PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need for Speed:Undercover (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111531)

Mortal 22.09.2008. 13:29

Svake godine oko ovoga doba iste su rasprave o novom NFS koji uvijek izlazi između 15-21.11.2xxx

Uvijek svi ga željno očekujemo jer smo volili NFS porsche, U1 i U2 i na kraju ispadne uvijek arkadno sra...e!

Al bez obzira probat treba

dubravkocizmek 22.09.2008. 17:58

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 1143650)
Modificirani Most Wanted...
I sve je nekako...pre smeđe ?
Gdje su originalne, prirodne boje?

:respekt:

U potpunosti se slazem. sve je iste boje. carbon je bio taman ali milion bljestavila sto je pokvarilo igru. Rekli su da ce igru napravit ko savrsenstvo. ak je to ovo kaj sam vidio onda lol. nek igra izgleda jadno, nek se auto ponasa ko da je na baterije i nek bude murije ali mogli bi vec jednom stavit pogled iz cockpita. :Machineg:jel znate da od svih nfs-a samo nfs 1 je imo pogled iz auta. izgledalo je smijesno ali je bio iz cockpita!

Beorn 22.09.2008. 19:43

Citiraj:

Autor dubravkocizmek (Post 1144161)

U potpunosti se slazem. sve je iste boje. carbon je bio taman ali milion bljestavila sto je pokvarilo igru. Rekli su da ce igru napravit ko savrsenstvo. ak je to ovo kaj sam vidio onda lol. nek igra izgleda jadno, nek se auto ponasa ko da je na baterije i nek bude murije ali mogli bi vec jednom stavit pogled iz cockpita. :Machineg:jel znate da od svih nfs-a samo nfs 1 je imo pogled iz auta. izgledalo je smijesno ali je bio iz cockpita!

Koliko ja znam High Stakes je imao pogled iz kokpita,a nije bio prvi NFS.

1v@n 22.09.2008. 19:55

Isto i kod NFS III: Hot Pursuit

nathan 22.09.2008. 20:09

ove "jesensko" žute boje kao da su copy-paste-ali iz mw ili datumom nam blizeg grida... sto se tice cockpit pogleda, i tdu i grid su tu ipak za koplje ispred dosadasnjih nfs-a, mozda nam to spremaju kao iznanadjenje, ali cisto sumnjam...

Pupo 22.09.2008. 20:18

[LIST]
[*]Honda S2000 nisam nikada prežalio što je nestala poslije NFS:U
[*]Pagani Zonda F najljepši auto ikada
[*]Volkswagen Golf GTI postajem sentimentalan :)

trebat će izgleda novi komp, dugo sam odgađo

od tih zadnjih par NFS-a najviše volim U2 iako nema honde i njega rado još i danas zaigram. Ove novije sam prešao do 50% i nije mi se dalo više.

Što se tiče auta, mjesto 3 gotovo jednaka (911) poršea dalo se naći još par zanimljivih auta. Isto tako ima dosta Chevrolet-a al recimo da oni nemaju preveliku konkurenciju.

TheBEaST 24.09.2008. 10:52

Citiraj:

Gotovo svaki NFS mores igrati iz kokpita...izađe uvijek neki camera hack i sl...

Izopaceni 24.09.2008. 19:07

Koenigsegg CCX,Lamborghini Gallardo Superleggera,Lamborghini Murcielago LP640...dobro kaj takvi auti imau u opce radit u igri skupa sa Audijem S3 ,Mustangom i sl. , a o bugattiju da ne govorim...a kaj je jos veca glupost kad se nabriju audi a3 ce moc ic isto onoliko kolko i bugati...

Gradjanin 25.09.2008. 14:41

zato kaj neki naprosto svrsavaju da kad vec nemogu na javi, onda ce barem virtualno sjesti za volan svojeg mastovitog ljubimca. a najbolji dio je kaj su spremni i platiti za to. zato su ti ti auti. takvima vecinom fizika ili neka preluda grafika ionako nisu vazni...

Paxton 25.09.2008. 14:43

Citiraj:

Pored svih nabrojanih, i porshe unleashed se mogao igrat sa kamerom iz kokpita. nemoj iznosit neistine... :zdero2:

JuiceBox 25.09.2008. 21:24

Citiraj:

Autor Pupo (Post 1144295)
[*]Honda S2000 nisam nikada prežalio što je nestala poslije NFS:U

Potpisujem:chears:

Citiraj:

Autor Pupo (Post 1144295)
[list][*]Pagani Zonda F najljepši auto ikada

:stoopid: svaka cast ako ti se taj auto svidja...NHF

ma ponavljam samo nek mi ostave skyline R34 ( ovaj novi mi je ok al cudan) i/ili nissan silviu.. (btw mogli bi stavit i ovu novu hatchback imprezu)
ovo za boje je pretjerani blur i nijanse smejde kako je netko rekao ali oke,samo se nadajmo da nece bit kao pro street..

De5tr0yer 25.09.2008. 22:31

Evo jedna zelja nek mi se uslisa: Neka ne bude tierova... to me ubilo u pojam u carbonu dozlaboga

1v@n 26.09.2008. 01:20

Nadam se da će jednom više prestat s tuningom i napravit jedan nastavak s klasicima, recimo Need For Speed: Vintage i unutra ubaciti nešto kao Jaguar E-Type, Mercedes 300SL Gullwing, BMW 507, Chevrolet Bel Air, Citroen DS, VW 1200/1300/1303, VW Karmann Ghia, Ferrari 250 GTO i sličnim autima. Mislim da bi tako nešto bilo pun pogodak.

MadBoY 26.09.2008. 03:16

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1147477)
Nadam se da će jednom više prestat s tuningom i napravit jedan nastavak s klasicima, recimo Need For Speed: Vintage i unutra ubaciti nešto kao Jaguar E-Type, Mercedes 300SL Gullwing, BMW 507, Chevrolet Bel Air, Citroen DS, VW 1200/1300/1303, VW Karmann Ghia, Ferrari 250 GTO i sličnim autima. Mislim da bi tako nešto bilo pun pogodak.

LOL ... i onda na takva auta stavljat plastiku... :lol2: ... igra bi bila teski smijeh, jer ipak, svi novi NFS su orijentirani SAMO na izgled auta i na nista vise, fizika i sve ostalo, pa-pa :)

Halos 26.09.2008. 10:02

Da srede malo grafiku, i pojačaju mape i radnju od Under.2 napravili bi jednu od jačih igara, s koje se nebi skinuo jedno 3 godine ziher.

Underground i dalje imam, i malo tu i tamo zavrtim Corollu oko rotora, ali kad ses jetim da su poslje toga izasla 3 serijala od kojih su zadnja dva 0 bodova, onda neocekujem previse od novog nastavka.

TheBEaST 26.09.2008. 11:01

Bolje da ne bude u stilu undergrounda 1/2 jer se vidi kak je i carbon zavrsio...to sa tim sarenim svijetlima las vegasa je totalno bezveze...kolko se vidi iz onih gameplay videa i nije tak lose jer bude u stilu most wanteda koji je imao po meni najbolji krajolik, ceste, autoceste, grad opcenito nakon NFS Porschea...na temelju onog screenshota mape sa cestovnom mrezom se vidi da bude tak...
Ostecenja ima, tak da je i to ok...sam da stave onak 24h ciklus, odnosno izmjenu dana i noci bilo bi super...tak da se u recimo 1-2 stvarna sata igranja izmjene dan i noc (i da je u gradu normalna ulicna rasvjeta, bjelo-zuckasta i da je onak vidljivost smanjena dosta...pogotovo izvan grada po onim autocestama gdje nema osvjetljenja osim svjetla na autu, a da se svijetla na autu daju razbiti, e to bi bilo super...ak se ko sjeca kak je bil NFS Porsche, ona staza u monte carlu, na takvo osvjetljenje i noc mislim...

1v@n 26.09.2008. 13:03

Citiraj:

Autor MadBoY (Post 1147523)
LOL ... i onda na takva auta stavljat plastiku... :lol2: ... igra bi bila teski smijeh, jer ipak, svi novi NFS su orijentirani SAMO na izgled auta i na nista vise, fizika i sve ostalo, pa-pa :)

Ma kakva plastika, napisao sam već da bi trebali maknut tuning. Ubaciti hrpu starudija, malo doraditi realnost, detalje i unutrašnjost i to je to. Napraviti nešto kao NFS Porsche samo s oldtimerima

