![]() |
Citiraj:
zamaskirali su 295 i vrte a raji prodaju muda za bubrege :nono: |
Zmaj ima one iglice,ove stepenice pored izgledaju teselirano,posto su u DX10 full ukose,ko da je neka uzbrdica,a ne stepenice.Kuca isto izgleda tako,tamo da samo jedno mogu zakljucit:
Uzeli su 5870 i stavili nvidin kuler i sad cepaju :D. Al opet,2x8pin,to nema nijedna kartica ukljucujuci i GTX295! |
Ima jedan 8-pinski i jedan 6-pinski, pa to može biti bilo koja (npr. GTX 285) današnja GeForce kartica koja ima potrebu za takvim konektorima, a bog te pitaj na koji monitor je ta kartica spojena i koja kartica stvarno vrti DX11 benchmark. Poslikano je tak da se apsolutno ništ korisno nemre saznati, tj. da se nemre sa sigurnošću reći da je to nova DX11 kartica.
|
Je,fakat ima 8 i 6pin,al jbt,mogli su bar sliku u nekoj normalnoj rezi stavit -.-'
Time will show! |
Citiraj:
Ajmo se smirit prije nego sto dode cika Wolverine aka gestapo i kirurski nam odstrani dio mozga za stealth spamanje :D EDIT: a je zamaskirana izgleda, ucinilo mi se napocetku radi ove udubine na sredini kartuse da je i mozda moguce, ali opet se vidi da je pcb ispod netaknut tj nema te udubine kao na cooleru i plastici... (jer bas sam malo gledao kartice sa referentnim coolerima danas i niti jedna od ovih 285, 295, 275,280 nema tu udubinu) |
Ako im nije bil problem napraviti cijelu karticu, samo da direktor nVidije ima masu plastike za držati u ruci tijekom prezentacije, onda im ziher nije problem napraviti malo drukčiju plastiku za neku od današnjih kartica. Makar sve je to tak i tak nebitno, kad je slika u qrcu, da bolje nemre biti. Kartica je spojena na monitor, a koji točno, samo oni znaju. Mogu tak ja ili ti spojiti svoju karticu, sve fino namijesiti, složiti kabel da ide nekud okolo i na kraju sve lijepo u krupni kadar. Nakon toga otvorimo temu kak moja HD 4670 i tvoja 8800GTX vrti DX11 bez ikakvih problema, a imamo i slike.:D
Nema sumnje da nVdia ima neki inženjerski ili kakav već primjerak, ali postanje ovakvih slika i to na Fejsbuku - je ipak malo žešća glupost. Da ne govorim kak je Theo Valich taj koju je otkril, a ako neko zna iz ničega napraviti vijest, onda je to on. Ako imaš kakav-takav (posebno nakon blamaže s fake karticom) DX11 proizvod, sazovi neku konferenciju i donekle predstavi proizvod, a ako treba naglasi da je sve još u povojima. Kakav Fejsbuk i Teo Valić.:) |
Citiraj:
To me je odmah sjetilo na to kada je pocetkom ove godine AMD na konferenciji predstavio nizi proizvodni proces za nadolazece procesore, da bi intel sutradan plasirao vjest mi vec imamo u planu 32nm proizvodni proces za pocetak 2010... Odmah sve oci uprte u Intel :D |
Vredu je skretati pozornost na sebe i yebat konkurenciju u zdrav mozak kad se ima nekaj konkretno za pokazati i reći, ali na ovaj način si samo štetu rade.
Kak sam rekel već nekolko put, cijela ova tema je jedan veliki rekla-kazala s 99% materijala direktno preuzetog s Fudzille i BSN-a. |
Citiraj:
|
Ma makare i te fake/stvarne slike su izbacili da se bar malo pokoleba ATI i padnu cjene ljepe i funkcijonalne 5xxx serije, držte fige.
A da bi opet nešto isto radili, kolko znam ona prošla je bila fake i sami su priznali pa se opekli, zašto bi opet išli sami sebe potkopavat? |
Ne bi oni ništ priznali da slike (odmah nakon predstavljanja) te fake kartice nisu u ogromnim rezolucijama počele kružiti netom i da ljudi nisi skužili da to nema veze s pravom karticom. Nakon kaj je svaki portal i IT novinar koji drži do sebe objavil da je nVidia predstavila komad plastike - tek onda su javili ljudi iz nVidije sa svojom pričom. Firma poput nVidije je dosad svaki put kad je imala dobar ili odličan proizvod (nađite recenzije za G80 i GT200 čipove i sve je jasno), taj isti proizvod predstavila s iznimno agresivnim marketnigom i masom recenzija diljem neta.
Ovaj put se igraju s plastičnim modelima kartica koje ne rade i postaju slike na Fejsbuk. Pa to nije radil ni nikud-nikam šrot od AMD-ATi udruženja kad su imali lošu HD 2900 seriju, a firma (koja se s Intelom zakači samo tak, a kamoli da ne bi slomili AMD-ATi da imaju kakvu DX11 karticu) poput nVidije se spušta na taj nivo skupa s izjavama kak DX11 nije baš tolko važan. |
Da imaju oni karticu bilo bi tone i tone najava na netu o njoj, pošto znamo da je nvidia puno bolja u marketingu od ATI-a
|
McG je dobro rekao sve je ovo rekla/kazala i stalno dolaze novi s procito sam, vidio sam mislim da bi ovo trebalo malo stopirati sacekat "dobru" i konacnu vijest nesto sto ce biti konkretno
@pinkskin mozda zele iznenaditi...pola ljudi sada kupi ATI za 4mj ce ih prodavati i kupovati Nvidiju ako bude bolja, netreba nigdje srljat dok se nevidi konacan rezultat |
Citiraj:
|
dam se kladiti da pola ljudi koji imaju slabe kartice, nije barjednom razmisljala o kupnji novih i jacih i nakon sto izadje opet serija novih, on opet gleda kak ce ju kupiti, pa kod nas je problem izvodjiti 2-3-4 tisuce kn za graficku karticu vani je jeftinije i ljudi imaju drugaciji standard, neki clocker ce sigurno probat testirati obadvije puno ljudi gleda peformanse ali ne i gdje ce ih ispucat necu ovdje vise ni pisat dok nedodje "konkretna" vijest o novoj seriji da nebi dobio kaku opomenu o admina zbog OT-a
|
Aaaaaaaaaand it's gone!
|
Nvidia GeForce GTX300 Thread
Ho ho ho meri krismus! :D
http://www.guru3d.com/news/geforce-g...80-benchmarks/ http://www.guru3d.com/imageview.php?image=21417http://www.guru3d.com/imageview.php?image=21418 http://www.guru3d.com/imageview.php?image=21419 E sad... Koliko je ovo vjerodostojno, to je priča za sebe. :D |
Najbitnija rečenica:
Citiraj:
Ako će stvarno biti ovakav omjer snaga: :nuts: Aj vont ĐITIEKS380 for nekst Krismus! Dižem neki nenamjenski kredit ako treba :) P:S: Mogli su malo i Crysis provrtit. nVidia FTW! |
|
Citiraj:
|
That was bound to happen. :)
Odmah je startu bilo smrdljivo ovo po pitanju rezultata GTX380 vs HD 5970. |
Nakon one fake Fermi kartice i svog fijaska oko iste, većina vijesti (sve do konačnog službenog lansiranja i predstavljanja) bude odma u startu sumnjiva.
|
Fermi srezan: 448 umjesto 512 a TDP 225W:
http://www.nvidia.com/docs/IO/43395/...83-001_v01.pdf KEY FEATURES GPU Number of processor cores: 448 Board power dissipation: < = 225 W Ako ce biti kartice sa 512 SP njoj ce trebati mali nuklearni reaktor? :) |
Fortron350PNF aprooved ce bit :D
Da, a kako dosad, tako i od sada, tako svejedno ekipi koja kupuje te kartice... |
|
E stvarno me zanima kakve će to biti grafičke, moram priznati da se lijepo osjeti iščekivanje u zraku... :)
|
Imam osjećaj da bi tih odgoda još moglo biti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Ma naravno da je sala, i jelcovo i moje :D... |
Citiraj:
( Joke ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:13. |