![]() |
Zašto sam ja živio u uvjerenju da HD2 ima 4.0"? :D
Nemogu vjerovat :D |
Imas oba, trebao si primjetiti :D :D
|
Pozdrav
Kupio sam HTC HD2 i pokušajem već dva dana instalirati Android os ali nikako mi ne uspijeva. Nisam do sad nikad imao HTC i neznam kojim redoslijedom bi se trebali instalirati programi ili flashati mob. Moželi netko da mi pojasni što trebam instalirati da bi mi taj Android mogao raditi na mob. Preko youtub-a sam gledao i slično pokušavao ali nisam uspio instalirati do kraja. Skinuo sam SurepRam froyo V1.5 i prebacio na mem. karticu mobitela, kad pokremen intalaciju samo se display zatamni i 3-4 rečenice se pojave i tako stoji dok ne izvadim bateriju. Molio bih ako mi netko može pomoći!! |
Citiraj:
Preporučljivo je imati bar RADIO 2.14 ili 2.15. Što se tiće ROM-a, tu nema ograničenja, ANdroid mora raditi na stocku kao i na costume ROMu Flashanje RADIO-a je jednostavno, odi na XDA ili pak youtube i naučit češ flashati RADIO za minutu Preporučam ti da počneš sa nekim običnim Androidom koji se pokreče i vrti sa SD kartice. RAM editioni nisu ispolirani. Probaj sa ovim releasom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801607 Formatiraj SD karticu (backupiraj što trebaš, pa kasnije vratiš) Ekstraktaj Android na SD karticu. Pokreni neki file explorer u mobitelu, tap-neš prvo CLRCAD (ništa se ne treba dogoditi kad to tap-neš) te onda tap-neš HARET Pustiš mobitel bar 10 minuta dok prvi puta boota da napravi data image i to je to. |
Citiraj:
Kako sad da ubacim novi i gdje da ga skinem, on mi izgleda i radi problem cijelo vrijeme. |
Također nisi spomenuo dali si HSPL-ao mobitel?
Ako nisi, to obavezno napravi, jer u protivnom bi mogao završiti sa ciglom od 2k kn. XDA RADIO Master Thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 Flashanje RADIO-a: http://www.youtube.com/watch?v=aS011l0saU8 |
Citiraj:
5.2.21869 Manila version 2.5.19211619.0 Rom version 1.66.479.2 ROM date 01/11/10 Radio version 2.07.51.22_2 Protocol version 15.32.50.07u to mi sve piše na mob. Znači mogao bi ga i skroz ubiti ako našto krivo napravim. Možeš li mi dati točni link za taj HSPL, jer sam sad išao pogledati ove tvoje linkove pa sam sad malo i srtašljiv da nebi skinuo krivi i pokvario ga skroz. |
Neces nista napraviti sa tim radiom, treba ti biti 2.xx.50 !!!
Samo citati XDA i nemas problema.... |
Hvala svima uspio sam instalirati superram froyo V1.5, radio 2.15.50
pa me još zanima kako i gdje mogu skinuti program koji mi daje odabir kad palim mob koji os pokrenuti. Jer mi sad sam pokrene WM kad se ugasi i ponovno upali. I gdje općenito mogu skidati programe za android. |
Sve za WM što se tiće dualboota možeš skinuti sa XDA!
Aplikacije za Android skidaš sa Marketa koji imaš na mobitelu. |
Sad mi Android kad nekoga zovem prekida ton toliko da se ništa ne razumije.
:fuming: |
To je vjerojatno do roma zato kaj nije skroz ispeglan pa ima bugova. Trazi rjesenje na xda forumu :)
|
jel probao tko WP7
ja ga vrtim i fino ide, nije bas da se moze customizirat ko Android, ali zanimljivo cak frend i ja radimo aplikaciju za prognozu, na i za HR |
izvrstan mobitel, doduse malo prevelik! desire je idealan
|
kako kome, meni nebi smetalo da je 5''...
|
hehe, zato moj ima 5"
|
Zanima me postoji li način da s HTC HD2 (Windows Mobile 6.5) preko interneta mogu pristupiti svom računalu (pregledavati dokumente u Word-u, Excel-u i sl.), postoji li nekakva aplikacija koja to omogučuje ?
|
remote desktop. imas ga tvornicki instaliranog na mobitelu.
ako ti to ne odgovara onda jedino da dignes nekakav ftp server doma pa da na taj nacin pristupas dokumentima. |
Čini mi se da taj remote desktop radi samo ako su komp i mob na istoj wifi mreži (kakva korist onda od njega?) ?
|
remote desktop sluzi da bi se spajao na komp/upravljao njime sa neke lokacije. ti mozes bit spojen na komp preko wirelessa/lokalne mreze, ali isto tako se mozes spojit i putem interneta na taj komp.
sto se tice spajanja na komp putem interneta bitno je da komp ima fiksnu ip adresu. ako nema, onda je najbolje slozit dynamic dns na ruteru tako da se mozes spajat izvana. |
ako je komp na netu, ne mora imat fixnu IP adresu, bitno je da znas od routera adresu :) ili kao što kaže cuks neki dyndns treba slozit da uvijek imaš isti IP kada se spojiš na net
|
Citiraj:
|
tako je. tamo se registriraj, otvori free account. nakon toga moras u ruteru unijet postavke od tog accounta (username/password) uz uvjet da ti ruter ima dyndns mogucnost.
uza sve to na ruteru moras forwardat port od remote desktopa na komp na koji se zelis spajat. EDIT: idealno bi bilo da imas nekakav vpn server pa da se spajas preko vpn-a, ali i ovo ce posluzit. vpn je vise tu radi sigurnosti ;) |
A postoji li Teamviewer aplikacija za ovaj mob. ?
|
Jedino ako imaš Android gore, za Windows Mobile nema.
|
Instalirao sam Android Froyo na svoj HD2.. Super radi iako se nekada primjeti da zašteka mob lai dobro. NEgo imam sljedeći problem.. Zeza me Locations app. Bio sam u Osijeku neki dan i od tada mi pokazuje pod My location da sam još uvijek u Osijeku. Iako sam 100 km dalje.. Kada mu kažem da mi pokaže na mapi gdje sam on pokaže u Os na adresi gdje sam bio palio GPS i WiFi. I sada sam kod kuće palio GPS ali i dalje mi pokazuje Os.. Ima li pomoći?!
I zašto ,otkada imam Android, mi treba 5 min da bi se spojio na 3G mrežu? Ja je gasim radi čuvanja baterije i kada se hoću spojiti na nju treba mu 5 min. Nije da ne može, znači ima je sigurno samo mu dugo treba... |
jesi instalirao radio rom novi?
ako nisi probaj prvo sa time. |
Jesam.. I sve je radilo super dok nisam otišao tamo i sada samo to mjesto pamti! Ne razumijem zašto...
|
daj mu vise vremena, mozda mu treba malo duze da uhvati satelite. btw ukljuci podatkovni paket ako nisi pa mu mozda i to pripomogne u brzem hvatanju signala.
|
A pod podaktovni paket misliš naaa... :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |