![]() |
Nista jel ces ju morat bacit...
|
Citiraj:
|
cek to znaci da cu na reklamaciji (24 mjeseca garancije proslo je 20!) dobit novu! jer je to ne popravljivo! iako sam procito na stranici od nvidie da njihove kartice imaju 10 years warranty! al ako dobim novu onda sweet =)
|
Citiraj:
Vjerovatno ćeš dobiti istu takvu ako ih ima na lageru, ako ne, onda neku 9800 GTX/260GTX/280GTX... :) Edit: Vjerovatno je o BFG riječ... iz Formela jel? |
10 god garancija u hrvatskoj tehnički ne vrijedi.
morat češ poslati u Santa Clari ( gdje Nvidia sjedište ujedno proizvodnja ). totalno neisplativo jer češ načekati i veoma mala šansa da ti poklone novu ) meni 10 godina garancije je čisti marketinški trik ( čitaj ČISTI LOPOVLUK nad kupcima da budu uvjereni na ispravnost proizvoda. svaka roba je potrošna roba ) vjerojatno si dizao previše frenkvenciju na memoriji pa polako daje svoje. |
Citiraj:
10 godina garancije uredno daje Hgspot na BFG, i nema tu rasprave. Doživotna garancija je navlakuša, valjda si na to mislio. |
a bo.. odnest cu ja to u hg pa nek poprave ili daju novu =)... al skuzio sam ako stavim takt memorije na 500mhz mogu uredno igrat koliko hocu!
heh.. al svejedno to je underclock! necu platit vise da bi imo manje! :D |
Citiraj:
|
hmm cek dali ce mi vratit lovu koliko sam ja dao ili koliko sad ona kosta? XD jer ako mi vrate koliko ona sad kosta jos cu i zaradit! ja sam decku dao 3.200kn a on platio 4.100! lol! bilo bi jebeno da mi vrate lovu XD hahaha uzmem nvidiu 260 i jos mi ostane love :D
|
Citiraj:
a kad si to kupio da si platio 3200 kn rabljenu? tek kad je izasla ili? Sve u svemu, predlazem da pogledas ovaj topic (moze i samo prvih par strana i zadnjih 20-tak) da dobijes neke ideje sta bi mogao ocekivati, mada svaki put bude drugi slucaj kod nasih trgovaca |
TO TI JE ZATO STA IMAS UKLJUCEN PUNKBUSTER NA PB ISKLJUCENIM SERVERIMA!!! Meni se dogaalo, dolje ce ti pisat This server IP is banned by PB crvenim slovima, moras ic u meni i gasit PB i onda ponovno ic na taj server.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma daa meni isti problem kad ukljucenim punkbusterom igram na PB Banned serverima. Probaj, ak ce ti trebat samo ga u multiplayer options ponovo ukljucis, kako ga i iskljucis.
|
nek daje ded pixele ak ti steka pa odsteka pa steka pa odsteka onda je ot ovo sta sam reko
|
da bas se to desava! onako igra se zamrzne na sekund pa krene na sekund pa tako zauvijek!...
al nikad mi nije davo bad pixels! a sad igram bez stekanja kad sam stavio memory clock na 500mhz (sa 900mhz) i ne desava mi se vise to stekanje uopce igro sam 4 sata bez stat i nista se nije desilo! igro sam i americas army bez da se komp blokiro! ali kad stavim ati tool opet dead pixels! ako pustim defeulat clock 576/900 onda mi se cod blokira i system svako toliko ode u 3pm... Mislim da se radi o punkbusteru ali i o mojoj grafi! slucajnost da oba 2 stvari odjednom jedu govna! |
BLISS 8800GTX PCX 768 DDT, GeForce 8800 GTX, 768 M
kolko je ovo isplativa kupnja ?
vidim je na stanju u HG spotu pa se dvoumim |
Koliko zivotinjica kosta ta kartica?
|
999kn
|
Mislim da je neka greška. Jutros je stajala cijena od 1999kn.
Ako je cijena prava, sutra ujutro idem po dvije. :) |
koja banana, a ja u petak uzeo gts :hitthewal:
|
Ne isplati se pored GTSice,kaj god vi rekli ta kartica trosi vise manje i kad se OC-a,zgazi gtxicu ko od sale...
Bar bus ustedil na struji al ces izgubit na grijanju:D |
al video mema za gta4:D
|
Citiraj:
|
Da tebi je,slažem se vredu jel ipak igras na 1920x1080 dok oni koji igraju na 1280 ili 1680 bez AA i AF nebu osjetili razliku.Nisam reko da je losa kupnja,dapace rado bi i ja udomil jednu al lupa kriza pa se špara na sve strane:D i jednostavno je jako mala razlika izmedu njih da bi se sad prepirali oko takve banalne stvari.
Ko se igra na 24" nek ide na GTX a ko se igra na manjim rezama nek ide na GTS. Pozz :beer: |
Citiraj:
|
ako gledamo cijenu znači svakako dobra kupnja????
|
Pa za tu rezu...mislim da ti ne treba...
|
Jebate, ako ostane koja i za mene, di ću sada nać SLI ploču za 3way SLI? :D
Rejzer, imaš ti još onu 790i SLI i onaj Q @ 4.5GHz....jel smo na istoj valnoj dužini? :) |
Ako je 999 kn NOVA(!) daj 'vamo ko što Gilbert kaže odma dvije i SLI ploču. :)
GTX za tu cijenu je :nuts: Citiraj:
To je ploča koju sanjam :D Sad me zaintrigiralo sve to... mada za 2x GTX, dodaš malo i kupiš 260.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |