![]() |
Citiraj:
https://i.ibb.co/wNTKbfxG/IMG-6687-1.jpg |
3 dana si izdrzao jao jao
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
jebiga gledo sinoć strim mario karta i eto sranja :D
btw obišo sam danas big bangove po gradu, svijet medije, niko nema svi rasprodali sve, jedino tehno mag je imo par komada ko vrući slanac :D |
Pokupio i ja jučer svoj primjerak. Hoću reći, primjerak koji sam kupio ženi za rođendan :D
Impresivan komad hardvera, radi puno bolje nego sam očekivao i neusporedivo bolje od prethodne generacije. |
zamjeram im da napraviš non oled switch 2, a nedavno izdaš oled verziju jedinice, ciganski al eto, nintendo :D
biće za 2g |
Citiraj:
Malo pretjeruješ :kafa: |
Citiraj:
Daj malo više informacija pliz. Što sve ne valja. Ja čekam ultra detaljan Russov rivju (Retro game corps). |
Nintendo Wii/Switch
Meni stigao danas, sa Nintendo Ireland shopa. Pokemoni Violet rade 25 puta bolje, kao da je next gen igra.
Dojam konzole je da vise nije igracka kao oled model, djeluje sturdy i kvalitetno. System transfer iz clouda prosao bezbolno. Ostale igre tek ostaje isprobati. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
ja cu pocekat do oleda, valjda ce izbaciti neki rpg kao xenoblade/fire emblem, koji me zanima do onda
i nadam se 60 fps boost za starije naslove |
Za igrat MKW u 4 playera, treba mi još jedan par joycon-ova? Svaki igrac koristi po jedan onaj "mali"?
|
yep
|
|
ne radi ovdje yt embed nemoj se trudit, probaćemo enejblat
|
Citiraj:
|
i koliko je to para ? za novu verziju
i koliko je sad moguče realno dobit za oled čip modificiran 512 GB kartica .. sa 60 igara u sebi Kupio djeci, al onda daj još i ps5 .. ovo sad stoji |
Citiraj:
|
|
Jel' to neka igračka ili što? :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Veličina je skoro ka Steam Deck, dosta je veći od starog.
MVG je napravio video o back compat i riješeno je tako da ne diže rezoluciju igre, ali ako je originalni switch vrtio igru na npr 45 FPS-a, SW2 ju zakuca na 60, dakle svugdje je podignut ''samo'' FPS. To je taj bazični BC, a još nije probao one igre za koje se plaća upgrade. Neke igre imaju glitcheve jer je ovaj BC baziran na softwareu (sve prijašnje N konzole su BC vrtile većinom preko ugrađenog starog HW-a, npr NDS je ima GBA CPU u sebi zbog ovoga...). Nisam ubrao ako je rekao išta za igre koje koriste dinamičnu rezu, da li je reza sada stalno zakucana na max... Russ je većinom napravio rivju o tome kako mu se fizički čini konzola, i o ekranu. Ekran je izgleda jako jako blizu OLEDU sa originala, boje su mrvu slabije, a i brajtnes na SW2. Za onaj mouse mod idu nekakvi dodatne plastike na gamepadove sa sliderima. Mene zanima da li su ubacili hall effect ili bar malo bolje analoge pošto su se isti jako brzo kvarili na originalu. Službena cijena za EU je 450€ sama konzola, a 510€ konzola i novi Mario Kart. Kod nas je koliko sam skužio dosta skuplji od ovih Eu cijena, tako da preporuka da si ga uzmete vani koga zanima. Preciznije vidim da je u Sancta Domenici čak 575€, to je skoro čitava jedna igra razlike... Evo cijena u Mediaworldu u IT (iliti austrijski Mediamarkt, njemački Saturn...): Link Dakle definitivno je MK bundle 510€. Iskreno, mislio sam da su vremena napucavanja cijena kod nas završila (PS kod nas ima EU cijene)....ali nisu. Ne znam koliko nekome iz Zg treba do Austrije, ali nama iz PGŽ i Istre je do Trsta 1h ili manje...tako da se isplati otić po ovo, a za sve ostalo tu je npr Amazon. Sve u svemu, ja nisam baš zainteresiran, ali nikad se ne zna, već su krenuli modderi sa pokušajima hacka...pa ono, nada je... :D :P Nisam bio ni za 3DS, pa kad su mu naglo spustili cijenu zbog ''odlične'' prodaje nekih 6mj nakon launcha sam ga odmah uzeo. Fun fact, to malo govno sada ima opaku cijenu na oglasnicima, i kod nas i vani....ja svoje (da, više komada) za sada ne mislim prodavati, ali lijepo je znati da dobivaju na vrijednosti. EDIT: LOL, susjedi u nabavci. |
Nintendo Wii/Switch
Koja je realna cijena za novi oled switch 1 u ducanu? Vidim na ekupi za 340 eur neka nazovi akcija i zvuci kao ok cijena ali ne pratim bas nintendo pa ne znam.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ode već 3,5 mil. N sretan, Jensen presretan. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:18. |