![]() |
Ja jučer išel probat videt kaj to je za igru i ne dobivam mejl za aktivaciju računa. Probal i s drugim mejlon (otvoril još jedan račun) al jednostavno ne dolazi validacija na račun. Provjeraval i na server (inbox.com i t-com) al niti tam nikaj nije došlo niti dolazi. Mislim da budem prije odustal neg krenul igrat...
|
nemoj odustati... nesto se u zadnje vrijeme (citaj jedno par dana) desava sa eRepublicom.... Malo se rusi itd... ali rijesit ce se to vec... A jako je zanimljivo... vjeruj Nam :)
|
Citiraj:
Ja ne odustajem, ali me živciraju BUGovi. |
Ma velim i meni izgleda dosta zanimljivo i malo kompliciranije od mase tih masovki v zadnje vreme. Iz tog razloga da vjerojatna sva ona derišta kaj nemaju socijalnog života i samo sjede pred ekranom i ne daju drugima da normalno igraju, budu u većem broju izbjegavala ovu igru. A nikaj, ak dojde mail sa konfirmacijom - vidimo se v igri. Javim nick čim vidim koji od ona dva bude aktivan. :D
apdejt: izgleda da je server na reparaturi, a baš sam štel poslat mail njima da provjere kaj je sa tim slanjem verifikacije |
Vidim da je stranica i dole i nadam se da nece brojati dane jer mi fali jos par dana za onu znacku za posao.
|
nadam se da će igra brzo biti osposobljena da vam se pridružim...pozz
|
24h ce server biti dolje, i bolje valjda ce tako uspijeti popraviti neke stvari, nastavit ce se dani normalno brojati tako da cete dobiti hard worker znacku
|
Za pitanja i sve sta vas zanima koristite malo chat i forum
http://xat.com/eHrvatska http://hrvatska-erepublik.forumotion.com/forum.htm Server bi triba proradit sutra ujutro u 9 ,ovaj "neradni dan" se neće računati i niko neće izgubiti hardworkera... za novu flash triviu su se nasa rijesenja : http://reply.appspot.com/search/ i http://hrvatska-erepublik.forumotion...oder-t1113.htm Za sve nove koji zele igrati ovu igru nek mi posalju PM ovdje na PCE sa mailon ,poslat cu im pozivnicu tako da negubimo bzvze golde :) |
Jesu ubacili BiH?
EDIT: Mora li se igrati bas svaki dan? Pitam to zato sto sam ja u mogucnosti samo da igram vikendom... |
Citiraj:
P.S. Za sve nove koji zele igrati ovu igru nek mi posalju PM ovdje na PCE sa mailon ,poslat cu im pozivnicu tako da negubimo bzvze golde :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A jbg.. Nema moje bosne, odo ja u 'rvate :D Ma nisam u mogucnosti da igram svaki dan zato sto sam u Sarajevu, a tamo nemam internet. MOgu igrati samo vikendom kad sam na vikendici... EDIT: Moze li se igrati preko interneta na mobitelu? |
Evo ga edrek proradio :)
|
Citiraj:
Ali ako imas flash na mobu onda ce ti sve radit lipo... P.S. Za sve nove koji zele igrati ovu igru nek mi posalju PM ovdje na PCE sa mailon ,poslat cu im pozivnicu tako da negubimo bzvze golde :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma drek je proradio.
Nemogu se ulogirat. :( |
Citiraj:
ma to rusi hackiraju 100% ,otkad su rumunji pokorili rusuju odtad sama sranja se događaju:( P.S. Za sve nove koji zele igrati ovu igru nek mi posalju PM ovdje na PCE sa mailon ,poslat cu im pozivnicu tako da negubimo bzvze golde :) |
evo ja se pokusao regat ali bez uspjeha =( zavrsim registraciju i vrati me opet na pocetnu stranicu. mail nikakav mi ne stize za sad...
|
Citiraj:
zato jer dobijem golde ako ti posljem pozinicu i ti dodjes do 6 lvla :) |
Nemogu se ULOGOVAT, čoeče :D
Jednostavno reloada stranicu bez ikakve poruke! :( |
Citiraj:
P.S. Za sve nove koji zele igrati ovu igru nek mi posalju PM ovdje na PCE sa mailon ,poslat cu im pozivnicu tako da negubimo bzvze golde :) |
Uhh, i dalje ne radi :(
|
Poslal sam upit da vide kaj je sa mojom verifikacijom kaj treba dojti na majl, al prije početka sljedećeg tjedna sigurno ne bude odgovora.
|
ljudi evo i mene...ajde šaljite pozivnicu na ivanguj@net.hr
pozz svima |
ja poceo igrati i za sad mi jedino pravi problem uploadat sliku za avatar ^^ ima ko savjet? e da i ne mogu dati otkaz. danas sam vec radio jel zbog toga?
|
koliko sam shvatio..nemožes dati otkaz 72 sata...a za avatar se i ja pitam nešto mi šteka ili je u igri ili moj komp zahebava.....
|
Mislim da je to zbog servera sto je bio u kvaru. A do sad nisam sreo nikog tko ima avatar tak da... :D
|
e bas sam sad gledao...i niko nema avatar...hehe...ma to valjda treba doći..
|
Potrebne sankcije ili je dovoljno ovo što sam obrisao?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |