![]() |
Ne kontam ovo sve skupa. Znači, nemreš odabrat stazu koju hoćeš, auto koji hoćeš i vozit se na kojoj težini hoćeš?
|
Citiraj:
Uglavnom ovako steta na automobilima izgleda oko 40 levela :) http://www.youtube.com/watch?v=bGWih-RTbXQ Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa to znaci da prelazim igru bez beda dok ne dobijem 30 level ili veci jer tek tad trebam pripazit na auto. Ovak samo krsim druge do cilja Simulacija bi trebala imat opciju da si mozes ukljucit na pocetku odmah damage i da se namucim do cilja pazljivom voznjom a ne da se odbijam ko guma Kupit cu igru definitivno ali ovo me malo razocaralo Da je to na pc-u to bi bila definitivno najbolja racing igra ikada jer bi ju modali do bola |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Došla igra, upravo je instaliram! :goood:
|
Javi da li je bar slican Prologu :).
I da li valja ista :D. Koliko si platio ? |
Kupio sam Algoritmu pošto GMC još nema niti neće dobiti do kraja tjedna. 520 kuna s popustom na gotovinu. Inače, igra se još uvijek instalira, sad je već negdje to oko 30-40 min.
|
Citiraj:
jos kad te nasi oderu, posto vole momci na igre jos lupit neke trosarine, tako da odustajem od kupnje izvana ( ispadne me par desetaka kn jeftinije ) |
Citiraj:
Naši bi na govno carinu racunali.. Tamo su bar korektni i ne muljaju, tocno znas koliko ce ti doci na sta. |
Zna netko možda jel ima gdje (u Hr) za kupiti Collectors edition? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, dojmovi. Nakon pola sata igranja Arcade moda, tek toliko da vidim kakva je fizika, isprobao sam aute od CR-Z-a do Zonde R. Sve Off, nikakva pomagala, bez ABS-a i TC-a. Uglavnom, ono što se najviše zamjeti je ponašanje auta pri jačem kočenju, puno više se zanosi, govorim o ravnoj putanji, treba paziti više kako se dozira jačina kočenja. Fizika je promjenjena u odnosnu na Prolouge na taj način da je stvarno teže voziti i da se u svakom slučaju pomakla još jedan korak prema realnosti. To je zasad što sam pohvatao, nisam išao u nikakvo detaljnije razgledavanje, ali zato sada krećem. :) EDIT: E da, zaboravio sam napomenut, nekako mi je understeer dosta naglašen, onako, javlja se u situacijama za koje ne bi pomislili da bi se mogle tako odviti. EDIT2: Odličan soundtrack, preko 190 pjesama! Deadmau5 :goood: EDIT3: Upgradei (Tuning Shop) su čisto solidni, u rangu GT2! |
Citiraj:
http://www.sophoslab.hr/index.asp?ig...s-edition/4462 |
Citiraj:
Voziš s kontrolerom ili volanom? EDIT: @Gjurovski: Zaboravio na njih potpuno, hvala na linku :) |
Citiraj:
|
Ja se svoga driving force pro nikada nebi rijesio, meni je to odkada imam volan neigrivo na kontroler, nije to to :)
Giant Bomb ima live stream sad.. |
Citiraj:
|
Matth€w Kada ideš na used cars listu, jel se mjenjaju svakim ulaskom u taj meni?
|
Citiraj:
Nije bas, nitko ga nece tako skoro imat jer je SCEE odlucio tako :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gjurovski... uzimas godisnji + bolovanje + spajas sa blagdanima kad ti dodje igra :D?
|
mislim da je ovakvu igru šteta ne igrati na kvalitetnom volanu.
|
Citiraj:
A i mislim da mi je ostalo staroga bolovanja nesto :D |
jedina igra zbog koje ću si kupit PS3, samo neznam da li da uzmem 40gb ili veću verziju?!
|
40gb komotno.
|
Steta kaj je PS3 jos uvijek precijenjen (ali ne novcano), pa nema nikakve sanse da nekog frenda uzicam konzolu na par dana :zdero2:
Za konzolu neam bas para, mozda kad 40 gb model padne na <1000kn a ja dobijem na lotu :D @robert7: u njuskalu je spas, novu pogotovo nema sanse da kupim :) |
Citiraj:
takvi ne postoje vise,ne proizvode se,a i oni koji su ostali u prodaji su refurbished,tako da zato su i kostali 1500kn |
Citiraj:
Nista meni nemoze zamijenit moj kauc, ukljucis GT , lagano 2-3 pivice, ukljucis surround, nece bit nikoga doma satima...priceless |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:07. |