Keyser Söze 26.09.2008. 18:03

e ta bi bila prava stvar! ili opet tribute nekom manufactureru ili samo njemackim proizvodjacima...tako nesto bi bilo fora :D

B3mt1 26.09.2008. 19:00

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1147644)
...autocestama gdje nema osvjetljenja osim svjetla na autu, a da se svijetla na autu daju razbiti, e to bi bilo super...ak se ko sjeca kak je bil NFS Porsche, ona staza u monte carlu, na takvo osvjetljenje i noc mislim...

ma kakav monte carlo, schwarzwald je bio zajeban bez svjetala :)

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1147721)
Ma kakva plastika, napisao sam već da bi trebali maknut tuning. Ubaciti hrpu starudija, malo doraditi realnost, detalje i unutrašnjost i to je to. Napraviti nešto kao NFS Porsche samo s oldtimerima

e to, jer nije mi bilo većeg gušta od vozanja 356-ice i onaj njezin body rool :)
a tuning bi mogli ostaviti (ALI da bude kao u petici)

xGAME 01.10.2008. 20:32

minimum:

Citiraj:

Windows XP and VISTA with latest service pack installed
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
1GB RAM
Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset
DirectX compatible sound card
8X or faster DVD Drive
5.5 GB of HD space required to install game
To play online a network card is required for broadband connectivity

Mr.Ex.President 01.10.2008. 21:18

Ako je to istina, onda će igra bit jako dobro optimizirana...

Speedbreaker 01.10.2008. 22:29

ma, kaj se čudiš dobroj optimiziranosti, kad je isti ko most wanted sa malo boljim odsjajem ceste, kaj je skroz bezveze jer ispada da je cesta cijelo vrijeme mokra.totalno njesra od igre će bit, čista kopija mw, to sam znao čim sam vidio onaj filmić kad izlazi iz policijske stanice i onda se kamera približava autu i onda ti upravljaš.To je vjerojatno ona zadnja misija iz most wanteda kad im moraš pobjeć...zadnji dobar nfs mi je bio u2 i hot pursuit 2 koji je po meni imao najrealniju grafiku, kažem realniju jer su boje bile skroz pogođene, i uopće mi nije falio mrak...ovo sve kasnije je ili žuti dan ili blještava noć koja prikriva lošu grafiku.dok se ne udostoje napraviti nešto od nule to neće valjat, jer je ovo čista reciklaža.ali to ne znači da neću probat, ko svaki nfs dosad, možda mi se baš nekaj svidi ali sumnjam. :chears:

bez_panike 01.10.2008. 22:53

pa u zadnje vrijeme za nfs vrijedi-svi smo volili u2,nekako prešli preko svega poslije i sada (ne samo sada nego posljednjih par godina) u nama gori tračak nade da bi se baš u sljedećem nastavku mogli približiti u2.i već godinama tako......btw nadam se da ovo neće vrijediti nakon izlaska undercovera (svi smo već skeptični nakon ovih promašaja zadnjih godina)

BladeRunner 02.10.2008. 16:13

Svaki novi nfs, uvijek ista ''rasprava''. Ovaj, kako da vam to kažem..ZAŠTO?

jurbAs 02.10.2008. 17:11

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1152896)

slazem se igra je bila prije dobra ali sad unazad 2 nastavka katasrofa smece tesko!!

Milentije 02.10.2008. 17:17

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1152896)

Je li ovo tebi jedan od onih dana u mjesecu? :D

Nesto se puno dereš na ljude ovih dana. ccc Pusti zaluđenike NFSa da se prisjećaju kako je bio fin PS, MW. Ko je normalan uzece NFS3, HP, HP2 i uzivati u njemu.

xGAME 02.10.2008. 17:34

ma kakav god bil igral ga budem

Milentije 03.10.2008. 00:17

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1152957)
ma kakav god bil igral ga budem

Carbon sam igrao oko pola sata, pro street sam igrao jednu trku, poceo se nervirati u meniju, i na pola druge trku izasao iz igre i obrisao je. Mislim da ovo što sad izađe neću uopšte instalirati.

ELIT 03.10.2008. 12:12

NFS U2 naj igra imo sam na komp ali rušio sustav pa izbriso, jel zna neko neki link da ga skinem s neta ja tražio ali nisam mogo nać?

Paxton 03.10.2008. 12:21

Evo, imas ovdje: http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila :chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29.