![]() |
Citiraj:
Nema single playa u cjeniku a ove druge cijene su puno veće. |
On ima obicni ADSL, ali preko optike.
|
Pitanje za korisnike Iskon paketa DUO.SMART i DUO.SUPER.
Brzina piše da je 5 Mbit/s (minimalno 2,5 Mbit/s). Zanima me, koje vam brzine Iskon isporučuje? Jesu bliže 5 Mbit/s ili 2,5 Mbit/s? Možda bi se sa optime prebacio na Iskon, ali nebi htio plaćati krađu brzine. Optima mi isporučuje 4, kako i piše. |
Ovisi o parici, uglavnom kod mene duo super
http://www.speedtest.net/result/2831623274.png Inace znaju imati i oni svojih musica pa se zna desiti da net ne radi kako treba.Vecinom nedjeljom i kasno navecer. |
Citiraj:
|
Honorarno prodajem Iskon.
Neće ti se isporučivati manja brzina ako parica to dopušta, naravno. @RAUL, malo sam se raspitao i zagušenje se gotovo nigdje ne događa, kapaciteti su dostatni, ako hoćeš da pročačkam što se konkretno događa u tvom slučaju, baci PM, ali gotovo sigurno nije bnet priča, potkapacitirani uplinkovi i slično. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koristim duo.carnet i brzina je tocno onolika koliko piše na ugovoru i malo više.
sudjelujem u samknows testiranju usluge, evo podataka za malo duzi period: https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0/samknows.png za UL stoji da je malo manji jer uvijek u pozadini seedam linux distre ;) EDIT: za failed web req su krivo testirani/zabiljezeni podaci :))) |
jedno pitanje, da li moram vratit iskonu router sad kad prelazim na drugog operatera?
ugovor je istekao! |
Ne moraš. Tvoj je router.
|
Citiraj:
|
Iskon modeme daje samo u najam, tako da ga moraš vratiti njima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo bile neke dvije tete kod mene pa su mi svašta nadrobile pa reko da provjerim jel to šta istina.
Cimer i ja smo se u preselili u novi stan pa bi nam trebao neki net. (T-Comov odjavljen tjedan dana prije našeg dolaska) E sad ove dvije me uvjeravaju kako bi nam najbolja opcija bila DUO Fun 4 Mbps, Flat za 210kn (što se i meni ne čini loše) no problem je ugovor. Mi smo u tom stanu najvjerojatnije godinu dana tako da sklapanje ugovora na dvije godine nam nikako ne odgovara. I one sad mene uvjeravaju da ja ako sklopim ugovor na dvije godine mogu onu drugu godinu raskinuti za samo 300kn?! Jel to istina? Čitam sad malo uvjete korištenja i lijepo piše da se plaćaju svi mjeseci koliko je ostalo do isteka ugovora. Naravno postoji opcija da ugovor bude na jednu godinu ali onda moram odmah dati 400kn što mi baš i nije poželjno. I ako netko zna koliko se vremenski čeka da se spojiš na njih od podnošenja zahtjeva? |
Ne znam koliko je istina to o raskidu ali nesto ces morati platiti kod svakoga ako hoces ugovor samo na godinu. Ako je linija odjavljena, cekati ces vrlo vjerovatno 30-45 dana bilo kojeg operatera koji koristi t-com infrastrukturu (Do T-coma je to i uvodjenja nove linije za sto imaju 30 rana rok a obicno to rade na kraju roka)
|
Da li netko ima problema s DUO.CARNet? Niti Ldap niti CARNet web ne rade.
EDIT: proradilo. :) |
Imam iskon Duo paket još iz doba kada su brzine bile valjda 1 Mbps. Router je Thompson 780 WL wireless. Ugovor mi je istekao još prije nekoliko godina. Zanima me koje routere Iskon sada koristi i da li je moguće da ih tražim novi router iako ovaj stari radi ok? Znam da zvuči čudno, ali dosadilo mi ga je gledati na stolu zajedno s njegovim sučeljem kojeg znam napamet. Uz to, malčice me smeta toplina koju isijava, što ne mora značiti da će drugi router biti hladniji, ali eto...u stanu, po ljeti....
|
Ništa novoga osim ako T-com uvali čudan ruter koju je dobio kolega Mamutarka.
|
Ne volim ove priajve i opomene od Carneta, dobio nedavno jednu i ipak prelazim na Iskonov obični paket. Ne volim mogućnost da mi isključe aai račun.
Btw do sada je bilo ovo, točno koliko je i ugovoreno, 5mb/s http://prntscr.com/1j5l0i Dobio sam SX763 router pa sam imao sreću da mi nisu bila dva potrebna za spajanje na više uređaja već je direktno podešena pppoe veza |
2Ag008 - Ima i drugo rjesenje. Stavi kod sebe tocku Otvorene mreze i nema vise problema sa Carnet prijavama i opomenama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:49. |