![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
si kad dobil oprost kad te kamera uslika? na kraju, svi smo ljudi, svako može pogriješiti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako su se meni u Lidlu izmotavali i pravili se mutavi “greška u kompjuteru”. Odmah su išli micati naljepnice s cijenama s proizvoda. Da im pozoveš “nadležni instituciju” ne možeš ništa dokazati. Tako da taj zakon nikoga ne štiti u praksi nego je to marketing zakonodavca za naivne. |
Danas nema nikakvih updateova od ovih koji su odlučili biti tvrdoglavi? 😁
|
U mene ništa
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Zanima me informacija što ako netko bude dovoljno uporan pa dobije navedeni televizor i odluči ga preprodati zarad stjecanja novčane koristi a na računu je iskazan iznos od €149,00. Je li to znači da će potencijalni kupac imati dobar razlog za strahovanje tijekom perioda garancije televizora jer u slučaju kvara Chipoteka ima pravo izjaviti da uređaj ne mogu popraviti, ne mogu ponuditi bolji uređaj te ponude potpuni povrat sredstava od €149,00?
|
Tako je.
|
I činilo mi se logično. Chipoteka u tom slučaju izjavi da taj televizor nemaju više u ponudi, popravak je neisplativ i ponude povrat sredstava od €149,00 i koliko čitam zakon to je sve legitimno i vlasnik televizora se ne može žaliti jer je prodavač ispunio sve u skladu sa zakonom. Kolega, hvala na potvrdi.
|
Ne možeš dobiti više nego što si platio :)
Uvijek možeš prvo otići u ovlašteni TCL servis. Jamstvo ne ovisi o plaćenoj cijeni. |
Jep samo ako servis kaže panel ne valja, neisplativo/nema dijelova - ti ostaneš sa 149,00E
|
a jebate dobi si tv za 1150 za 150 eura sta bi vi jos, kupi ga u drugoj trgovini po punoj cijeni pa se neces brinit za sta ako crkne....
|
A dobro, nitko ga još nije ni dobio, a vi već o garanciji? 😁
Što se tiče preprodaje, pa koliko toga se preprodaje bez garancije... Staviš dosta nižu cijenu i ko hoće neka riskira! |
Citiraj:
A čak i da ga ne želite preprodavati, veća vjerojatnost je da tih 75" polomite prilikom raspakiravanja i smještanja na poziciju u stanu nego da sam od sebe krepa u 2 godine :) |
Izgleda da sam ja jedini koji nije pristao na oprost 🙈
tamo biće imaš 20 apartmana, barku na moru, prvi red do mora i onda se điberi za televiziju koja mu ne triba :D
lipo odma na ispovid. :D |
U zlatu se kupao ako meni bude ili je tako
Nisi jedini, ali ako budes trebao jos jedan tv za te silne apartmane - javi
|
Ak će netko prodavat TV nek javi, meni taman treba TV
|
Ja sam se prvi ponudio!🤣🤣
|
Mene baš zanima omjer tvrdoglavih/popustljivih :)
|
@vmesh nije javio svoj status.
|
kako nije, gore je napisa da ne prihvaća ništa osim tv-a :D
Ono šta mene zanima, koja će im biti (pre)prodajna cijena :D |
Novo minus 25%? :)
|
Citiraj:
|
Imaš PM!🤣
|
I ja bi za tih 112,5€ :roller:
|
Došao mail da je raskidanje ugovora njihov konačan odgovor i daju 15% na buduću kupnju.
|
Citiraj:
Hvala kolega na infu da se mi koji nikad ne ulovimo takve akcije možemo osjećati bolje što smo ih propustili :D Je li to konačno stanje i kod vas ostalih koji ste inzistirali na isporuci? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |