![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.gog.com/en/forum/the_witc...before_posting http://www.en.thewitcher.com/community/ Citiraj:
|
da usrano je masu to sto su napravili da je interakcija isto kao mač?!?! da je samo "E" bi fino mogo pritiskat di oces i pogodio bi, a ovako nemožes jer pocinjes kombo neki sa mačem i onda trga živce kad ne pogodis ikonu za skupit.
|
Pogledaj si stanje vigora (stamina, jel'te). Nema vigora - nema bloka (niti magije)
|
Citiraj:
Jel probao tko? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prešao sam igru, HOĆU JOŠ! :) Nadam se DLC-ovima, igra je predobra, zaslužuje sve visoke ocjene koje i dobiva. |
Igra je izasla ima nekoliko dana i 5 stranica gotovo je samo o grafici, cudnim sjenama, losim performansama na ultra high...
Blokirat ne mozete ako nemate vigor! Alt je fokusiranje na protivnika! Pitate se sta nam se s industrijom PC igara dogadja, a gotovo nitko nije potrosio 4 slova na to kakva je prica ili razvoj lika, vec govorite o cudnim kretanjima Geralta i kako ne mozete u sekundi lootat bacve... pardon, ali :hitthewal: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovaj,kako potionse piti a da ne budem u meditation,tj.recimo ako u borbi health padne i da popijem onaj swallov potion da se regenerira? Ili se to ne može?
|
Naravno, da ću cvilit i prigovarat. To je suština PC gamera i gaminga. Nikad zadovoljni:D
Ma, ostatak igre je gotovo savršen i baš zato živcira što su sustav iz prvog Witchera syebali na takav način. Lockanje targeta pored potpuno ispravnog miša? Ma, dajte... @Blava Nikako. Piješ samo na koljenima prije (ili poslije borbe) i kad nema opasnosti u blizini. |
Citiraj:
|
Imam jedan problem u Harboru prije borbe sa Kayranom - ne mogu uopće otići u fight.
A to mi je trenutni quest jer na mapi je ona označena i čeka na dokovima. Any help? |
Citiraj:
Citiraj:
edit: isusati boga di da nađem ključ za ona vrata u rudniku kad tražim imortelle flower, pa popizdit ću :care: |
Citiraj:
Gdje je uopće ta borba sa Kayranom na mapi? Cijelu sam šumu obišao. |
Citiraj:
btw, još nemogu vjerovat. neznam jel mi se pričinja, jesam lud ili šta, ALI, http://imageshack.us/m/52/3854/capturezwy.jpg s ovime imam nekih 10-15 fpsa više nego na sve low :stoopid: idem još jednom provjerit :roller: |
Ja sam krenuo isto igrat. Super radi za sada, uglavnom sve na max osim MSAA, 30-50 FPS, Full hd. Konfiguracija u potpisu.
Svida mi se gameplay zasada, iako nisam RPG-ljubitelj. |
Fak,igram na normal i nemoguce mi je igrati,stid me smanjiti tezinu na normal jer sam prvi Witcher rasturao na Hard,ali ovo je nemoguće.
U onoj spilji me Nekkeri razvale,ima ih oko 30-tak,nije to puno. S tim da Geralt barem 3-4 puta faila udarac,bio onaj laksi ili tezi,gotovo nemoguce. Lol,heisse i ja isto probao texture na high i jos 5fps dobio,koji k.? |
Gdje je ona dobra stara sloboda kretanja ?
Witcher 2,Dragon Age 2...sve se svodi na story line i konzolaštvo :zdero2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemam više ideja... |
Citiraj:
a s tom grafikom neznam šta je, ispostavilo se da mi ide isto na low i high, tak da pičim na haj i nemam šta izgubit :D |
@Blava jedna stvar bez koje se gotovo ne moze, bacaj stit na sebe (neznam sad napamet koji je sigil) i dok traje njihovi udarci te ne stunaju i ne prekidaju, samo spamaj to za vrijeme borbe i deri po misu. I ja sam isto gubio zivce sa brobama prije toga.
Glede optimizacije..koje nema. Stavio ona 2 gorenavedena filea i igra se ucitaje isntant, a prije je bilo stavi load i idi na marendu. I imam osjecaj da ide bolje, cistina sa bossfight u Ch1 je bila 75-80fps..grad 30ak jedva. Samo da pitam one sta su dosli dalje od Ch1..jel imamo igdje stash za opremu? Jer iz svih chestova mogu samo uzimat stvari al ne i stavljat, i nakon sta sam popizdio jer imam materijala tone jer lootam sve sta nije zakucano za pod...a nekada i sami pod...prekrcan sam u sekund. A stalno mislim kako ce mi nekada sav taj cloth trebat kao i ostalo smece pa mi zao prodavat il bacat. Dok ne nadjem gdje i kako stashat stvari, 0 weight mod je aktivan (pa neka sad pocne cheat flame, zaboli me). |
Citiraj:
Eto, ja sam u onom 1 gradu imam već i armor od crayena i mač i sve se dalo srediti. Da se bez cheata i to, samo treba malo "kombinirati" ;) |
Citiraj:
Moram reci da su se stvarno potrudili oko grafike jer izgleda premoćno,osvijetljenje,teksture,okoliš,tko usporeduje ovo s DA2,nema veze jer ono je ispljuvak,IMHO. :) Citiraj:
Ma koristim ali kada te puknu 2 nekker warriora izgubis ga odmah i jos jedan udarac pola healtha. Kada igram protiv nekkera uvijek spustim na easy jer je pretesko. Nadam se da kada dodje chapter 2 biti lakse zbog bolje opreme. Nego,moze pomoc oko questa? I ona armor poboljsanja se ne mogu staviti na armor ako nema armor slota koliko sam skuzio? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za quest: |
Citiraj:
Ali quest marker mi je stalno na dokovima, odnosno na Šili. A što se tiće loadanja, to mi baš nije najbolja ideja jer sam stalno quicksejvao pa ako bi htio koji quest nazad se vratiti morao bi se vratiti praktički na početak 1. chaptera :D A što se tiće ova Malene- Inače da, ovi Nekkeri su na normal malo prejaki, obavezno idem sa Queen signom u sve borbe i stlno njega koristim ali ovi Nekkeri to pokidaju k'o beba zvečku, ali se iz 10-og puta i daju pobjediti. |
ja radim sejvove prije i poslje svakog imalo važnije questa, a quicksave samo tijekom njih, baš zbog takvih stvari. ako hoćeš mogu ti poslat, al neznam oće ti valjat :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |