![]() |
Citiraj:
|
ma ovaj "Alarm ženerallll" me je definitivno razbudio : goood :
mogao bi baš pogledati opet taxi-a....opaq film |
Ma film je legenda. Najjače: "Kolko je trudna? -Dvije crte. -Kako dvije crte? -Dvije crte." :good:
|
ma meni je najveći smjeh bio kad crni policajac ispred policijske stanice podjebava dva lika sa đukelama....a jedan od njih je cyrill abidi (FYI finalist ovogodišnjeg K-1 završnog turnira...čitaj: teški fajter)
:D |
a kad rashid dođe sa maricom, a ovaj pita oćeš malo. pa kad emilien skuži šta se zapravo zbiva :D
|
eto samo ja i bude smo na forumu
|
Evo nakraju sam ostao sam i radim pazi sad:
Slušam streaming muziku na 128kbps skidam neke progove na 14KB/S surfam po netu ... Divan je ovaj 10Mbit DSL :D |
ma meni je najbolja fora, kad su u zraku, pa daniel objasnjava zenskoj preko telefona, ja drzim ravnotezu auta, letimo pod oblacima, emilien vozi(ono emilien:D) a sestra nam pjeva da nas smiri, hehe a zenska na to, si ti napusen hehe :clap: :clap: :beer:
|
Citiraj:
Hehe... sporo je to coece sporo :) . Ja skidam 2 filea po 180 kb/s ( jedan 230 MB drugi 700MB) i pregledavam PCEX forum. :beer: Odakle ti 10Mbit DSL?! Nema tog nigdje u svijetu :D . |
Citiraj:
|
hehehe.... :D
|
ja sam se isto čudio, to je po meni kabelska, al tip mi tvrdi dsl, a pošto ipak nemam tolko znanja, pustio sam mu.
-Beller na čemu si ti satelit ili jedno tri komada :D |
bice mi ne radi mozak jer sam se tek sada probudio... -sta 3 komada? -dsl-nacisticki
|
nešto je tiho večeras...
|
Zatisje pred buru :D
|
evo 1.32 je, ko zna mozda se ljudi umorili pa idu spavat ranije, hm bas sam malo prije pogledo Beetlejuica,koji frik, bas legenda
:beer: |
nema nesto ljudi veceras... cudno...
|
Ma šta nema nikoga, evo mene, a i Mental je tu...
|
Citiraj:
|
koji se film večeras gleda :D
|
Citiraj:
ko da da te nismo prokužili....sad je koreji 10h ujutro , ti piješ kavu i zajebavaš ljude koji bi trebali ići spat :p |
:D skužili me dakle. Al ne pijuckam kavicu, ja sam već bio i u teretani i u marketu i u...:D
|
i di papucar? podne ti je... jedini golden insomnia award winner je mental ovdje... :D :clap: :clap: :clap:
|
alo koreja jel se čujemo :p
OT: e ovo je valjda jedino vodeno (uz zalmana naravno : nuts : ) koje bi ja uzeo u obzir da stavim u komp >>h2o - Premodded Watercooled Case kaj ćete ljeničina sam teška :smoke: |
http://www.crazy.3rror.com/personal/brm_brrrmmmm.jpg
http://www.crazy.3rror.com/personal/speeeeeeeeeeed.gif brm brm brm brm brm :) koreja risponding :D ... |
boli me glava...
|
i mene...ali od nespavanja.. :(
|
Možda je i Mental otišao spavat jer ga boli glava od nespavanja:D
|
Citiraj:
night shift reporting in !!!!!! :p |
Nisam ni sumnjao. Samo sam te provjeravao.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |