Ok, odlicno.. Uzet cu to, pa kad stigne placa onda bon 160kn..
|
Rasprodaja zamjenskih mobova
http://www.bonbon.hr/ducan/rasprodaja |
Cijene su ok. Za 1.200kn možeš dobiti iP4 16Gb sa puknutim ekranom ili zaključan na neku divlju mrežu.
|
sve dobro rasprodano :D
|
sony xperia t je bio najbolji ulov..
|
Pa nije ni mini za 200kn loš ulov :D Ono android za 200kn. I SE Live za 400kn jako simpa mob.
A sumnjam da bi si bonbon priuštio prodaju ono pošteno pretučenih mobova. Rekli su mi na chatu da možda koji mob ima kakvu minimalnu ogrebotinu koja praktički nije ni primjetna. |
Restaurirani su mobovi :D
|
Citiraj:
N8 1200 kn ... u kojem oni svijetu žive'??? |
da vas pitam nešto u vezi te njihove pretplate
vidim da ukoliko je minimalna mj potrosnja 160kn, daju 2 paketa u pola cijene znaci, ako ja odaberem 4gb (90kn), 600+400min (60kn) i 125sms (10kn) to mi naplaćuju zapravo samo 95kn? (90/2 + 60/2 + 10) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
opet mi ništa nije jasno :D
koliko točno ja plaćam u pretplati pakete ako izaberem ovo gore navedeno? to me zanima. nikakvi iznosi na računima :) |
Citiraj:
|
a ako tih 65kn neću iskoristiti? :D
|
Citiraj:
|
aha, tako dakle...onda mi se ne isplati micati sa žestoke
jedino bi mi pasalo da stavim 160min, bez poruka i 4gb, ali te minute skucam otprilike u tjedan dana jer svi računaju cijelu minutu makar se razgovarš samo par sekundi a i stara mi zna drpiti mob pa se spominati po sat vremena s prijateljicama dok spuca svoje minute tele2 :) |
bonbon je ok sa računanjem po sekundu u paketima, dakle potrošiš sve sekunde od tih 160 minuta recimo u srednjem paketu. meni je bonbon postao bezveze jer su ga ostali prestali koristiti zbog prelazaka na prejake,brutalne,žestoke,smartove ... pa mi djabe unutar mreže ništa ne znači, a ostalo im skupo, pa mi osobno tele2 smart za 35kn sa 1gb/1000minuta je puno,puno isplativiji od ičega što bonbon nudi.
|
da, užasna je ponuda što se tiče tarifa na pretplatu. jedino mi odgovaraju ta žestoka iz tomata i t-com za mlade (a ta ima premalo minuta prema drugim mrežama :()
|
Bio na bonbonu, otisel na brutalku, razocaral se s brutalkom, vratil se nazad na bonbon.
|
Ova bonbon pretplata nema smisla, na bonove zato rulaju.
Pretplatu im zapravo poklanjas visak novaca jer ce rijetki uspijet uskladit tih 80 ili 160 kn da iskoriste sve. |
Upravo to, u pretplati ne vidim nikakvog smisla. Meni osobno bonbon nema konkurencije, jer za 90kn dobijem 2gb neta + 400min prema svim mrezama. No treba imati na umu da je obracunska jedinica jedna sekunda i da nema naplacivanja uspostave poziva.
Nakon 12 godina razno-raznih pretplata, ovo je prvi put da nemam pretplate. Barem ne privatne. Bonbon je sve sto mi treba :) |
A jel vama na bonbonu se zna desavat da vas neko nemre dobit a imate signala, pa vam kasnije dolaze poruke o propustenim pozivima? I recimo pukne razgovor kad mijenja baznu stanicu?
Izuzev toga nemam zamjerke, jer mjesecno potrosim 50kn a uopce ne pazim na minute i mb. |
Zna mi se dogoditi da imam signala, a da dobijem poruku o propuštenom pozivu, iako mislim da je to do mobitela, jer je mob često gubio signal dok je bio 3G uključen (sad je na 2G). Mob je samsung galaxy mini pop plus.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |