![]() |
stavi pa buš vidio/osjetio:D
|
ako si siguran da je demo, stavi !
to je dozvoljeno ! (bar mislim :D:D ) ja sam im iz znatizelje poslao mail, da vidim kad ce se moci s njihovih stranica skinut demo ! :D :beer: |
ali demo traje 30min?
|
Citiraj:
prvi puta je bilo odlicno virusa i sranja ne fali srusio windowse ( kazu uzalud se boriti ) drugi put malo pametniji ali opet virusi hebiga lol |
Naletio sam slučajno na ovo pa rekoh, možda vam pomogne.
Radi se o 24 moda u paketu http://rapidshare.com/files/13997872...DDONS-PACK.rar pass je: warez-bb |
evo aj skinuo njemacku verziju od 300mb...sa rapidsharea ali neznam pass...
|
Jel ima Uk I Skandinavija u cijeloj igri?
|
Citiraj:
|
jjjjjjjaooo
e skino iz treceg pokusaja i na svapskom je i nema ni uk ni skandinavije
a neznam sta ocete Uk i skandinaviju ionako ce biti isto autocesta i petlje su pa skoro identicne svugdje jednostavno kupis steku cigareta i uzmes pepeljaru praznu pored sebe uzmes nesto za piti ( ja stok i kolu ) kazu nesmjes piti dok vozis ja kazem samo moras paziti da se ne prolijes kad si obezbedio ovo onda palis igru kupis neku ragu i nades prikolicu i deri sine :lol2: |
ja si skidam demo sa njihove stranice jer su napokon stavili da je demo izaso...full igra je 29,99 eura:hitthewal:...
nadam se da smijem stavit link jer ipak je sluzbeni demo...: http://www.eurotrucksimulator.com/buy.php |
gdje ima za download???ajd da netrazim nek bude netko dobar pa nek da link!
bude sad netko napiso da trazim preko googla bit ce mu svasta >D |
demo je skroz skroz isti ko i ona prva verzija od prije i jedino sto vas moze iznenadit je eng menu...e sad neznam jel full takva ali demo je isti
|
Ipak zjb, ali ajde barem more se igrati koliko hoces. :)
|
ljudi imam ja njemacku verziju sve radi savrseno...mogu uploadati na rs nije problem
|
Imam jedno pitanje za ove koji stoje malo bolje s Njemačkim... često mi se dogodi ovaj prekršaj: "Fahren mit uberhohter Geschwindigkeit"....a neam pojma što to znači...?:beer:
|
Ne kužim ni ja baš njemački ali mi ovo liči na prebrzu vožnju
|
http://translate.google.com/translat...igkeit++&hl=hr
njemacki nisam prozborio vise od 4 godine i lagano sam zahrdao... moram si platit neku skolu da se prisjetim ! :D :beer: |
Citiraj:
|
imam englesku njemacku sa trial patchom znaci kad vam isteknem 1 sat imate program koji izbrise sta ja znam neke podatke i opet 1 sat a imam i njemacku full verziju.pa tko oce links na pp:goood:
|
Prebaci si na engleski. Ako si skinio s njihove stranice onda ti je to multi jezicna igrica a ne Njemacki trial.
|
Ima li sta novo o Balkanu??
Pravi li iko..Ako pravi tu sam da pomognem!!!!!:zdero2::zdero2: |
Citiraj:
jel znate koliko je ograničenje na autocesti?? ja sam išao oko 115km/h i dobio čestitku.. ;) |
Nabavio sam euro track simulator full english verziju:chears:
|
takoder i sad cu pocet igrat normalno... :D
|
Sad samo treba ubacit original kamione i počet igrat. Obavio sam 4 dostave na tipkovnici i moram priznat da lupanje po tipkama dopizdi već nakon jedne. Vadim volan sutra i igram ko čovjek.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E kako vi vrtite igru? Na OpenGL ili DirectXu?
|
Citiraj:
jer je upravo skidam i vidim samo neki bin file..... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:49. |