![]() |
Hvala svima na lijepim željama !
|
Cuo sam da Lovro casti ekipu u Subotu u Lugarnici, pa bi mogla biti neka masovka :D
|
Lovro, ljubim te u oko :). Veseo i zdrav bio, i mnogo se leta na točku navozio!
Neka ti je blagoslovljen dan rođenja :amen: P.S. Posle one doze adrenalina kada sam kljast pedal'o na desnoj nozi cca 2km brda od 7% i nakon što sam na vrhu brda vidio da vrba mrda, reko sam: "Nećeš majci sine!" Tomo taHman išo do Dežele i ponudijo se da kaj mi treba? E reko, vako: pedale nove i lanac usput. Veli kod nas narod: " 'ko se o mlijeko opeče i u jogurt duva ". Hvala Salvarezu i Marku na ponudi da pazarim pedale, ali ipak ako mere novo, nek je novo. Uzo sam iste one ko kod Nika i nećem da ih menjam za bez platforme, jer mi se ovo mnogo sviđa. Cuks, ti ipak nosi alat, 'ko zna šta će bit sledeće :D http://www.pohrani.com/f/30/JW/3iPcswua/xt.jpg http://www.pohrani.com/f/l/Nt/p3VuWZM/open.jpg |
Citiraj:
http://www.elda.hr/pr/Signia da više ne čuješ ovakve gluposti :D |
Kolko sam star sam zaboravio :D
Evo jos jedne lijepe voznjice Luke Stevens-Swine Flu on Pinkbike Nisam odabrao filmek radi bajka, neg je fil VOD na PBu :) |
Lovro sve najbolje ;)
|
Happy B-day Lovro!
Ako idete gore u subotu bum se i ja dogegal pjehe da vas malo vidim ;) |
pa kad već ideš pješice, kaj nemreš gurat bajk pored sebe? :D
|
Exactly :)
|
Ako ide sa djevojkom kao zadnji put, onda će i gurati taj isti bicikl i nizbrdo :)
|
|
Marko projekt ima DT, samo je pitanje koje...pa ne mora biti zbica ista kao i ostale, ja sam imao 3 vrste i u dvije boje :D
|
Ma stavio bi iste :)
Nes sam sada vidio da bi i bizmark i alanprim mogli imati pa cu navratiti do njih i vidjeti. |
Citiraj:
Citiraj:
Pa nejdem ja gore pjehe jer nemogu s bajkom, već zato jer su me zadnji put toliko zglobovi boljeli od spusta da sam odlučio prvo skinuti kile pa onda se vratiti spuštanju ;) |
Ma daj, zbog zbice od 3 kune ces prolaziti grad uzduz i poprijeko, svrati u MP i kupi zbicu istih dimenzija debljine i boje kao na kotacu, stekao sam dojam kako su Sapim zbice bolje (u razgovoru s Icom), ove DT vulgaris su srot koji se brzo istegnu i pocnu pucati...moje su durale cca 6mj. i bye-bye. Ako vec kupujes DT onda uzmi alpina III.
|
dobro da si nas prosvijetlio o svojem idolu :D cim stane kisa idem tebi i crocusu na hrelic kupiti 5 pari takvih badica kakve ima ovaj tenkre u videu pa da ste glavni na dotki i sljemenu :D :D
lovro sve najbolje :goood: |
Citiraj:
Ak cu i dalje imat sranja sa pucanjem onda prelazim na Alpina :) @Adax Bolje mi ubodi kupaci od Borata ;) Kaj nisi ti nes pricao da peres bajk ko taj lik? :fiju::chears: |
Citiraj:
|
Ljudovi, tamo onaj drugi produzeni vikend (22.-24.06.) bi se zaletio do Psunja i provozao AM Konjskom stazom (navodno prekrasna staza) pa ako ima zainteresiranih da se ekipiramo. Ja imam 2 nosaca za bajk i mogu povesti 3. ljudi, s time da jedan treba nabaviti/iznajmiti nosac za bicikl.
Posto jos uvijek ne znam naci tu stazu na Psunju postavio sam na DB-u upit domacoj ekipi da malo pomognu i orijentiraju me pa cemo vidjeti, otprilike znam gdje bi trebala biti ali nabadanje po Psunju u cilju trazenja staze mi se ne svidja previse, ali i to ima svojih drazi - ako se bas mora, i u stanju sam otici u stilu otkrijmo Psunj (ves sam tako bio s Destrom i odlicno je ispalo) :D |
Idem. :)
|
Vidim da imate te nosace za bajk.Jesu li oni univerzalni ili to ide na svaki auto posebno.Mene konkretno zanima onaj sto ide na gepek,imam g4?koliko bi me to ksotalo?
|
To bi isli u jednom danu il bi se i spavalo?
Daj malo vise detalja. |
Jedan dan sto se mene tice (ja ne mogu ostati duze od jednoga dana), a koji ovisno o prognozi, ako ce cijeli vikend biti dobro vrijeme onda dan koji se dogovorimo.
|
ako netko u skoro vrijeme ide autom do brezica molim da mi javi na pm, uvalio bih se jer idem kupiti kocnice. tnx
|
Ak je u jednom danu voznja iso bi al moram vidjet koji sam dan slobodan sljedeci tjedan pa ak se poklopi...a to cu tek znat u nedjelju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Živi bili pa se vozali, ja glasujem za petak (ako je to praznik??). :kafa: |
Ja sam za definitivno.
Jel zna netko kak se zove ona američka serija iz 90-ih kad likovi na bajkovima hvataju kriminalce. Neka sapunica ala Walker renđer , ono bunny hop od dva metra i zdrma ga u glavu sa zadnjim kotačem i slično. Ako netko zna na šta mislim , neka stavi video sa jubitoa da se mogu strgat ko prvi put kad mi ga je frend pokazao. |
|
Kupujem štitnike za laktove
Jel ima 'ko za prodat kak'e štitnike za laktove, veličina M?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |