![]() |
kako mi je drago za meksikance....mrš doma franciči..
još da nekom ludom srečom englezi popuše danas od alžiraca.... nemrem smislit engleze i francuze,i jedni i drugi bahati i napuhani do neba.... |
Meni je danas zanimljivija Janezi - Uncle Sam
Ajmo ujko nagazi slo-commandose :D |
Srbi poveli, a sudac misli da sudi balet.
|
Citiraj:
|
GO!!! :D
Biće zanimljivo. |
Citiraj:
Sasvim zasluzeno je klose dobio zuti |
i to oba dva :D
|
Citiraj:
Oba Kloseova kartona su 100% ŽUTA, da ŽUTIJA nemreju biti. A to kaj je on kreten Poljski sam si je kriv... No niš nije gotovo, sad bude Njemačka izjednačila ili bude dobila kantu ak Srbi iskoriste to kaj se ovi moraju otvorit. P.S-imal sam dva ispita pa nisam pratil sad par dana sve tekme...al i meni je drago za Francuze kaj su ispali...makar je ova njihom izbornik TOTALNI debil.:hitthewal: I da, Nigerije mi je žal, al ipak. Velim nisu oni sposobni za nekaj velikog nemaju oni discipline ni taktički nisu zreli ko recimo Europski klubovi... |
kakvo drvo je ovaj klose to je cudo
|
op srbi dobro protresli njemce :D
Ja stavio kraj 1, sada ću vidit šta će bit :D :D |
Ovog Podolskog treba zatuć...:suicide::flyingey:
|
Srbija se dobro drzi, ali ruku na srce, ima i srece.
Citiraj:
|
Sudi ujednačeno i to je dobro, ali po meni djeli kartone ko bombone.
Možda sam malo i subjektivan ipak navijam za švabe. |
Citiraj:
Prvo Klose pa sad Podolski....ni poljaci vise nisu kaj su nekad bili! A srbi se stisli ko p... A ima ih jedan vise, strah vrijedi. |
Ovaj sudac mora da je Srbin, sunce mu poljubim:fuming:
|
Citiraj:
Pa tko mu da da puca penal nakon onakva dva promašaja dvije minute prije.... Vidlo se iz aviona da će mašit....:hitthewal: |
Podolski i schweinsteiger su dva najveca cobana u toj ekipi, kad vide da nemogu igrom onda peglaju silom ko najveci seljaci.Samo za primjer kako je podolski na pocetku odma udario nogom golmana kad se ovaj gradio. Nije da navijam za srbe na ovoj tekmi ni opcenito ikad u bilo cemu , ali ovdje se prica o nogometu i fer plej igri .
|
Citiraj:
|
Ali vidis, kad igra Njemacka protiv nekog, onda je dobra utakmica, lopta se okrece, ima akcije. Nije sve staticno i monotono.
|
Vec prozvakano - kad svabe vode i gaze - onda su gospoda, a kude puse na veliko onda cobanluk
No okrenimo se iducoj utakmici, tj. porazu Slovencuga :D |
Najbolje suđenje što sam vidio odavno. Startovi koji nisu na loptu, koji su na nogu protivnika, koji su s ciljem samo da se zaustavi igra = žuti karton. Kad bi bilo bar više takvih sudaca da se igra nogomet, a ne parkiranje busa na svoju polovicu :)
|
Citiraj:
A šta je krivo napravio, trebao dosudit još jedan jedanaesterac.:lol2: Ma po ovom kriteriju onaj let supermena Vidića je za crveni. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Srbi bi mogli komotno pola svoje nagrade za ovu pobjedu dati Podolskom, stvarno je zaslužio :D
Klasična utakmica u kojoj se momčad koja povede s igračem više povuče i brani. Do 75. minute Srbi nisu mogli doći do kontre, do tad je Poidloski promašivao, a nakon toga su mu se pridružili i Srbi :) Neshvatljivo mi je da Low mijenja Ozila koji mu je danas bio najbolji (kolko god umoran bio) a u igri ostavi Podolskog. Uglavnom, kod Srba jedino je Krasić bio bolji od prosjeka, a Švabe su propustile s igračem manje pregaziti Srbiju, samo Podolski je usro 4 krasne šanse + penal. |
Citiraj:
|
+ Marin u grupu čobana.
Totalno antinjemačka igra, sve pokušavaju sami, zabiju glavu u pod i samo prema golu, ala Carević. Umjesto da naprave akciju i daju gol |
i slovenija zabila americi.........
jebemti, trebao sam se kladiti sve kontra nego sto bi se inace kladio. bilo bi para ko' blata do sada......... |
evo, slovenci zabiše, zapadnom balkanu dobro ide na SP...
pitam se sto bi mi tek napravili da smo dolje... |
[QUOTE=timmy;1670310..ala Carević.[/QUOTE] Nemoj njega molim te, pusti "nosonju" u qurac :)
PS Sta vise navijam kontra Slovencica sve su bolji, ajmo SLOVENCI "pobedite" :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |