PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Rukometno SP - Hrvatska 2009 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=132893)

Juggernaut 25.01.2009. 20:30

debilni navijači, opet trube ko mutavi, trebalo bi im sirenu s trajekta presvercat pa po usima opicit :nono::rtfm:

Warcraft1980 25.01.2009. 20:38

vako se navija :)

isto bi ovom sa trubom zabija istu u usta pa pritisnija botun

Buger 25.01.2009. 21:01

jel imamo mi uopće kojeg pivota osim Voria?

thedream 25.01.2009. 21:08

Citiraj:

Autor MIK (Post 1259586)
@thedream
Očito da nikad nisi bio na rukometu kad je igrao Zagreb u ledenoj dvorani doma sportova-dvorana naprosto proključa.
Da te demantiram da se na sjeveru loše navija.
Istina, u Splitu se na zadnje dvije utakmice odlično navijalo. Hrvatska - Kuvajt i nije bilo neko navijanje, ipak navijanje ovisi i o "težini" utakmice.

Ne pričam o badelu nego o navijanju jučer,kad već,za nas. Meni je bilo prilično žalosno,tim više šta si ti u pravu,dom sportova je bio kipući vrč naspram ovog. A sve ostale priče,di sam ja bio,di si ti bio,di ja nisam,i te spike tipa čiji je pimpek veći,ipak čemo ostaviti ili za PM,ili za neku iskricu. Spiker je pušiona i navijači su bili pušiona naspram atmosfere u Splitu,to je osobno mišljenje.
Ne kažem da su navijači trube,u Zagrebu,ali nešto mi je bilo preumjetno, jednostavno nije bilo dišpeta,da se napravi neka spaćka..nego miiiiirkooo i onda pola ekipe šuti. Ovaj se dere zovi samo zovi,ovi pjevaju u boj u boj.. ma mislim,rekao sam sve šta sam mislio. Popravit ćemo na Francuzima atmosferu..idem naravno,sa šibenskom kapom:D.

Ne mogu si pomoći ali truba me užasno živcira,želim čuti revanje,drpanje i vrištanje ljudi i to njih 15 000,a ne spikera kako se dere zovi samo zovi ili nekog ciganskog trubač-vonabija.

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 1259594)
Kolaju price po Rovinju i Porecu da se srpski igraci od utakmice s Brazilom nadalje (ukljucujuci tu,koju su izgubili) na veliko klade protiv sebe i da su vidjeni po lokalnim kladionicama. Moze biti patka,ali i ne mora.

Nešto slično sam čuo,da..kad je Tipsarević igrao kod nas,da voli stavit kontra sebe :D:D,ali ovo šta su im danas napravili poljaci je živi smijeh,ne mogu a da ne pomislim da si u pravu potpuno,i da se složim. Ogroman je bio prvo koef. na poljsku 2.20,a na hendikep s toliko razlike,uf..

Jelc 25.01.2009. 21:09

Nije loše ali previše lako nam prolaze...a i onaj panj Hrvatin se nafulao...

brodjo 25.01.2009. 21:20

Citiraj:

Autor Buger (Post 1259746)
jel imamo mi uopće kojeg pivota osim Voria?

Ne :) imamo Anušića koji sad nije u konkurenciji uopće. Tako da nam je drugi pivot Balić. Zar to nije fenomenalna ideja? Najozljedjenijeg igrača stavit na poziciju di ga non stop lupaju. N1 Lino čokolino:fiju:

MIK 25.01.2009. 21:21

Citiraj:

Autor thedream (Post 1259755)
Ne pričam o badelu nego o navijanju jučer,kad već,za nas. Meni je bilo prilično žalosno,tim više šta si ti u pravu,dom sportova je bio kipući vrč naspram ovog. A sve ostale priče,di sam ja bio,di si ti bio,di ja nisam,i te spike tipa čiji je pimpek veći,ipak čemo ostaviti ili za PM,ili za neku iskricu. Spiker je pušiona i navijači su bili pušiona naspram atmosfere u Splitu,to je osobno mišljenje.
Ne kažem da su navijači trube,u Zagrebu,ali nešto mi je bilo preumjetno, jednostavno nije bilo dišpeta,da se napravi neka spaćka..nego miiiiirkooo i onda pola ekipe šuti. Ovaj se dere zovi samo zovi,ovi pjevaju u boj u boj.. ma mislim,rekao sam sve šta sam mislio. Popravit ćemo na Francuzima atmosferu..idem naravno,sa šibenskom kapom:D.

Ne mogu si pomoći ali truba me užasno živcira,želim čuti revanje,drpanje i vrištanje ljudi i to njih 15 000,a ne spikera kako se dere zovi samo zovi ili nekog ciganskog trubač-vonabija.

Šola je sam rekao da se ni u Splitu nije navijalo na prvim utakmicama kao na kraju. Danas se navija puno bolje. I mene nerviraju trube a i voditelj je koma ubiciva se kad ne treba i prekida navijanje...

p.s. moj je pim*ek veći;) EOD

thedream 25.01.2009. 21:24

Ako ja neću stavit mute zbog spikera nitko neće:D:D.

Pizz 25.01.2009. 21:44

gledaj prijenos na DSF-u

čudno, kak inače švabe sve sinhroniziraju mogli su i navijanje.

onda bi se valjda umjesto truba čule one tam njihove kobasičarske harmonikice

bez_panike 25.01.2009. 21:55

de nije fora.....nije branio najspaljeniji golman,slovak stochl

Jelc 25.01.2009. 21:57

I to smo odradili, sad protiv francuza možemo i odmorit par najvažnijih igrača ako hoćemo:)

thedream 25.01.2009. 21:59

:D:D potez dana :

http://www.youtube.com/watch?v=BIuv6...5/0121006.html

kralj kraljeva..ja ovo imam u sigu od sad..faca ono..pad sistema..

a ova komentatoHRica sa tHRibina..bože sačuvaj,pa cuHRo daj šuti...i HReci HR noHRmalno...:D:beer:

@jelc - priznaj da čitav dan čekaš Michael Dudikoffa :) i film sad na RTL-u :)

http://img317.imageshack.us/img317/5373/md8ud.png

brodjo 25.01.2009. 22:00

Ma nabit ce nas Francuzi svakako... prejaki su

Perki 25.01.2009. 22:08

Citiraj:

Autor thedream (Post 1259829)

Bio bi potez prvenstva da ga je stavrno lupio...:D

Ne kontam koji ku... Lino forsira tog Hrvatina. Da je Bugar zvao bi se Balvanov ili Deblov. Još u prvom poluvremenu smo trebali imat 10 razlike. Pakšu je omašio 4 zicera, a Slovaci su prek njega dali četri laka komada. Poslije se barem u obrani malo skoncentrirao. Uz to, svaki put stane u šesterac kod šuta... Fakat mi nije jasno.

giga 25.01.2009. 22:12

Da je onaj stari neizranjavanji Balic od prije godinu dvije, ja bi rekao da su sanse protiv Francuza 50-50, ovako mislim da oni ipak imaju vise sanse.
Ali mislim da ce biti tvrdo, ako nas navijaci ponesu idemo do pobjede.
Ovo danas je bila dobra,solidna partija.
Po meni Hrvatin previse propusta u obrani, previse golova sa njegovog krila.

Emperor 25.01.2009. 22:12

Ma nije ni Split bio nesto ,samo su ih jako nahvalili.

Problem je sta su karte podjeljene "sponzorima",a to nisu navijaci.

kalixius 25.01.2009. 22:14

Citiraj:

Autor brodjo (Post 1259831)
Ma nabit ce nas Francuzi svakako... prejaki su

Francuzi su stvarno odlično,poglavito u obrambenom smislu.
No ako mi odigramo kao protiv Španjolaca i Šveđana oni će se isto gadno namučiti.

Po meni je to sukob ekipe koja igra odličnu obranu(Francuska) i ekipe koja igra odličan napad(Hrvatska).
Sve u svemu,biti će to jedna teška utakmica gdje će obje ekipe više odmarati glavne igrače a isto tako htjeti doći do pobjede.

Core2Duo22 25.01.2009. 22:24

Bit će stvarno zanimljivo protiv Francuza...:zdero:

Al ona žuta teta na tribinama "khhr" zajedno s volimtrkeljeljati komentatorom mi kvare doživljaj:kafa:.

Po meni je ovo potez mjeseca, a ne dana:D... presmiješno :)
http://slike.hr/slika/hahahahahha1th.jpg

newalss 25.01.2009. 23:44

Bio jučer u dvorani pa da se okrznem...
Prvo, natjecanje u navijanju je neka nova glupa sportska disciplina koju valjda samo mi hrvati možemo izmisliti. Usfalilo neprijatelja pa ajmo međusobno...šta me briga tko je bolji, navija se za iste. Pozdrav dvojici spikerski bisera koji su ovu disciplinu često spominjali...:hitthewal:
Drugo, valjda pola ljudi nije bilo iz Zagreba...šta Zagrebe, šta ajmo zagrepčani...o čemu trabunjaju.
Treće, već je netko spomenio, da je bilo 1000 pravih navijača poveli bi i ovih 14000 sa sobom. To je bio slučaj u Splitu i najveći razlog zašto se pjevalo. Jbg, ovako krene pjesma, šansa za gol, gol i pjesma stane. Fali ovih 1000 ljudi koji ne gledaju utakmicu nego navijaju.;)
Četvrto, ali ne najmanje važno, cijeli donji dio Arene nije bio u prodaji nego je podjeljen pitaj boga kome. Ne znam po broju ali odokativno to je više od pola karata. Taj dio se napunio tek pred samu utakmicu HRV-HUN što dovoljno govori koliko ti ljudi volje rukomet. Jebeš ga, ne doći na utakmicu ŠVE-FRA je meni ne shvatljivo. Dio na kojem sam ja bio (C sektor gornja tribina) je bio skoro pun već pred kraj SLO-KOR i navijalo se i pjevalo pošteno...e da, i koja truba je bila.:D)
Što se tiče organizacije i same dvorane, pa nisam se nešto oduševio. Arena je opako sfušarena. U bašći imam ljepše stupove nego što su oni oko Arene, 5 minuta prije otvaranja ulaza tetke čiste hodnike s kantama i krpama, pola sata prije utakmice iste tetke brišu teren i zidove Arene(WTF?), Semafor krepao i više od pola prve utakmice nije radio. Muzika preko razglas i ne zvuči nešto ekstra...bar na ovoj visini di sam ja bio. I šećer na kraju...dam 400 kn za kartu , zavalim se u sjedalo da probam te "kao u Allianz areni" sjedalice i dočeka me ovakav prizor... http://slike.hr/vidi/opa1.jpg
Živio Alcatraz!
Sreća da su na ovom dijelu tribine svi bili za stajanje...SLO-KOR odgledao sa tuđeg sjedala a ostatak prestajao kraj svog sjedala.
E da, pohvale Zagrebu na organizaciji prijevoza...jest da sam se osjećao ko da se borim za ulazak u Ginesovu knjigu rekorda pod retkom "najviše ljudi u autobusu" na putu nazad ali ljepše nego 45 minutno šetanje do auta.

Pizz 27.01.2009. 20:15

dominiković se nakitio sa bedževima, lol

d^_^b 27.01.2009. 20:46

Na kojem kanalu gladate tekme?

Jbt... kod nas kao da nitko ne prenosi, a saltam po hr kanalima i nema nista...

BeroVK 27.01.2009. 20:50

@d^_^b gleam na RTL-u

giga 27.01.2009. 21:10

Nije lose prvo poluvrijeme....

MIK 27.01.2009. 21:10

Malo šaltam skijanje malo rukomet:D

Ovo mi djeluje dosta revijalno od strane Francuza, samo da se ne zavaravamo sa trenutnim rezultatom...

Warcraft1980 27.01.2009. 21:41

imam feeling da francuzi igraju sa 60% mogćnosti.

d^_^b 27.01.2009. 21:45

Citiraj:

Autor BeroVK (Post 1262044)
@d^_^b gleam na RTL-u

a nema na HRT-u 1 ili 2 ili na Novoj, posto nemamo RTL

giga 27.01.2009. 21:47

I meni se cini da ne igraju full, ali nisam bas siguran da su puno jaci od nas. Prije tekme mi se cinilo da imaju puno vise sansi od nas, ali ako se i dogodi finale Hrv-Fra i ako Losert bude ovako branio, mislim da imamo velike sanse. Fali nam Ivano i Pero, a oni isto ne forsiraju previse, tako da kada se sve poslozi tu smo negdje 50-50.

BladeRunner 27.01.2009. 21:48

Citiraj:

Autor MIK (Post 1262078)
Malo šaltam skijanje malo rukomet:D

Ovo mi djeluje dosta revijalno od strane Francuza, samo da se ne zavaravamo sa trenutnim rezultatom...

Citiraj:

Autor Warcraft1980 (Post 1262128)
imam feeling da francuzi igraju sa 60% mogćnosti.

I meni se tako nekako čini. Kao da nam žele usadit ''lako ćemo'' osjećaj..:nono:

buljo 27.01.2009. 21:58

Čovječeeeeeeee

Balić se obrijao :D

Aha e da pobjedili smo :D
Odlična tekma, svaka čast Voriju što je dao ono što je dobio Losertu za igrača utakmice ^^

Marino_7 27.01.2009. 22:15

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1261992)
dominiković se nakitio sa bedževima, lol

Pringles:lol2:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40.