![]() |
Citiraj:
|
posalji mi mail na pm
|
Citiraj:
PDV se placa na sve, na racunala se ne placa carina.a ovo sto dolazi bas i nije racunalo. |
Citiraj:
|
ako nekom treba pozivnica nek me peema.. :) :chears:
|
a nadam se da će obični useri moć reedem :(
|
Ja sam reedemao psp rock bundle ali sam kod broja telefona zeznio jednu brojku zbog zurbe...valjda ce mi ipak poslati :stoopid:
|
Zašto meni nema opcija redeem. Za sve mi piše MORE SOON. Ili to treba baš u određeno vrijeme znati kad će se moći naručiti.
|
Redeem bude 1-2 puta u mjesecu i tada se razgrabe sve nagrade, a poslije toga tesko da ces ista moci uzeti. Jedino je dan poslije ovomjesecnog redeema za Z-listere ostalo par maski za iPhone i iPod Touch.
|
imam jedno pitanje
danas sam se regao i dobio prva dva boda i onda sam igrao nekakvu igru gdje padaju bodovi pa ih se mora pokupit i tu sam dobio još 11 bodova ali mi na kraju piše da imam 0 bodova:stoopid: |
doci ce ti ne brini. jos svaki dan klikni desno dolje na DAILIES i odgovori na pitanje i tu je jos 2 boda dnevno
|
evo meni zadnjih par dana ne daje 2 boda kad se prijavim na site.....samo mi da 2 za dailie....u cem je problem?
|
moze invite za
ibarbari(majmun)gmail.com |
Poslao, dodje ti kroz cenera ;)
|
Znaci,ako meni dojde Wii,hocu li ja ista morati platiti?
|
Ne, evenutalno ako ti puknu ovi carinu i pdv na granici. Dostavu nećeš morat plaćat,
|
zvao sam danas carinu nesto (nevezano za lockerz) i na kraju pitao sto ako dobivam "poklon" dobiven na nagradnoj igri iz Amerike. Odgovor je da NE SMIJU staviti pravu vrijednost, nego otprilike 5-10$. Onda se ne carini niti pdv. A ako stave stvarnu vrijednost, onda ide 160 kn troskovi + PDV + carina
|
Citiraj:
|
da, rekli su da ne smije biti 0 $, makar 5-10. Poslao sam mail lockerzu s tom informacijom :)
|
šaljem pozivnice molim vas,želim bitit z lister samo da reedem igre za ps3 :D
|
Citiraj:
kad smo ko wija gledam da piše NTSC Only??me to treba brinut ili ne?? |
Ako nekom treba invite nek me pm-a ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da ti pravo kažem nemam pojma nikad konzolu u životu imao, pa nisam ni znao da se može i na monitor spojit,ali kakve su to bedastoće samo ntsc ko da im nitko iz europe neće wii naručit?se to može nekako odključat na pal?? |
pa klasicni ameri. nista drugo ne postoji.
toliko ne znam neka netko drugi malo pomogne s ovim pal/ntsc bedastoćama :D |
Ako Vam treba invite (pozivnica),slobodno šaljite mailove na PM,bit će poslano u najkraćem mogućem vremenu! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako nekom treba pozivnica neak mi se javi na pm
|
ako neto treba pozivnicu neka mi posalje svoj mail na PM
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:33. |