![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma daj McG ne drobi, intel je danas tako ueberkul platforma, AeMDe je u rangu betonske ploce spram njega :D Svi vole poganjati svoga janjca, hehe.
Za ovo sto lik hoce dosta mu je i najjeftiniji AMD procesor sto postoji, kao i neka 3850 grafa. Ali svi mi volimo utrpati lovu na brdo gluposti, zar ne? |
može koji komentar na ovu ploću?
http://us.dfi.com.tw/Product/xx_prod...P%20DK&SITE=US DFI LANPARTY DK P45-T2RS li neka možda 2. sugestija za ploću od oko 1000 kn? i obrazloženje molim ako se kome da :) bit će u njoj E8400 @ Thermalght ultra 120 extreme(pišem zbog velićine), Balisstixi 2x1GB 1066 MHZ i možda poslije CF |
Nemožeš fulat. Ako želiš uštedjeti uzmi Gigabyte EP45-DS3.
|
Citiraj:
U njegovom slučaju i za potrebe koje spominje, iznimno skup prelazak na Intela, kad ga ovaj AMD (uz male preinake) može služiti kak spada. |
Pozdrav, trebam preporuku ploče iz Hg Spota, cijena u rasponu 600-900kn
Brutalni OC ne trebam, procesor će bit E8400 kojeg bi držao na najviše 4.0 GHz pod Sonic Towerom, memorija će bit 99% Kingmax DDR800 Ploča mora imati integrirani zvuk i mrežnu karticu, minimalno 4 sata priključka naravno poželjno i više, minimalno 4 usb utora...dakle ne zahtjevam niš posebno :D Nebi htio neku sa zujalicom na sebi i naravno da nema problema sa biosom (to mi fakat ne treba nakon ove ploče kaj sad imam) Eto...hvala |
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=035464
http://us.dfi.com.tw/Product/xx_prod...P%20DK&SITE=US Ne vjerujem da ćeš nešto pametnije nać u HGspotu. |
Citiraj:
e ovaj odgovor mi se najvise svidja i ima smisla. tak slicno ljudi i na vanjskim forumima razmisljaju... tak ce i bit, novi proc i bolje bu, nevelika investicija, pa novo kad novo izadje;) nego nije mi jasno kaj ste se odmah uzvrpoljili, pital sam lijepo za "visu" klasu maticne, jer nevolim i nikad necu kupit npr osnovni model sa 4 sata konektora, jer mi to jednostavno nije dovoljno, a i da je, pa necu se čohat po glavi za mjesec dana kad bum trebal upiknut nekaj... a to kaj nisam napisal da bum klokal u nebesa ne znaci da se nevolim igrat sa điđicama koje takve maticne nude... ne sjedim cjeli dan pred kompom i igram se, ali kad hocu nekaj igrat, hocu da to bude kak spada (za zle jezike, ova graficka je privremena, da nebi jos neki mudrac reko da si graficku kupim za igranje) a i dosta mi je vazan multitasking kojim mi moj amdac vec lagano pije zivce... i za kraj ste kad otvarali 100+mb tezak acad dokument na athlonu 4200+? odes s posla, bum doma zavrsil i te spike... bus drek zavrsil... jednostavno sam htio par suvislih rijeci zasto koju plocu, ali nije bitno... btw. thnx na odgovoru:roller: |
nema nigdje DFIjevke za koju sam pitao, pa je 90% izbor pao na Asus P5Q-E
U njoj će biti E8400 @ ThermalRight ultra 120 extreme, Ballistix 2x1 GB, bi'će RAID s vremenom, sad je 7900GS, ići će ATI 3xxx ili 4xxx prvo jedna pa druga u CF, vidim da ultra 120 ide na tu ploću, OC-at ću sigurno. Ia ploća neku manu možda za koju nisam upoznat, + pogodnosti su isto dobrodošle da znam :) http://www.asus.com/products.aspx?l1...67&modelmenu=1 http://www.imagesforme.com/out.php/t103210_2267l.jpg EDIT: mod sorry... |
Čitaj stare teme, pričalo se već o P5Q pločama na ovom podforumu.
P.S. Sliku u thumbnail, ima više od 50kb, a i zna se kako dotična izgleda. |
Citiraj:
Zanimljivo... Toliko o poznavanju RAID polja kojeg namjeravaš pravit. I nije fucking ploća nego ploča! |
zato jednostavno treba pisat bez hrvatskih dijakritickih znakova i nebude zabuna :D
i onda sam ja tako jednom dosao u srednjoj skoli na zadacnicu i napisao sam polovicu teksta bez znakova, dobro da me susjed iz klupe cudno gledao jedno vrijeme, a nakon toga me upozorio :D :D |
Najbolje su gigabyte matične ploče po meni.
|
Molim bez ovakvih izjava.
|
Citiraj:
jedan od ovih Intelovih recimo Intel core 2 duo E8400:) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
oukidoki, hvala. za sad bu samo novi proc dosel, a na zimu cem onda u kupnju, pa bumo vidli kaj bu onda aktualno
|
LoLcina, pitas za plocu, a planiras(ako uopce planiras)kupnju ploce na zimu...nevjerovatno. Pa do zime ce jos 3 socketa promijeniti kako su krenuli :D Opce je poznato da bi utapanjem svoje AMD konfe ispusio cca 1500kn zbog prelaska na novu platformu i ne bi dobio gotovo nista, a to si mogao i sam vrlo lako razluciti da si samo malo lurkao po trznici i vidio kako se cijene krecu za polovni AMD i novi/polovni intel.
Stvarno ekipa posta glupa pitanja samo da si nabije postcount. Karlito's way :D |
Citiraj:
DDR3 IMO preskup..:chears: |
Citiraj:
:D:D:D:D pao sam sa stolice.. |
Aaaa vidim da se niko nije strgao da pomogne :D
uglavnom samo ovo još imam pitanje... DFI Blood Iron ili DFI LAN PARTY DK P45-T2RS ili DFI LAN PARTY DK P35-T2RS Jel razlike u cijeni isplative? A Gigabyte P35 DS3L kakva je u odnosu na ove tri? |
GB-icu nemožeš trpati u isti koš s ove dvije.
Jel isplativo...ovisi što radiš/trebaš. Za većinu ljudi je Blood Ironica sasvim dovoljna. |
Citiraj:
|
Znam ja na što si ti mislio. Zato velim, BloodIronica, i ništa skuplje od toga.
|
Citiraj:
Hvala :beer: |
Citiraj:
Čemu je OC boldan? :) ja se ispričavam ako sam koga uvrijedio kaj sam napisao ploća umjesto ploča. :fiju: |
Ako nisi znao, RAID polje i OC nisu baš bliski pojmovi tj. ne preporuča se raditi oboje radi mogućeg raspadanja RAID polja. No, tvoj odabir - kako želiš. :kafa:
|
Citiraj:
hvala na informaciji :fala: |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:30. |