![]() |
Samo da pitam, jel istina da što više ideš ( što veća pozicija u timu ) da dobivaš manje bodova za određeni projekt?
|
pa sada ja smatram to neistinom :D Mislim ja sam 2 i uskoro padam na 3 mjesto (barem se nadam da klizim prema začlju :D ) ali nisam primjetio da dobivam manje bodova ... pa neki dan sam dobio preko 1400 bodova :beer:
Više o bodovima imaš tu: http://www.grid.org/help/faq_points.htm |
Kako si stavio da ti kao potpis stoje statistike i da li se one također Auto-Refresh-aju???:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
JA ga ne vidim nigdje? :fuming: Koristim Operu 8, jel možda zbog toga, ali sumnjam! |
Imam za kopirati :
Direct Link: BB Code: HTML Code: Kojeg trebam od ta tri ili pak neki četvrti?!?!? |
Jesam.
Hvala!! I još jedno pitanje ... netko je bio napisao da bi se pridružio nekom timu ( ne sjećam se imena ) i da bi im njegovih 80,000 dobro došlo >>> Pa kaj bodove možeš prenositi iz tima u tim???:gringo: |
Citiraj:
|
Ne, nemožeš prenositi bodove ... to sam mislim ja bio ta mlada i nadobudna budala koja nije bila upoznata sa faktima pa sam mislio da ide tako ali ne ide ...
|
Znam!!!:fuming:
|
Evo odradio sam Rosetu za 10h:fuming: i dobio sam 1456 bodova:D
|
Citiraj:
|
Kako si dobio tako puno bodova za tako malo vremena??
:fuming: |
Citiraj:
Je tipfeler je. Točno vrijeme je 70h za 1456 bodova. Ispričavam se:beer: |
Lijepa rosetta,meni u zadnje vrime dolaze samo rosette od max 10h trajanja...
|
Fino vam ide, svaka cast :)
Ukoliko pak netko zeli SETI obradjivat, ima PC Ekspert tim star 100 godina: http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/...eam_94322.html |
Citiraj:
|
ja sam davno probao vrtit seti i nije mi imalo smisla. ekipa s posla se tlači i na poslu i po doma sa setijem... meni glupo. ajmo prvo riješit neke goruće probleme doma, a onda tek ići anva.
|
Shell?
Nemam vremena za pretrazivanje dretve i surfanje po grid.org stranici no:
a)jeli izaso neka shell ekstenzija za Windowse koja nece zderat onolko RAMa b)postoji li napokon podrska za nesto osim M$ proizvoda/ix86 arhitekture? |
Re: Shell?
Citiraj:
2) Pojmaja nemaja. :( |
nisam citao svaku stranicu ovog threada no na forumu od grida ima par korisnih utlitiya za projekt, recimo da skine par projekata odjednom ako npr niste u mogucnosti spojiti se u neko vrijeme (npr ako zavrsi sa crunchanjem oko 03h AM onda je bezveze idle do jutra) i sl.
edit: sjecam se da sam pred par mjeseci na njhovom forumu nasao skriptu koja je racunala snagu grida, izvuko sam u txt. United devices otprilike imao snagu: September 2004. 140 Tflops! za usporedbu sam nasao neki supercomputer u Americi za izracunavanje nuklearnih reakcija - 20 Tflops Jel zna tko mozda kolko je jak najjaci supercomputer danas? |
IBM/DOE
United States/2004 Processors: 32768 Rpeak (GFlops): 91750 Rmax (GFlops): 70720 http://www.research.ibm.com/bluegene/ |
izvrsno, ud je snage 2 najjaca supercomputera, s time da je podatak ud-a od prije 4 mjeseca.:cool:
|
Re: Re: Shell?
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Shell?
Citiraj:
|
1 privitaka
Nije, još uvijek je besramno bezobrazan žderač i ždere 32 MB RAMa i preko 200 MB VMa ...
Optimizacija u tijeku kao i Unix/Linux/MacOS verzije ... a nama još par mjesta i 5000 i ulazak na lisu :D |
Citiraj:
Trudim se, trudim. :) |
Evo i mene u ovom. Malo da zaposlim celerončeta kada već radi na 3,6 bez pitanja.
Malo me muči temperatura nakon par sati ali budemo to popravili. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:53. |