![]() |
Trebalo bi zapamtiti server, i igrati na njemu, jer je fun kad mi zombiji nemogu ništa :D
|
Bude se igralo danas navečer? možda pak naletimo na "onaj" server :D
|
Tunajt bez mene. :D
Odo na pos'o u nočnu :) Nađite par dobrih mapa pa ih probajte, ona Overkill je bila katastrofa :D Sutra isto možemo nabacit :) |
Ja isto ne mogu. Prebukiran sam školom. Kad matura prođe onda sam otvoren 24/7. :D
|
Ajde, skinite si ovo pa tko može da ovo sprobamo danas :D
|
Ima koga zainteresiranoga za nabaciti partiju l4d2?
Mislimo ovo igrati danas, počinjemo u 9. |
piši jedan :D
ako treba možda još jedan iber ,mogu buraza zagnjavit?! |
Citiraj:
De priredite neku i za sutra navečer :D |
Dobra partija danas (Hard Rain), desilo se nezamislivo.
Sheby nije pullal sve witche :D http://steamcommunity.com/id/potemki...11297816055885 |
zato sam ja :D
kad mi uletavaju iz mraka drito u nišan :) a FL ugašen... |
Citiraj:
:eek: Ja ne vjerujem! :D :D |
Jel ima kakva akcija il je negdje L4D2 za nekih 50 kn? Da ga i ja uzmem i da dodjem s vama napucavat malo zombije... Iovak u CoDu igram samo zombie modove, pa da predjem na zombie igru :D
|
ja bi s vama koji put ali moram điđića kupit,ovako igram preko garene ali ko što sam reko nisam igro mjesecima prije nove zadnji put.
|
|
Citiraj:
|
ima :)
|
Tombill stavi svoj Steam ovdje pa da te dodam.
Ajd barem još jedan za L4D2 nek se javi pa da možemo neku custom kampanju nabacit i po mogućnosti da imate ispravan headset. Baš mi se tamane zombiji u zadnje vrijeme. :zdero: |
probaj t0mb1ll ili T0mB1ll
jedan od ta dva je :D mislim da ovaj prvi.. |
ja danas kupio, čujemo se sutra navečer da igramo :D
|
Citiraj:
|
jel neko za partiju? da rjesimo onu kampanju za ticket na steamu.... tak za jedno pol sata...
|
veceras?
|
Ja sam za.
|
I'm in :D
|
jos nam jedan fali....
ja samo napominjem da sam zadnji put igrao prije valjda 2 mjeseca.... tak da mozemo prvo na maaaalkice slabijoj tezini, he he.... |
Daj samo mi recite kad bi otprilike igrali ? :D
Ekipa zove na pivicu pa da stignem sve danas riješit :D |
ja sam sad doma do daljnjega... tako da eto, kad se pojavite online, mozemo...
|
koja kampanja bi se igrala?
|
Pozz svima, ja bi igrao sa vama samo nemogu veceras... Ovo je moj steam prof. pa me addajte za ubuduce: Thund3rman... :chears:
|
Nije to - to bez Poltergeista kak viče "aj pusti Narsila on je CODer on voli fragove", Potemkina kojem je glavna zanimacija vrištanje "pazi Witch" i "pazi alarm" :D te Shebya koji poplaši svaku vješticu na koju naiđe ili Milentija kak igra sa ženskom i uvijek neko sranje napravi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |