![]() |
Citiraj:
Ganjaj se sa tipusima po gradu jer ti daju uniqe djelove |
ja sam otkljucao sve... iman 100% i gotova igra...
i sad mi je dosadno... :( P/S koji car moze 400 opalit? iman hyundai tiburon kojeg sam uspio do 370 potegnit... to mi je max dosad |
Citiraj:
|
nemoj mi to govorit... to je jedini razlog zasto jos uvijek igram...
|
Citiraj:
|
nema saveova ka saveova...
ima samo user file i slike od casopisa i dvd sta ih napravis u igri = sve skupa 30MB tesko |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dečki, odgonetnuo sam kako proći dalje od 70%.Trebate ići u Garažu pa na world map i tamo prijeći sve utrke pod kojima piše Not Complited i tako se prolazi do kraja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@njuškalo: No pa objasni onda biseru.
|
Njuskalo ako si još pijan od sinoć sačekaj da te prođe pa onda piši pizdarije.:beer:
|
Citiraj:
|
Ono sam napisao samo iz jednog razloga.
Ako nemožeš doći do 100% znači da imaš piratsku verziju (kao i ja) a o tome se na ofom forumu ne smije govorit. Nisam imao namjeru vrijeđati, ali već sam na par sajtova pročitao da ako nemaš orig. nemožeš preći 100%. |
Ah :o
|
Ma nema teorije.
Ja se već 10 dana ne mogu mrdnit sa 70% |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tema ovoga je nešto drugo zato malo lakše s izjavama tog tipa.
|
Citiraj:
:burn: |
grijeh je lagat:beer:
|
Ne kužim kako... Imam otključane sve mape i sve sam ih prešao. NVM.
Imam pitanje: Jel tko prelazio ono s terencima? Ja udjem s terencom i utrkujem se s autima ?? WTF i treba li to uopće prelaziti ? |
Citiraj:
|
Jel tko igrao u LAN-u?-umrezio sam 4 kompa i 1 napravi igru, 1 se spoji a ostala dva nece - javlja "You have lost your connection to the LAN server. Please make sure that your network cable is plugged in. You will be returned to the main menu."
molim pomoc... |
Citiraj:
Btw, I have the same shit... Umrezio laptop i desktop i same shit... |
Neznam...jesi ti radi kad promjenis serial kodove...
|
Citiraj:
|
Ja isto...neznam..sad mi se vise ni ova dva koja su radila nece spojit...vise uopce nemremo u mrezi igrat :-( ....
a ostale igre rade bez problema..nemogu vjerovat... ajmo ljudi pomoc... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |