![]() |
Citiraj:
Ne sviđa mi se taj dio, dok su inače oba browsera brzinom definitivno jači od FF dok ostale neću ni spominjati. Samo podizanje FF mi je sad užasno dugo a i smeta ono blokiranje kad otvara složenije stranice u drugom tabu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zivciram se, u medjuvremenu dok nisam na OS X-u :D
|
Citiraj:
|
Ma kakvi, ja sam svoj OS snova nasao... inace mi ovi XP-i rade prilicno dobro i super stabilno (koliko je to uopce moguce ocekivati od Windowsa), osim eto - Chrome-a :(
|
evo meni danas dok sam surfao preko Chrome otvori se stranica sa nekom ankentom :wtf2:
za mene je ovo kraj |
kakvom anketom i di si srufao?
pitanje: htio bi ovaliti ovu temu na chrome :) http://www.freechromethemes.com/Down...rome-Theme.php napravio sam sve prema uputama..ali mi je i dalje gore onaj "bar" plavi...pa ima netko nekakvu ideju? |
Nova verzija: Google Chrome 0.2.152.1 Beta
|
Citiraj:
pošto je kratko bilo vidio sam naslov nešto kao da me bolje upoznaju odmah sam pogasio sve i vratio se na operu |
A anketa je bila u vezi chromea ili nečeg 10tog?
Upravo sam skužio jednu zgodnu osobinu Chromea, kad tražite neki pojam na stranici (crtl+f) otvoti se gore desno gdje ga upišete i nakon entera označi se prvi pojam, drugom bojom ostali ali u isto vrijeme desno na scroll baru se vide crtice gdje se taj pojam pojavljuje na ostatku stranice. |
meni je chrome prestao vrtiti youtube video. playa tri sekunde bez zvuka i onda stane.
opera i IE rade uredno dok mozilla i chrome krepaju :( znam da je bila ona shmea sa verzijom flash playera..ali posto ima 1001 verzija neda mi se sada sve to isprobavati :( |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stavi privoxy i mirna Bosna :D
|
Citiraj:
Tak da to sucks još uvijek... |
Citiraj:
http://img.w3dizajn.net/images/anketra75fe.jpg |
Je, to je ta, garant...
|
Nemojte mi se pliz sada smijati,ALI..... chrome vs chromium, u cemu je razlika?? Koliko citam to su dva browsera,jel?? chrome imam,ali ovaj drugi nemrem naci...:wtf2:... ili sam sve krivo shvatio:stoopid:
|
Citiraj:
|
Chrome crasha otvaranjem bookmarkova u bookmark baru, wtf????! Sh*t Damn Motherf***r :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
0.2.149.30 Kaže da je up to date, a i da nije, nemrem ga sama updateati, jel... sad je OK, al tih prvih par klikanja svaki put crasha, neovisno o sjatu. |
Nova verzija pali na guranje :) Ne zaboravimo da je to ipak Beta.
|
Citiraj:
|
to nije do Chrome-a il bilo kojeg preglednika već stranice koja se posjećuje - a tu anketu često sretnem na domaćim sajtovima. jednom ispunio, ostalo refleksno - close. :beer:
slobodno koristi chrome :D |
nisam citao od pocetka thread pa cu morati napraviti jedan upad ovak - se moze nekako napraviti da uopce ne pamti history?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |