![]() |
Onda se ljudi čude zakaj neko ne podnosi bavarske seljake...
|
Citiraj:
|
Danas je Courtois primio dobar gol protiv Stoeka. :D
Dobio CFC na kraju 2:1. |
Šteta za Real da nisu i deseti zabili :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na malim utakmicama se liga dobija ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Al je brko ravno u sridu pogodio :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da Real pobjedi 50-0 vi bi našli neku glupost da se sprdate, šta su ti kompleksi..
|
Halooooooo, ne pričamo o realu, daj čitaj kaj pišemo...
|
lel, ti da ne pricas o Realu, ajde Brko tu i tamo nesto drugo pise ali ti, 9/10 pricas o Realu ili Ronaldu.
|
Ljubomoran sam na njega kaj je lijep, slavan i bogat (tak nekak ide) :(
:D :D :D |
Nema to "tak nekak ide".. valjda i sam znas zasto si ljubomoran ;)
|
Barca na jedvite jade...
|
Messi mi ubio uskrs
|
Barcelonaši se uzjebali oko pobjede Reala. :D Klasika, rekao bi. :D
Da je slučajno mesi zabio to kaj je Ronaldo zabio, e to bi bile prepuni portali o "vanzemaljcu" i "mesiji". :) Čoek se u jednoj tekmi natrpao ko životinja. S obje noge iz nekoliko pozicija te s glavom. |
Pa naravno da je vanzemaljac kad zabije 96 golova u kalendarskoj godini.
Tih pet golova, pa messi je takve tekme odigrao puno prije ronalda, u ligi prvaka, i to ne protiv takve amaterske ekipe. Uostalom, o kakvih se 5 golova radi: Messi Record breaking 5 goals in Champions... by Sportsunplug |
Da ipak je Bayer sila..daj molim te. :D
|
Pa Bayer je te godine završio na 3. mjestu Bundeslige, što se ne može reći za ekipu iz donje motičine kojoj je ronaldo zabio ili kako se već zove ta grenada.
|
Uvijek negodni Crystal Palace! :D
|
U nedjelju derbi! :)
|
City VS United?
|
Tko bi reko prije mjesec dana da će Arsenal biti drugi u ovoj fazi :D
Anyways, još jednim kiksom City Premiership je definitivno riješen. Ovu prednost ni Liverpool ne bi prokockao :D |
Bit će zanimljivo iduće kolo. City i MU, Arsenal u borbi za 2 i 3 mjesto.
Nadam se kiksu Arsenala a MU ubija City! |
mančesterski dvoboj miriši na x, iako bi city mogao dobit po njonji obzirom na trenutnu formu.
Arsenal bu teško kiksao s burnleyem |
Ultra izjednacena i zanimljiva PL rijesena dakle bila dobrih 15ak kola prije kraja, a trenutacno prvi Chelski ima tocno duplo manje poraza od Barce iz 'slabasne' primere, i tri puta manje poraza od jednog Reala iz iste te slabasne lige. Za primjer, jednak broj poraza ima i Bayern u Bundesligi :D
|
O trenutnoj kvaliteti PL suvišno je raspravljati, i oni sanjaju proljeće u Europi :D
Novčana liga im se obija o glava, masa skupo plaćenih stranaca ne donosi željene međunarodne rezultate, a i repka im je u banani već duže vrijeme. FA već više od godinu dana pokušava nametnuti ograničenje broja stranaca i pooštravanje uvjeta za dobivanje radne dozvole. |
Citiraj:
One ultra-super jake ekipe sa začelja PL koje redovno dobijaju prvoplasirane ekipe imaju jednak broj bodova (ili neku sitnu bodovnu prednost) kao i ekipe sa začelja bundeslige i la lige :D I to iako imaju po 2 do 4 utakmice više! :D |
Pa da! I zato je PL najjača liga na svijetu. Jer svatko svatkoga može dobiti.
A ne ovi što pričaju nebuloze, nekakve lige prvaka i europske lige, top zvijezde i što ja znam. A onda Real dobije 9:1, j.. takvu ligu :D |
Je,samo što je Kristijano zabio 3 puta više golova u Realu u odnosu na razdoblje dok je bio u UTDu.A sad,da je 3 puta bolji igrač od tada...paaaa...baš i nije.Tu nešto ne štima :D
|
Citiraj:
|
Di su sada oni koji su se smijali MU?
Tresite se, druge sezone LP je naša! |
Ne znam kako PL može biti gotova. :) Nije CFC u takvoj predosti koja se ne može tek tako istopiti. :)
CFC još igra protiv Arseanala, M.Uniteda i Liverpoola. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U najboljoj sezoni sa Unitedom (kad je dobio zlatnu loptu) spucao je 42 gola, a prošle godine samo 9 više (51). To bogami nije 3 put više. Nije čak niti 2 put više. Osim ako sam ja kroz osnovnu, srednju i faks rokao po krivoj matematici :lol2: |
Citiraj:
United će vjerojatno biti viceprvak. :) Sad bi trebalo citirati stručnjake, koji su govorili da United neće ni ući u Ligu prvaka. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39. |